Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

heee nevin iyi salladımmı bari
kız ben güllücanla seni bi yakalıyım sallıycam sizi gırtlağınızı sıkarken cadılar
güllücan bu gecede gebzeyi sallıycam kork benden

meldirim kuzum sesin çıkmıyo baksana bana nasıl saldırıyolar bunlar yaa ((

songülüm bebem ha gayret aşkım az kaldı bak 24 saat bile değil

biricim bende ekliycem fcye seni

kız sevda bunlar benle kafa buluyo sende gerçek sanıyon heee
dün gece bnm yumurtlama dönemimdide huhuahuah

offffffffff gızos kız bugun ben sana hıc takıldınmı hem bıkerem bız tavuk degılız sen bızı gırtlaklıyamazsın canım hihiihhii
off yaa canım sıkılıyor hava karadı oglenkı halı yok yaa salla bakalım gebzeyı ben senden once sallamazsam hihihi canım
kız sevda sen bu gızeme bakma sende lstanbulu sallama canım
songul bunlar persembeyı cumaya gecırıler tabı onlara cumartesı tatıl tabı bıtsın artık bu hafta dedıler ama daha 1 gun var hehehe

evet ya ne depremdi gece :)))) yuh gizemmm sallantıdan bizimde bebeişlerimiz düşecekti :))))

ya güllüşüm ben bu gece k.v de de kalıcam yaa
belki sallayamam bnm yerime sen salla gebzeyi huahauhauha

eylülllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll napıyosunnnnnnnnnnn uykunu aldınmı şekerim

aldıım uykumu gizemim çok oldu kalktım ya
annemin misafirleri gelicekmiş geç haber vermişler ona birşeyler yaptım

songül ev kalabalık canım birde sancım çok uzandım biraz
şimdi çıkıyorum sonra gene bakarım

kız songul ve gızem ben sızın yerınıze sallarım kızım korkmayın burda 75 kg luk bacınız var ıyı sallarım ben heeeeeee kikikiikiikiiki

oh beee nevin gidiyooo
kız cadı nevim yeğenlerime iyi bak gebertirim seni heee

kız nıye uysun zaten grıp olcakmıs gıbyım hala sersemım bırılerı bana destek olsun su gızemı allaşşağı edeyım yaa
off yaa yıne fatura geldı ben onları halledeyım yıne gızemı sallamaya gelrım ben kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…