Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

ne kadar kolay söylüyon gülcan ya diğer tedaviden korkmam ama diş demeyin.biri benim elimi ayağımı bağlıyacak anca öyle olur

ıyım canım bugunde yogundum bugun mutabakatlar faturalar ısler karıstı bırde grıp olcak gıbıyım yaa ıste cık sukur ıyıyz canım benım

hoş geldin canım

hoş buldum canım

ne kadar kolay söylüyon gülcan ya diğer tedaviden korkmam ama diş demeyin.biri benim elimi ayağımı bağlıyacak anca öyle olur

EVET YYAAAAAAAA
BENDE TÜPBEBEK TEDAVİSİNDEN KORKMUYORUM DİŞTEN KORTUĞUM KADAR eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile:kedi::kedi:CADIARZUCADIARZU

slm kızlarr akşama ne yapacağımı düşünmeketen nette gezmekten helak oldum sonunda karar verdim :)
bende yarın sabahtan dişçideyim 2 adet nur topu gibi çürüğüm var ne yalan söyleyim güllünün dediği gibi korkmuyorumda en son 20 lik dişimi yarım saatte çektiler ameliyatla 6 dikiş atıldı ama hiç bi şey hissetmedim sonrası 3 gün kötüydü

ayy canım korkutmak için demedim gerçekten zor değil sonrası rahat oluyor kürdanla gezmekten bıkmıştım sürekli ağrı şimdi diğeri var onuda çektireceğim dolguları halledeyim diş çok önemli gerçi sağlık önemli yaptırmak lazım gerekeni korkma canım benim

KIZ BANİMKİDE 20 İLİK eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

kızlar ben çıkıyom bizim net çok yavaş bişey anlaşılmıyor yarın görüşürüz canlarım kendinize iyi bakın öptüm hepinizi

Yok be azra benım ılk suana kadar cekılen bır dısım oldu oda 20lık dıs damagımın ıcınde kalmıstı buyumuordu damagım dar gelmıs aldı ama yarım saatte ama bır sey duymuyon tabıkıde .korkma morfın dıye bır sey var.oyle herkesle kendını kıyaslama canım benım curukse oyle 20 lık dısler gıbı olumuyor ben hala saklarım sut gıbı dısımı ahh cıkamadı garıbım.
Meldır kız sende acık acık anlatıp kzı nıye korkutuyon.okadar doktorların karsısına gecıp bacak actık hele transfer ondan beter yumurtada ne hale geldım bılmıyorum da transferde doktor beyı catalın tam ortasında gorunce offffffff oan koptum utancımdan alahım ne kadar zor dedım yaaa cıplak olmak dedım.dusun bıde onları ne var kız yatıyon sandalyeye ıkı dakada bıtıyor azracım bosver korkma okadar canım

sağol gülcan ewewt ya transfer çok kötüydü ya bende sadace dr olsaydı keşke 2 tane embriyolog da vardı mahvoldum görseniz yer yarılsa içine girecektim sanki

kız güllücan sanki bnm lafım geçiyoda ben zaten evimde kalmak istiyom ama eşim söledimi lafının üstüne laf sölenmiyo napim herifle yeni barıştık zaten küsemmi yine
neyse bacılar ben çıkıyorum
hepinizi öpüyorum seviyorum
güllüş bu gece deprem bekliyom hee senden huahauhaua

Kzım bende tık yok bu sogukta ugrasamam onla yaaa cok soguk kzım adamın g... Donuyor banyoda ben onla ugrasamam benım nıyetım allah ızın verırse buugn erkenden yatmak hadı gızem ıyı aksmalr

azra bızdede canım embrıyolog hemsıre ama kımse bakmasada sen utanıyon yanı oyuzden yok yere uzme kendını ıyılesenı dusn canım yeter sende oyle canım

evet kızlar yyaaaaaaa
bizimkindede dr ebryoloğ ve hemşirem vardı
çok utandığım bir andı
ama ben şunu sölemeye çelıştım hani o tedaviyi yaşadık onun için biliyoruz diş olayını hiç bilmiyoruz o yüzden korkuyoruz

kızlar ben Çıkıyorum
yı bakın kendınıze

merhabalar
herkes gitmiş
azra songül nasılsınız canlar
songülüm fb dan pat diğe çıktım kusura bakma canım
arkadaşım gelicekti ama biraz daha geç bekliyordum
ne güzel dertleşiyorduk canımmm
olsun yarın hep beraber seviniriz inşalaaaaah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…