Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

hıc kımseler yok. songul ıısındır sabaha heyecanlıym.aklımdan cıkmiyosun

hıc kımseler yok. songul ıısındır sabaha heyecanlıym.aklımdan cıkmiyosun

iyiyim diycem ama aslında diilim
sana bişeyler sormak istiyorum tatlım
bu topikte takip ettiğim kadarıyla senin engin bilgilerinden çok kişi faydalanıyor

cnım hayrdır.uzme kendını sorun ne

güzelim ben topiğinizi uzun zamandır takip ediyorum benim kardeşim 3 aşılama 1 tüp denemesi yaptı ilk aşılama tuttu maalesef 9 hf bebişi kaybettik tüp hiç tutmadı medicana beylikdüzüne gidiyor oradaki dr hiçbir test istemedi şimdi ise genetik ve bazı hormon testleri istedi. şimdi kardeşimin TPO hormonu çok yüksek çıktı kardeşimin eşinde sperm azlığı vardı o düzeldi şimdide bu çıktı ve daha genetik testleri almadık bile.yani onlarda ne çıkacak kimbilir.

ben en çok dr kızdım yani bu testleri yapmadan nasıl tedaviye geçiyorlar? hastaları dr yönlendirmesi gerekmiyormu?

ıns bısey cıkmaz.eger maddı durumu ıyıyse memorıala gıtsın cnm.bana uzak ve kızım var okula gıdıyo bendn ayrı kalamaz dıye gelemedm.gercı benım drumda memorıaldeymıs once.dr tetkiK yapmadan sebebı ogrenmedn dırek tedavıye baslaması bence sacma.

aynı seyı yazmısız.ben tlfdn bglanıym dıye yazamıym pek.

inş cnm bnm evine ve işine yakın olduğu için bu hast seçmişlerdi.malum kontrol için
ama bütün bunlardan sonra sıtkım sıyrıldı dr hastaneden

bu arada özür dilerim senin hamileliğinede çok sevindim canım
direkt balıklama konuya daldım
Allah analı babalı sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.
zaten bu gizemin listesi kesin uğurlu :)

yumurtlamalarla alakalı ostrojen hormonu tedavıde olunca okadar cıkar yuksekmıs

Son düzenleme:
:Saruboceq:
sen kusura bakma tatlım ben şişirdim senii pişman oldum sonra ama
malum durumlarım streslii yarın bi olsun hayırlsıyla sonucu bi alsam bende rahatlicammm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…