Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

kızlar gunaydın naber nasılsınız herkesın cuması mubarek olsunnnnnnnnnnn
kızlar bır arkadas topık acmıs yaaa tup fıyatları dustu dıye ben boyle bır bılgı duymadım acaba dogrumu yaaa

hayırlı cumalar arkadaşlar
rabbim güzel gönlülerlerinizden geçen güzel dileklerini kabul etsin
dualarımızı kabul etsin sağlık huzur versin
tedavideki ve bebeiş bekleyenlerin yüzünü güldürsün
iiiiinnşşşşşşşşşşşşşşşşşş

kızlar bır arkadas topık acmıs yaaa tup fıyatları dustu dıye ben boyle bır bılgı duymadım acaba dogrumu yaaa

hiç bir fikrim yok ama
inşşşşşşm öledir

gunaydın yetercım senınde cuman mubarek olsun ve o guzel duaların kabul olsun canım benım

tüp bebek fiyatları düşdüğünü duydum bu konuda bilgisi olan varmı

KIZLR BEN BU TOPĞİ BULAMADIM mafoldumben mafoldumben mafoldumben bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile

herkese günaydınlar
cumanız mübarek olsun

arkadaşlar şuan için sadece kulaktan dolma bilgiler var net bilgiler yok
ilgileniyorum sürekli bakıyorum öğlenden sonrada işim az olursa bi kaç hastaneyi arayıp bilgi alırım sizin için

eee aferin güllücan sana herkes gitsin oraya ben burayı beklerim sap gibii

yok kız kımse bır yewre gıtmez bak ben burdayım bak hooooooop korkudan bır daha gerı geldım
yaa kafamaa takıldı acaba hakıkaten dustumu yaaaaa bende umutu arıcam bakalım ne dıcek gızeeeeem kız kıma bana yoksunuz ne yapayım sızde topıge gırın zaten suan pek ısım yok

kızlar anadolu saülık merkezini aradım yeni yönetmelikle ilgili yazılı bi bilgi ulaşmadı bize dediler
zaten ssk anlaşmalarıda yok bakalım başka hastanelerlede konuşursam size bilgi veririm

ee geldim hatun ama sen yoksun tabi dün geceki sarsıntıdan buralara gelecek halin yok huahauhauh

emeğine sağlık canım

gunaydınlar bu guzel cuma gununde dualarım sıze ver allahım cıfter cıfter ver ver verrrr bu zillilere.gizeme 33 tane ver allahım verrrr tayibe sozu var:)

hatıcecım dondunmu kız yerın cok bellıydı.gızem dua ettı bılıyonmu ıns hatıce ıslerı uzasın gelmesın bı ay karı

gunaydınlar bu guzel cuma gununde dualarım sıze ver allahım cıfter cıfter ver ver verrrr bu zillilere.gizeme 33 tane ver allahım verrrr tayibe sozu var:)

AMİN AMİN İNŞŞŞŞŞŞ

AMA GİZEME BİRAZ ZOR OLMASIN 33 TANE BAK BÜYÜT OKUT EVLENDİR :roflol::roflol:

gizem doguracak gerısıde basbakana kalmıs. O buyutsun okutsun evlendırsın.gızosuda dugune davet etsınler artık :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…