Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

kız güllücan sen ne şeker bişisin yaaa huahauhua şuan telde konuşuyos güllücanla kızlarrrr

hatıcecım dondunmu kız yerın cok bellıydı.gızem dua ettı bılıyonmu ıns hatıce ıslerı uzasın gelmesın bı ay karı

nevinim dondum canim...dun aksam saat 12 gibi eve geldim.. birturlu bilgisayar bulamadim orda, aklim hep burdaydi. bi girip bakiyim dedim olmadi..
Nevin, biliyorum bu gizem boyle iste... bizi ozluyormus gibi yapiyor ondan sonrada gelmesinler diye dua ediyor hehe

gizem sen naptin canim... gecmisi tam okuyamadim ama galiba bi sallanmalar olmus hehe . esinle baristigina sevindim :)

selam kizlar benim bi sorum olcak, biraz utaniyorum ama sormak zorundayim.....
ben ayin 31 türkiye gelcem tedavimi tamamlamak icin yaklasik bir bucuk aydir esimden ayriyiz yani ayri derken o türkiyeye benden önce gitdi askerlini felan yapmak icin simdi bildimiz gibi ates le barut yan yana durmaz,ben lucrin ignesini kulaniyorum adet olmami beklyiorum...benim sorum sizlere yumoslari büyütürken ilisgiye girmek yasakmi yada sizin tavsiyeniz ne olur....

hatçem kuzum kız ben sana ölürüm sen bakma bu nevine atıyo işte

kız nevin ben 33 de yaparım kariyerde huahahau allah fırsat versin inşallah

yeterim kız yapayım 33 tane atarım k.v denin kucağına ohhh ben işe gelirim huahahau
torun torun delirtti bizi al bak derim hihihihi

kızlar günaydın şimdi geldim dişçiden 20 lik dişimi çekti ben üst dişerimde çürük var diye düşünmüştüm meğer sağlammış hadi alalım 20 liklerden 1 ini dedi bende tamam dedim alt taraftaki 1 tane alınmıştı diğerinide bu gün çekti kurtuldum tedaviye başlamadan aklımda kalmayacak en azından :) korkanlara duyrulur :)

şekerim bu konuda net bi bilgim yok ama tehlikeye atmamak amaçlı sen istersen tedavinle ilgilenen dr la bi konuş bunda utanılcak bişi yok
doğanın kanunu bu çiftler birleşir ve ürer yerimseniben

benim dr.um ilk zamanlarda yasaklamamıştı artık yumoşlar 15 mm geçince yasak demişti.

kız sen nasıl dua ettın kız bıze bedduamı duamı yaaaaa
kız 33 tane ınsan dogurabılırmı bız nasıl dogururuz okadar cocugu ya hihiihih
kız sende tatlsın gızemım ama ılk konusmamızda baya ıyı konustuk dımı hıc bırbırını tanımayan ınsan ıcın bence ıyııdı tabı benım grıpten borozan gıbıydı dımı gızem hihihiihi
talyaaaaaaaaaaaa canım hosgeldın
kız gurbetcım turkıyeye hosgelıyn canım valla bız evde bırıbırımız yedık zaten bu cocuk tedavısı suresınce valla ılıskıyı tavsıye etmem cunku bızede muhahkkak ılıskıye asla gırmeyın dendı ama ne zararı var bılmıyorum bence doktorun dedıgı lafları harfıyen uyun

şekerim bu konuda net bi bilgim yok ama tehlikeye atmamak amaçlı sen istersen tedavinle ilgilenen dr la bi konuş bunda utanılcak bişi yok
doğanın kanunu bu çiftler birleşir ve ürer yerimseniben

ya tabiki öylede aslinda genede utaniyor insan dedin gibi ben merkezimi arayim bi ...

canım benim dr sorun olmaz
normal hayatınıza devem edin demişti

senin k.v delirir artık 33 tane torunla

gullucan hosbulduk canim.
asuman benimde hic bir bilgim yok canim.. galiba en iyisi doktorunu aramak olacak...

kız güllüşüm o 33 sana değil banaydı yavyummm huahhauha nevinimin bana duası oo

hatçem bebem barıştık kocişle allaha şükür senin nasıl geçti seminer özledim kız seni valla yaaa
sen bakma bu nevin cadısına takmış o bana kafayı
laf aramızda kıskanıyo beni huahauhahaah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…