gizem doguracak gerısıde basbakana kalmıs. O buyutsun okutsun evlendırsın.gızosuda dugune davet etsınler artık :))
hatıcecım dondunmu kız yerın cok bellıydı.gızem dua ettı bılıyonmu ıns hatıce ıslerı uzasın gelmesın bı ay karı
selam kizlar benim bi sorum olcak, biraz utaniyorum ama sormak zorundayim.....
ben ayin 31 türkiye gelcem tedavimi tamamlamak icin yaklasik bir bucuk aydir esimden ayriyiz yani ayri derken o türkiyeye benden önce gitdi askerlini felan yapmak icin simdi bildimiz gibi ates le barut yan yana durmaz,ben lucrin ignesini kulaniyorum adet olmami beklyiorum...benim sorum sizlere yumoslari büyütürken ilisgiye girmek yasakmi yada sizin tavsiyeniz ne olur....
ben ayin 31 türkiye gelcem tedavimi tamamlamak icin yaklasik bir bucuk aydir esimden ayriyiz yani ayri derken o türkiyeye benden önce gitdi askerlini felan yapmak icin simdi bildimiz gibi ates le barut yan yana durmaz,ben lucrin ignesini kulaniyorum adet olmami beklyiorum...benim sorum sizlere yumoslari büyütürken ilisgiye girmek yasakmi yada sizin tavsiyeniz ne olur....
şekerim bu konuda net bi bilgim yok ama tehlikeye atmamak amaçlı sen istersen tedavinle ilgilenen dr la bi konuş bunda utanılcak bişi yok
doğanın kanunu bu çiftler birleşir ve ürer yerimseniben
Ben ayin 31 türkiye gelcem tedavimi tamamlamak icin yaklasik bir bucuk aydir esimden ayriyiz yani ayri derken o türkiyeye benden önce gitdi askerlini felan yapmak icin simdi bildimiz gibi ates le barut yan yana durmaz,ben lucrin ignesini kulaniyorum adet olmami beklyiorum...benim sorum sizlere yumoslari büyütürken ilisgiye girmek yasakmi yada sizin tavsiyeniz ne olur....
benim dr.um ilk zamanlarda yasaklamamıştı artık yumoşlar 15 mm geçince yasak demişti.
hatçem kuzum kız ben sana ölürüm sen bakma bu nevine atıyo işte
kız nevin ben 33 de yaparım kariyerde huahahau allah fırsat versin inşallah
yeterim kız yapayım 33 tane atarım k.v denin kucağına ohhh ben işe gelirim huahahau
torun torun delirtti bizi al bak derim hihihihi
canım benim dr sorun olmaz
normal hayatınıza devem edin demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?