Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

güllücan gebertirim seni heee
zaten başım çok ağrıyo
sinirimi bozma
ya aslına sölemek istemezdim gıa isimleri vermeyin diye ama pirzolada bayaa pahalı yani onu için dedim
nevinin mantısı gibi değilki 2 dk evde açasın huahuahauah nevin görmesinnn çok kızar ta kayseriden getirtiyo hihihihiih

Kızlar tamam okadarda yuklenmeyım canım aaaaaa tamam ınsanın agzından kacmıs olabılır sıze katılıyorum ama canım bukadarda ırdelemeyın kızcazı ıyıcene uzmeyın bakın bır se yazmadı daha
fatmacım sen uzulme hamılesın sadece bıraz dıkkat edelım yeter canım tamam konu kapanmıstır

yok cicim yok ben şuan herşeye bööööw durumundayım hiçbişe istemiyoki cnmbebişlerim aç kalıyo ama bol süt içiyorum yoğurt yiyorum:))

Kız gızem bılıyorum benımde moralım bozuk ama nedım ne yapım elımızde degılkı yaaa ıste bız ugrasıyoz mevlam nasıp etmeyınce olmuyor yaaa offfff bu dunyanın ımtıhanını bazen kaldıramıorum yaaaa kımılerı gıder agac altında kazanır atar cope bız gıbılerde nasıplerını hastane hastane araya araya bulmaya calsıyoz nasıp yaaaaa allah herkese hayırlısını nasıp etsın

irdeleyipte ne yaptık tatlı bir dille uyardık tatlı dil yılanı bile deliğinden çıkarır diye boşa dememişler hayatım:))fatmada anlayışlı bir arkadaşımız o msjmızı almıştır.ama kırdıysak özür dilerim kendi adıma:))hamiş bi bayanı üzmek istemem, ben hiiiç kıyamammm hamişlere yaaa:gitme:

benimde canım herşey çok çekiyo galiba 9 ay yetmicek bunları yemeye
aman yemek sorun değil
songül napıyo acaba şimdi of ya

kısslarrr bende daha iyiyim bu sefer çabuk kurtuldum allaha şükür :) sadece çenem ağrıyor tel. bakmıyorum öyle oturuyorum :) yaşasınn bu gün cumaaaa diye :)

yeteeer arkadaşım doktor adını vermem pek doğru olmaz galiba

canımbence sakıncası yok buraı paylaşım alanı
tabiki yinede sen bilirsin ama
düşüncelerimizi deneyimleimizi buraday paylaşırsak başka arkadaşlarımzı aynı olumsuzkuları yaşasını engeleriz

kızlar ben bir doktorla çalışıyorum yani sağlıkla ilgili biryerdeyim çalıştığım doktor çok bilgili ve bana dediğine göre şubat 15 e kadar dikkat et hamile kalabilirsin dedi bu hormonlar çok değişiyor senenin en çok ocak 15 ve şubat 15 hatta marta kadar dikkat et olcak diyor sizlerle paylaşmak istedim sizde dikkat edin

bende sağlıkçıydım adanada bi kadın doğum hastanesindeydim:))))ordan bilgim war

YA BEN KIRMAK İSTEMEDİM GERÇEKTEN ÜZDÜYSEM ÖZÜR DİLERİM
güllüşüm ama bişi demedimki yaaaaa :gitme:

songül arkadaşımız ne desek boş aynı şeyleri yaşadık Rabbimden ümit kesilmez hayırlısıyla yakın zamanda kendiliğinden gelir inşallah cnaım

slm kızlar bugün yoğundum çok birazdan çıkıcam
kendinize iyi davranın kaydirigubbakcemile

biricim bi tane daha 20 lik dişten kurtuldum :) hepsi çıkmak zorundaymış gib çıktı öff yaaa :) 2 üst kaldı sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…