Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

eee heralde meldrcım ınsan morfın yıor canım kolamı vucuda yabancı madde allah kolaylık versın canım

kizlar ben cikmak zorundayim.. songulden haber varmi diye girdim.
Songulum canim benim. ne diyecegimi ne dusunecegimi bilemiyorum. cok ama cok uzuldum. gozyaslarimi tutamadim. hep aklimdaydin. Insallah kendini en kisa zamanda toplarsin canim.

Ahh meldır songulun sıkıntısı sabahtan berı zaten ıcıme dusmustu ya hsls bıle canım sıkılıyor evet ınsan bır olumsuz duyunca kendını zor tutuyor cunku kendı yasadıkları aklına gelıyor ve senın gıbı yasanyan ınsanı gorunce karsında ınsan ne yapacagını bılmeıyor allah sabır versın songulume canım benım cok zor ama bunuda atlatmalısın cunku en once saglıgın onemlı dımı canım benım

KIZLAR YYAAAAAAAA BEN HALA ADET OMADIM YYAAAAAAAA:uhm::uhm::uhm:

NE OLMUŞ OLABİLİRKİ YYAAAAAAAAA bilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

songülcüm bitanem allah herşeyin hayırlısını wersin tatlım,çook üzgünüm nedesem boş ((

ayyy ne çirkin bi olay ya,çok şaşkınım hytm hangi hastne hangi dr bu ya?yazda utansın we senin yaşadıklarını kimse yaşamasın lütfen deşifre edermisin?

Ayyyyyyy fatmacım ara kız herıfını getırsın kız
fatma sızde ne sorun vardı canım bu kadar denemeden sonra cok skur halıs kaldın
bırıcık kız sende ıste kocandan canım alsınlar kız aaaaaaaa hersey bebk ıcın hersey bebk ıcın canııııııııım

kızlarrrrrrrrrrrrrr gıda ismi vermeyelim lütfen alan var alamayan var aloooooooooooo

kendimi sıkmaktan başıma ağrılar girdi valla yaa
çok üzüldüm çokkkk songülüm ahhhhhhhhhhhh

ay hemen kocamı arayacağım getirsin

ne güseeel bak eşin alabilicek durumda:)bunları bulamayan insanlar var onlar napsın bence bidaha yazma böle şeyler.direk eşine söle alsın:)sakın yanlış anlama belki düşünememişsindir hayatım.oyüzden uyarmak istedim

Hehehehheh geldı bıızm muallım yıne sen cıgda kaybolmadınmı gızem nerdesın yaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…