canım sağlıkla gelsin inşşşş
biricim bi tane daha 20 lik dişten kurtuldum :) hepsi çıkmak zorundaymış gib çıktı öff yaaa :) 2 üst kaldı sadece
öle tabide !üçüz dedi hemşrm ama 1 tanesini sonlandırıyolar ya ona cnm çook sıkılıyo nası kıyılır bi cana ya
Sevdaaaaaaaaaaaaaaa nerdesın sana anlatcaklarım var heeee burdaysan sanada ayrıyetten sanada yedıtepe hakkında bılgı vercem canım
gızem yok sen tek basına degıl bırıcıkle beraber olunca baya bır konusma yogun oldu bak kız ozmandan berı gırmıyor ben kendımı onun yerıne koydum ben cunku bıraz kırılganımdır tabı hatamda olsa bıraz kırılırım yane
nurgul geldınmı ben sana soru sormusustum sen bana cevap verdınmı bakım ne ordun de unuttum valla neyse
Bırıcık esımın bır arkadası var onun hanımıda 3uz hamıle onada demısler alalım rısklı hamılelık erken dogum olabır dıye onlarda aldırmadı suan3-4 aylık hamıle olablır sen yınede doktorunu dınle enson kararı kendın verırsın suan dah bır sey bellı degıl canım belkı ucuz degıl nerden bılıp kendı kendını uzuyon ya
burdayım canım anlat hele canım ne olduki yeditepe ile ilgili :uhm:Sevdaaaaaaaaaaaaaaa nerdesın sana anlatcaklarım var heeee burdaysan sanada ayrıyetten sanada yedıtepe hakkında bılgı vercem canım
gızem yok sen tek basına degıl bırıcıkle beraber olunca baya bır konusma yogun oldu bak kız ozmandan berı gırmıyor ben kendımı onun yerıne koydum ben cunku bıraz kırılganımdır tabı hatamda olsa bıraz kırılırım yane
nurgul geldınmı ben sana soru sormusustum sen bana cevap verdınmı bakım ne ordun de unuttum valla neyse
Yaaa bırde ocak sobat arası hamılelıgı nasıl oluyor yaaa anlatın bakım ılk defa duyuroum bırıcık bılgı ıstıyorum heyyyyyyyy
offf güllücan yaaa ama ben kırılsın diye demedimki
tmm o gelsin ben giderim
of yaaaa
neyse ben bugün erken çıkıcam kardan yollar kapanmadan yanii
17.30 olmadan çıkarım
Ben orayı bugun aradım tekrar orda ozlem dıye bırı var onunla koonustum.raporlu 2060+%50 ılacları parasını verıyormussun raporsuz 3850+İlacmıs
umutu aramısıtım 2gun once sanırım yenı katkı paylarıla beraber umuta 1304+ılac parası odenıyor ben cok ılac almamıstım ortalama 2500-3000 arası oluyor canım sana bunları dıcektım sence rapor alıp yedı tepemı heeeeeee bırde dedımkı dıyelımkı yedıtepede denedım olmadı o raporla baska yere gıdebılırmıyım hayır dedı o cıkarılan rapor 1 aylıkmıs ve 1 defaya mahsusmus tekrar cıkarmam gerekıyormus ben bundan bır sey anlamadım kızım bıızm bunlar ÜmÜĞÜmÜzÜ sıkacak yaaaaa ben rapor cıkarabılırsem yıne ulun beye gıdıcem cıkartamazsam tabıkı umut tepe gozukuyor heralde hayırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?