Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

biricim bi tane daha 20 lik dişten kurtuldum :) hepsi çıkmak zorundaymış gib çıktı öff yaaa :) 2 üst kaldı sadece

off ii bilirim ben bu yaz mahfoldum konuşamıyodum ağzımı bile açamıyodum pipetle sadec 1 hafta çorba içtim hergün ağladım ama gitmedim dr:))ilaç kullandım geçti:))aayy çook korkarım ben çook:1no2:

öle tabide !üçüz dedi hemşrm ama 1 tanesini sonlandırıyolar ya ona cnm çook sıkılıyo nası kıyılır bi cana ya

canım bazı gebeliklerde
kendi kemdini sonlardıyormuş üçüzlerden biris

Sevdaaaaaaaaaaaaaaa nerdesın sana anlatcaklarım var heeee burdaysan sanada ayrıyetten sanada yedıtepe hakkında bılgı vercem canım
gızem yok sen tek basına degıl bırıcıkle beraber olunca baya bır konusma yogun oldu bak kız ozmandan berı gırmıyor ben kendımı onun yerıne koydum ben cunku bıraz kırılganımdır tabı hatamda olsa bıraz kırılırım yane
nurgul geldınmı ben sana soru sormusustum sen bana cevap verdınmı bakım ne ordun de unuttum valla neyse

Yaaa bırde ocak sobat arası hamılelıgı nasıl oluyor yaaa anlatın bakım ılk defa duyuroum bırıcık bılgı ıstıyorum heyyyyyyyy

Bırıcık esımın bır arkadası var onun hanımıda 3uz hamıle onada demısler alalım rısklı hamılelık erken dogum olabır dıye onlarda aldırmadı suan3-4 aylık hamıle olablır sen yınede doktorunu dınle enson kararı kendın verırsın suan dah bır sey bellı degıl canım belkı ucuz degıl nerden bılıp kendı kendını uzuyon ya

ayyy saçmalama ne alaka kız yemeğini yapıyodur belki ya:))

değerim çook yüksek çıktı bitanem hemşirem üçüz dedi 33 den 780 çıktı 1günde.hayırlısı ya napalım yaşıcazz.

burdayım canım anlat hele canım ne olduki yeditepe ile ilgili :uhm:

offf güllücan yaaa ama ben kırılsın diye demedimki
tmm o gelsin ben giderim
of yaaaa

neyse ben bugün erken çıkıcam kardan yollar kapanmadan yanii
17.30 olmadan çıkarım

Ben orayı bugun aradım tekrar orda ozlem dıye bırı var onunla koonustum.raporlu 2060+%50 ılacları parasını verıyormussun raporsuz 3850+ılacmıs
umutu aramısıtım 2gun once sanırım yenı katkı paylarıla beraber umuta 1304+ılac parası odenıyor ben cok ılac almamıstım ortalama 2500-3000 arası oluyor canım sana bunları dıcektım sence rapor alıp yedı tepemı heeeeeee bırde dedımkı dıyelımkı yedıtepede denedım olmadı o raporla baska yere gıdebılırmıyım hayır dedı o cıkarılan rapor 1 aylıkmıs ve 1 defaya mahsusmus tekrar cıkarmam gerekıyormus ben bundan bır sey anlamadım kızım bıızm bunlar ÜmÜĞÜmÜzÜ sıkacak yaaaaa ben rapor cıkarabılırsem yıne ulun beye gıdıcem cıkartamazsam tabıkı umut tepe gozukuyor heralde hayırlısı bakalım

güllücanımm sositososito sositososito birazdan çıkıcam canım ben
bu arada yarın gidicem test vermeye yeditepeye bakalım kaç para sanırım yeditepe kısmi şekilde özel kan pıhtılaşma testi 12,5 tl idi diğeride öyledir inşallah

kızlar bende Çıkıyorum

Gızem offfffff bee nereye gıdıyon hee kızdırma benı senın servısın yokmu one oyle yok efendım kar yagar yollar kapanırmıs baska erken kacasım var deme sakın sankı kar cok yagdı yerler tutmadı hanfendı trafıgı dusunuyor kac bakalım haydı hıhıhııhııhııhı

Sevda sende ıyıcene sor canım tamammı bakalım ben yanlısmı anladım su tup mevzunu dıom hee ıyıcene sor bızede anlatırsın canım

hımm :uhm: raporlu hali umuttta böyle dimi..ben zannetmiyorum rapor çıkartabilipğ umutta yaptırabileceğime belki çalışmasam peşinden koşsam olur ama zeyney kamil ve kartal araştırma burda yaptırın diyo yoksa rapor yok diyo klava: adilsizlikkk kötükedihüso bakalım dediğim gibi yarın gidicem tüp bebekle ilgilide konuşurum yeditepe ile
birde umut acaba ikinci tedaviye indirim yapmıyo yaa

Öfff be sız bısey yapmadınız yaa amma uzadı bu konu bende boyle davranmayın dedım sıze sımdı normal gelıor lafınız ama burda farkındaysak beden dılıyle konusmuyoz azılarla bazen ınsanlar yanlıs anlayabılır canlarım benım yaa kusura bakmayın kotuluk olsun dıye dmemdım bende sızı uyardım yanı kotu bırseymı bu yaaaaaaa aman bırdahada kımseyı uyarmam heh

gizem ve güllücan sizin face yokmu ya ekleyin kızlar ya:)tabiki diğer arkadaşlarda yaneee:)))))eda koç özdemir nevin eylül ve songülle eklendik:))ihhhhisizleride mrk ediyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…