Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

ama hemen yavmıyonuzkı bekle bekle sıkılıyoum yavvvvvvvvvvvvvvv
hg fatmanurcum canım heralde karda bayıldı kaldı gızem meldır zaten kesın sızmıstır bır yerde dıs agrısından

gullucan 5 yıllık evliyim bir tüp bebek denemem oldu adanada ama düştü sonrasında 3 kez normal hamile kaldım ve düştü şimdi ikinci deneyeceğim fakat adana başıma kötü şeyler geldiği için korkuyorum kötü derken doktorumun bana musallat olması çok üzdü beni tedavi bittikten sonrada 1-2 yıl bırakmadı ısrarla aradı görüşmek istedi falan uzun hikaye yani zor kurtuldum elinden eşimede bişi söyleyemedim eşim bazen aynı yere gidelim diyor duyunca bile tüğlerim ürperiyor

nasıl yanı anlamdım doktor sanamı goz koydu yoksa benmı yanlıs anladım tobe o adamın valla g...tobe tobe yaaa ama ne guzelkı normal yolla hamıle kalabılıyon canım pekı gen testı yaptırdınızmı hanı genlerde allah korusun bır problemmı var ve dusme sebeplerı neden arastırıldımı yanı

moralim çok bozuldu aradı beni
elim ayağım tutmuyo ağllıyorum bende
konuşamadı tlfnda...ağladı

offfffffffffffffffff yaaa ben sana demedımmı ıcıme dogdu cunku hıc olumu dusunemedım yaaaaaaa ayyy canım songulum benım ne yapalım bebegım nasıbımız kaderımız bu dmemkkı canım yaaaaaaaa

songülcüm bizim şer olarak gördüklerimizde bir hayır vardır..............bunu unutma allaha sığın..............senin canın sağ olsun eşinle birlikte uzun ömür versin çiftinizi bozmasın.kayınvalidem şöyle derdi...........ALLAHIM VERıPTE ANASINI ALACAKSAN VERıPTE BABASINI ALACAKSAN AMAN ALLAHIM ıSTEMEM SENıN OLSUN DERDı.BEN NE YAPARIM ANASIZ BABASIZ EVLADI DERDı.allah herkesin gönlüne göre versin çocuk isteyenler 4 cuma üstüste YA EVVEL 100 kere okuyun

ayyy kıyamam songülüm kuzum allahım sabır ver yarabbim
kuzucum bu yolda herkes gibi çok emek sarfetti of allahım yaaa
tatlım sabret ben inannıyorum güzelim bir gün hepimiz muradımıza ereceğiz bizim için henüz zamanı değilmiş hayatım ah cnm bnm keşke topikcek şimdi yanında olabilseydik
sana ve eşine sağlık sıhhat versin rabbim elbet bir gün kavuşacaksın meleğine
zor biliyorum ama tatlım yaa ufff ne diyimki
(((((((((((((((((

nurten cnm benim ilk deenemem olucak allah nasip ederse ama 3 ay sonra başlayacağız yani sen beni bekleme şekerim
bizim ne olacağı belli değil sayılardaki değişikliğe göre değişir yani durumumuz
ben anadolu sağlık merkezinde karar vermiştim en son ama kocaeli üniv.de üroloji prof a gidince kararım biraz değişti gibi
ama umuta da olumlu bakıyorum
ha ama çok param olsaydı ve yol uzak olmasaydı kesinlikle memorıal semra kahraman da yaptırırdım

Çooookkk üzüldüm songül ama herkesin dediği gibi Allah hayırlısını versin
siz sağlıklı olunda gerisi gelir inşallah herşeyin bir vakti zamanı vardır ben kardeşime hep böyle söylüyom
bu duyguyu bizde yaşadık biliyom ilk anda çok üzülüyo insan ama geçecek inş ve günün birinde rabbim kucağına almayı da nasip edecek inşaaaaaallllaaahhhh

senağlama songülcüm canım benin ne diyeceğimi bilemiyorum canım ama sen sağlıklı ol tekrar denersin canım bir gün bizlerde anne olacağız inşallah senağlama

güllü aynen dediğin gibi uzanacak bi yer buldum ve 1 saat kadar uyudum bana çok ii geldi ne kadar da olsa insan hırpalanıyor uyuşukluk geçti ya çok rahat ettim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…