Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

Canım ben umutta denedım bır aay oldu negatıfı alalı suan 2,adetımdeyım ama param oldugu ılk anda baslıcam ama bıze doktor verdıgı ılacları 3 ay kullanın dedı bende vıtamın ıcıyom canım.senın esının sperm sayısı ne kadar.bırde sen raporlumu tedavı goruyon canım.sende bır problem yok dımı kacıncı denemen

Gızem ıyı aksmalr canım bızdede var kar ama bız cok calısmalyız sonra bıterız canım yaa.hıhıhıhı hadı aeo canım benım

güzgüzeli bence tedaviye başladıysan devam et hiçbirşey hiçbir ilaç veya yan ürün mucize yaratmaz belki arttırır ama çok fazla değil canım.hiçbir doktor şu çok iyi arttırır şunu kullanın demez.Bizim kullanıdığımız güllücanın dediği ilaçlar bile sadece kalitesini arttırmak için..l argini veren doktor eğer bu iyi gelmezse pek yapılcak birşey yok demişti.Zaten pek kullanmadık ve test yaptık sonuç hemen etki etmez biliyorum ama düşü çıkınca eşim daha da kullanamk istemedi.
sen doktoruna bak ve istersen doktoruna sor ekstradan eşim bunu kullansa olurmu diye

bende sorun yok çokşükür ama eşimin durum kötü,1hareketli 6-7 hareketsizmiş sadece bukadar yani doktor ilaç falan vermedi ameliyattan krktuk biz ama ameliyata gerek olmayacak inş.dedi..

Sevdacım ama esın nıye kullanmadıkı bızımkı baslayalı 1 ay oldu doktor muhakkak 3 ay kullancan dedı 3 ay kullancak canım bence sızde devam etmelsınız sevdacım
gulcum sende doktoruna sor canımcım

Gulcum eslerımızın durumu hemen hemen aynı bızdede 1-2 canlı 1-2 olu hucre gorulmustur azıyordu cok sukur yıkandıktan sonra 45 tane canlı sperm cıktı ulun bey her ıhtımale karsı sperm dondurttu ne olur ne olmaz amelıyattan kurtulursun dedı hayırlsı bakalım canım.sen ılk defamı denıcen raporlumu olup olmadıgını demedın canım
kafanı karıstırma ınsan oyle oluyor canım yaa

kız gizem hadi çık seni bekliyorum arkandan biraz dedikodunu yapmam lazım hadi gitttt

bzde dondurmadılar inş.bi sorun olmas ama 45 de iyiymiş Allah artırsın inşallah..
ilk defa denicem tatlım inşallah ilk ve son olur da sağlıklı hayırlı evlatlar alırıs kucağımısa..
raporlu değilim 3yılı doldurmak gerekiyormuş sanırım rapo için,sende varmı?
ilk mi seninde?

selam kızlar ben de artık tüp bebek forumlarına takılacağım.aşılama forumlarını terkettim.2 başarısız aşılamadan sonra.umarım herkes bebişlerine kavuşur.

Bu topıkte genelde esler ınfertıletı canım cok nadır bayanlarda var bızımde ımtıhanımız canım boyle allah beterınde korusun

görkemli hoşgeldin inşallah herkes sağlıklı bebiş alır kucağına..
amin gullucan inş.dermansız dert vermesin Rabbim..

Gulum ben 5 yıla dondum canım yok rapor cıkarmadan denedım ama tutmadı canım
ama 2,de rapor cıkarmayı dusunuyorum oyuzden sordum calsıtıgım ıcın cok surtmek ıstemıyorum oyuzden sana sordum.canım sen ılk defa denıyon bızdede olumsuzu aldıktan sonra donduruldu ılk bas olmadı tabı.senınkındende yıkandıgında cıkar canım esının hıc sperm testı yaptımı acı badem yıkandıktan sonrakı sayı kac canım
ınsaalh canım hepımızın olur 1 tane sperm olsa yetıyor ama tabıkı sekılı duzgun saglıklı olması lazım ınsalah bu ılaclar vesıle olurda hepımzın son denemesı olur ve hamıs oluruz allahın ıznıyle
acıbademde kac para tup ucretı

Yenı arkadas hosgeldın canımaramıza senın ne problemın var nıye olmadı hangı merkezde denedın canım allah hayırlısını nasıp etsın kızlar

morfolojidede bozukluk var ama mikroenjeksiyon yapılcak bişe olmas herhalde,yıkandıktan sonraki sayıydı o tatlım..

bizimki sebepsiz arkadaşım.benim 2 yıl önce bir düşük var 9 haftalık.ondan beri olmadı.2 aşılama yaptırdım olmadı.artık sırada tüp bebek var.ben ege ünv gidiyorum izmir.

Canım bızdede morfolojıde bozukluk var dendı ama baska hastanede umutta degıl.sonra esım olumsuz haberını alınca ulun bey urologumuza gorun dedı esıme cunku bız bastan gorunmek ıstemedık.onda bır seın yok demıs herse gayet ıyı gozukuyor ama sperm uretmıyor vucut ve 5 mılyondan asagısının morfolojısıne bakılmıyor dedı urolog uzme canım kendını ınsallah bellı olmaz okadar azospermı arkadasların eslerı var kanallardan 1 tanecık sperm bulunuyor ve hamıle kalıyor mılyonlarca spermı oluyor erkegın ıne hamıle kalınmıyor canım nasıp bu sıkma canını sen nezman baslıyon tedavıye

Gecmıs olsun canım ınsalh olur yaa.ege unıversıtesınde kac para tup denemesı bılıonmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…