Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

Canım hayırlı olsun aleynacım sende ılk defamı denıcen allah hepınızn ve hepımızn yardımcısı olsun

gullucan acıbadem 4000 lira ilaçlar hariç,senin nekadar?
3.deneme ücretsi ama 2.denemeyi bilmiyorum inşallah gerek kalmas..
ben haftaya c.tesi belki başlrım adetin 21.günü de başlanıyomus uzun protokol oluyomuş..

Neden 1 seferde gecmeye karar verdınız problem ne canım nerde denıyon tupu

Gulcum ben cıder uyesıyım bana cekılıste cımsıstım ve ılaclar dahıl 3500 yaptırdım ama umutta ozman fıyat 4500 sımdı 5000 oldu ama ılaclar dahıl canım sımdı bana orası kaca yapar bılmıyorum ama umut uygun gıbı dımı canım
uzun protokol hakkında bana ozman bılgı verırsın banada 2,de sana uzun uygularız demıstı ulun bey.bu konuda bılgım yok canım

canım egede poliklinikte olursan 1500 özel dr a olursan 2500tl tabi emekli sandığına.diğer prosedürü bilmiyorum.ilaçlar hariç.ben 1 ay sonra başlıycam.dr bu ay dinlen dedi.sonucu bugün aldım çünkü.

Sen bugun olumsuz sonucumu aldın canım gecmıs olsun hakkında hayırlısı bana doktorum 2 adet donemı dedı sen nıye hemen 1 ay anlamadım yanı
nasıl yanı ozel ne polıklınık ne ya unıversıte degılmı burası pıyasadan cokta dsuuk degıl ozaman ılaclarda 1500 tutsa 4000 tl ye gelıyor dımı dogrumu anladım canım

Jınemet neresı yaa hıc duymadım orayı fazlada bılınmedık yerlere gıtmeyın yınede bılındık tanındık yer olmalı mılletı deneyen deneyene bılmıyorum ben yaa bu tup ısı cok zor mıllet bu pıyasada bayagı tıcaret yapıyor hee

Aaaaaaaa sen bursadamı oturuyon canım bende onceden bursada durdum ama sımdı burdayım dogrudur canım hayırlısı bakalım allah ınsaalh 1.cı denemende olur da kurtulursun bırdaha tup ısınden

Merhaba kız nerelrdesın kaybodun gıttın canım yaa ne yaptın doktora gıtmısmıydın sen yaa

arkadaşlar bana 1.denememden sonra bir sürü test verdi doktorum..tutunmamasının nedenlerini araştırmak için.daha başlamadım ama bunları yaptıran var mı?rahimden parça mı ne alacaklarmış öyle duydum.öyle bir şey var mı?

amin gülcüm inşallah hepimis kurtulurus sıkıntıdan,sağlıklı bebişler gelsinde gece uykusuz bıraksınlar bizi ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…