Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

sağol cnm.sana da geçmiş olsun.sen bunun için nasıl bir tedavi gördün cnm?

bana bir sürü test yazılmiş..rahimden de varmış.acaba bu nasıl bir şey olabilir?

canlarımmm
hepinize ayrı ayrı tşk ederimmm
yazdıklarınıza duygularınıza güzel yüreğinize gözyaşlarınıza (kıyamam) herşeye tşk ederim
sizlerde çok üzüldünüz biliyorum duygularınızdan hiç şüphem yok sizi seviyorumm
evet yine olmadıı.. yine hüsran.. tutunun anneye dedim dua ettim olmadıı malesef((
ama kesinlikle hayırlısını nasip et ALLAH ım dedim... biliyorum bunda da var bi hayr
Allah tan daha ii bilmiyorum ya şer görünüp de hayr var biliyorumm
ama insanım işte aklıma çok şey geliyo isyan etmiyorum çok şükür allah da ettirmesin inşş
kendimi bu sonuca hazırladığımı sanıyodum alıştım diyodum ama öyle olmadı alışamıyo insan üzülüyoo yıpranıyo utanıyoo ........
biliyorum bikaç güne kadar normale döncem hayat devam ediyo allahım beterinden korusun
ama kucağıma almadan bi bebek bu yara kapanmayacak bunu da biliyorum sağlıklı hayırlı en başta tabii

sizlere mutlu haber vermeyi çok isterdim ama olmadıı
kısmet tabii
nevinim canım dostumm o vermek zorunda kaldı haberi tatlımm benim bu halinde üzdüm onuu sesimi duyunca dayanadı o da tabi cnmm hakkını helal ett

hepinizi çokkkkkkkkkkkkkk seviyorummm
inşş sizin haberlerinizle sevinirimm
tekrar hepinize ayrııı ayrıııı çokkkkkkkkkkkk tşk ederimmm

canım geçmiş olsun
rabbim bir daha böle bir şey yaşatmasın
ben bu durumlarda konuşamayanlardanım (busası sözün bitiği yer )
ama sen herşeyi sölemişsin
rabbim en kısa zamanda seni ve bekleyenleri mucizeleriye buştursun
innnnşşşşşşşşşşşşşş

YOK YOK BU GÜN KıMSELER YAZMAYACAK ohaoldumsmile ohaoldumsmile
NERDESıNıZ GELıN ARTIK TOPıĞE klava: klava: klava:
ıN CıN TOP OYNUYOR BURADA kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso

sağol cnm.sana da geçmiş olsun.sen bunun için nasıl bir tedavi gördün cnm?

ben bunun için bir tedavi görmedim canım ilk düşüklerde pek gerek görülmüyormuş benimki doğal gebelikten sonra düşük olmuştu
düşükten 3 ay sonra kontrole gittim problem yoktu hormonlarım iyiydi rahim filmi(hsg) çektirdim oda iyi çıktı yumurta uyarıcı ilaçlarla başladım tedaviye ama negatif oldu sonucum kistlerim oldu 3 ay doğum kontrol hapı kullandım geçtiler
sonra aşılama yaptırdım 1 kere o da negatif oldu yine kistler oldu ve 2 ay hap kullandım geçti sonra tüp bebeğe başladık ilkinde negatif oldu
ikinciden önce hormon testlerimden prolaktinim yüksek çıktı 1 ay dostinex kullandım düştü 2. de anca tek yumurta transfer edilebildi ama sonucum pozitifti hamileydim ama 8. haftada kalp atımları olmadığı için kürtaj oldum nerdeyse 2 ay oldu çok kötüydüm yıkılmıştım ama şimdi daha iyiyim
3. yü mayıstan sonra düşünüyoruz ama bu sefer genetik testlerimizide yaptırmak istiyoruz bakalım hayırlısı diyorum inşallah olur bu sefer
seninde inşallah herşey yolunda gider bir problem çıkmaz da kavuşursunuz bebeğinize canım

günaydın yetercim ben burdayım canım arada bakınıyorum hem işlerimi yapıyor hem burda dolanıyorum
nasılsın canım iyimisin

benyazmak istedim canım yine senin kadar olmasa bile çoooook üzüldük hepimiz
umutlanmıştık biz de bekliyorduk güzel haberini ama olmadı herşeyin hayırlısı diyorum canımm benim seni çok seviyorum ve seninde dediğin gibi zamanla toparlanacaksın ve zamanı geldiğinde yeniden başlayacaksın
çok öpüyorum seni

günaydın yetercim ben burdayım canım arada bakınıyorum hem işlerimi yapıyor hem burda dolanıyorum
nasılsın canım iyimisin

iyiyim canuım sen nasılsın
bende çıkıyordum şimdi

bende iyiyim canım zaman geçiriyorum işte
sıkıldım açtım neti bir bakayım dedim

kızlar gunaydın bende bugun kımse pek gırmez dıye mezun oldugum okula bakıyordum ahhhhhhhhh lıseye bakıyordum yanı ahhh ogretmenlerım yaa yaslanmıslar hep az olmadı 10 sene oldu mezun olalı yaa ahhhhh guzel gunler bıttı gıttı ne guzel gunler gecırmısız megersem ahhhh ımam hatıbım ahhhhhhhh

kız güllüşüm nasılsın canım demek okuluna bakıyordun senin 10 yıl olmuş benim de 19 yıl olmuş vay be dimi ne kadar zaman geçmiş dimi

hiç aklına öyle şeyler getirme canım helal olsun bitanem..sen ii ol yeter

canım geçmiş olsun...yazdıklarını tüylerim diken diken olmuş bir vaziyette okudum..canım inş rabbim en kısa zamanda hepimize en hayırlısından melişler nasip edecek..ben de bir kaç gündür aynı vaziyetteyim üzgünüm ağliyorum ama biliyorum ve buna eminim ki biz de bir gün anne olacaz ve çooook mutlu olacaz.rabbine dayan ona güven...

ALTIN KIZLARIN DıKKATıNE
arkadaşlar bir önerim var bir liste yapalım önce ve bir gün belirleyelim , ulaşabildiğimiz kadar çok kişiye haber verelim, aynı gün herkez tüp bebek fiyatlarının düşmesi için mail atsın böylelikle sesimizi duyurmuş oluruz ne dersiniz. malumunuz bu hepimizin büyük bir problemi ve inanıyorum ki bir çok kişi parasızlıktan anne olamıyor, ben bile aylardır parayı denkleştirmeye çalışıyorum. altınkızlar gurubundan gizem-im bunu senden rica ediyorum. yeni topik aç ve herkez oraya ismini yazsın ki kaç kişiyiz bilelim. başka öneriniz varsa o da olabilir. teşekkür ederim altınkızlara güveniyorum hep birlik olursanız siz bu işinden üstesinden gelirsiniz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…