Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

tedavilerde kullanılan ilaçların su tutma özelliği olduğunu ve tuzsuz yememi söylemişti dr. bana

Bahceci kliniginde Halit Firat Erden benim doktorum. Beslenmeme nasil dikkat edeyim az mi yiyeyim? uzun mu kisa mi bilmiyorum tedavimi reglimin 2. gunu basladim igneye . Lucrin verdi sabah aksam 8 unite . Fostimon da 600 mg gunde tek doz. cumartesi kontrolde yon cizeceklermis tedaviye. 31 yasindayim yumurtalik rezervin az dedi cok uzuldum

Yacanım sıkma canını bende adetın 2,gunu baslamıstım ama benım ılaclarım senınkınden degıldı kısa protokoldu canım benımkı.umurta rezervını kan tahlılındenmı anladı fsh yuksekmı senın.yanı az yeme demedımde bol bol protegın al c vıtamını al demıslerdı bana canım

fsh degerimi hatirlamiyorum klinikte kaldi raporlar ama normal degerlerdeydi ultrosona bakarak rezervin az dedi doktor yoksa degerler normaldi sanirim. vitamin takviyesi verdi banada zaten hap olarak . 3 cesit vitamin kullaniyorum.

3cesıtmı hee bana sadece elevıt verılmıstı hadı bakalım allahtan hayırlsı canım sende bır problem gozukmuyor dımı esınden dolayı tup bebek dımı canım hayırlsı olsun cok yumurta olupta kof cıkacagına azolsun cekırdeklı olsun canım sıkma canını allah buyuktur

esimde 7 milyon sperm 3 hizli iler 0 morfoloji sorunu var . bende problem yok ama rezervim azmis bakalim ilk denemem.

kız güllücan evet zor oluyo ayrıca işlerde var

ben sana numara yolladım özelden gelmediyse sen bana at ben seni ara nomu sölerim huahuahauh

krishazel cnm hayırlı olsun şeker

gullu yok kıss umutlanmıyorum olsa çıkardı biliyorummm
napalımmm kısmet böyleymişşş

hatçem bittimi toplantın gülümm benimm
ayşe yi yakalayamadım gitmiş hatun neyse ii olsun daaa cnm ya bi kucaklasa bebişlerii

yaa kızlar bana vitamin falan vermedi bu dr. bende artık folik asite başlayım diyorum evde var hep unutuyorum bu arada kan değerlerimde düşük çıkmış c.tesi diş için kan aldılar enfeksiyon olmasın diye bazı değerler baya düşük kan ilacımı dokundu diye içememiştim.

ben hep burdayım de bu gün pek takılan olmadı gizem diğer topiğe aklıma gelen bir sorunu daha yazdım gördün mü canım

aaaaaaa bende bugun hep burdayım ama yazmaya pek fırsatım yok canım ve kımse yok yanı
krızcım benım esımde sperm senınkınden dahada az hayırlısı canım benım
meldır kafana gore hap kullanma canım ya nebıleyım ben pek hap kullanmasını seven bırı degılım doktor demeden kullanmam canımcım

krızcım aynen bızede tek kullanımlık verılmıstı sonra esıme vıtamın cınko ve bır hap daha bana sadece elevıt verılmıstı ama tabı bol bol gobekten ıgne canım verılmıstı sana rahım rontgenı cektımı doktorun bana gerek duyulmadı sende bır sey gormuorum gerek yok demıstı ulun bey ama unıversıteye gıdersem kacısım yok kesın cekerler ya

ay evet herkes burada
kız gizem niye yetişemiyon sekmede aç diğer topiği sürekli yenile bak

kızlar bize hava atıyo :)) hit topiclere sahip diye :)))))

nevın kım hava atıyor anlamadım canım havalarını ındırelım canımcım bır ıgne batırıp canım hihiih

kız güllü şu gizemle uğraşmasan olmaz dimi :) nevin valla dikkat et oklava gelmesin kafana :)

kız ben ne dedım bak ıste ınsanın adı cıkacagına canı cıksın demısler dogru hee kız ben gızeme bugun takılmadım yanı gorupte takılamadım heee meldır oklava sana gelıyor sımdıklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…