Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

dr yumurtalik rezervimin az oldugunu soyledi acaba onun icinmi verdiler lucrin i . cumartesi gunune kadar sabah aksam olucam sonra ctesi bakicak birde fostimon 150 verdi . yumurtalik rezervin az deyince cok uzuldum.

songül nasılsın canım a.s.

meldirr ne olsun ya henüz hastalanmadım ama bugün olurum sanırım bugünde olmazsam yarın doktora giderim tekrar artık belimde falan ağrıar varr
olsada dert olmasa da yaa nasıl iş buu
senin gibi diş sıkıntısıda çekiyorumm tatlım alttakileri çektirmiştim sanırım üstekileride çektirme zamanım geldiii
sen nasılsın geçtimi diş ağrıların
kıss eşinle neden tartıştınızz anlat bakem bacınaa

dr yumurtalik rezervimin az oldugunu soyledi acaba onun icinmi verdiler lucrin i . cumartesi gunune kadar sabah aksam olucam sonra ctesi bakicak birde fostimon 150 verdi . yumurtalik rezervin az deyince cok uzuldum.

yok tatlım lucrını herkes kullanıyooo ben dondurulmuş tedavisinde bile kullandım
diğer iğnen yumurta oluşsun diye lucrın de onları toparlanması için düzenliyoo yaniii yumurtaları sıkma canını heyecanlısın belli hayırlısıyla olsun diyelim kaç senedir istiyosunuz bebek

hatice meldir songül güzem güllüşş nasılsınız kızlar
haticem benim tansiyon yükseliyor galiba baş dönmeleri ondan galiba
inş. geçer çok kötü bir durum ve tehlikeli(

diş beni baya zorladı songül hala ağrı kesici almadan duramıyorum çok köklü dişlerim ve çok sağlam :) kaşıyım :) kocaman bir oyuk var.
dediğin gibi şu adet illet bi şey olsa dert olmasa dert bende ilaç almadan hiç olmuyorum sorunumda bu zaten

ahh bu erkekler yok mu her yeri dağıt otur bütün gece pc başında bi şey diyincede yorgunum, yapamam, benden kıymetli mi sanki evi hizmetçi temizliyo bide artislik yapıp yemek yemiyo deli etti dün beni bende yedim yemeğimi topladım sofrayı hiç yapmadığım şey şok oldu şaşırdı illa ye derdim onla mı uğraşacam zaten diş yerim zonkluyo saat 8 olmuş hem acıkmışım hem yorulmuşum bide kapris çekecem

Ben tam 1 yillik evliyim . gecen ay esimde sperm azligi oldugunu ogrenince hic vakit kaybetmeden tup bebek e karar verdik cunki beklemek cok stres yapacak ve cok uzulecektik. Esim beklemeyi istemedi o benden merakli ve heyecanli . Once kendi cok doktora gitti herseyini baktirdi sonrada beni goturdu ve hemen karar verdik. Benim yasim 31 . Dun itibariylede bahceci kliniginde tedavimize basladik bu sabahta ilk ignemi oldum . cumartesine kontrol verdiler . rezervimin azligi beni cok uzdu .

nevincim ölçüyor musun tansiyonunu mutlaka kontrol et belkide rutin hamilelik dönmesidir .

slm arkadaşlar. ben foruma yeni üye oldum. teksen çamlıbel hastasıydım bir kere aşılama yaptırdım olmadı. dr. memnun kalmadığım için değiştirmeyi düşünüyorum. memorial de semra hnm. methettiler ancak tüp bebek fiyatı çok pahalı geldi bana. medicana da selman bey varmış, ona gitmeyi düşünüyorum. var mı bu konuda fikriniz, ne dersiniz?

kadınlarda yumurta rezervi belli sayıda olurmuş her ay adet oldukça bu yumurtalar azalırmış bunlar bittiği zamanda menepoz başlarmış daha yaşın genç bence çok fazla kafana takma :) kalanlar sana yeter diye düşünüyorum 2 tane olsun kaliteli olsun burda boş yumurta olayınıda yaşayan arkadaşlar oldu her şeyin hayırlısı canım

nevinimmm cnmm benimm başdönmesi çok zorr yaa ALLAH başa vermesin vallaa
ben aynıı kuşumm yaa beklemedeyimm hastalanmadım daa

nevincim ölçüyor musun tansiyonunu mutlaka kontrol et belkide rutin hamilelik dönmesidir .

dün akşam 12 10 du normalde benim 11 7 hiç değişmezdi
sonra 12 8 oldu bugünde 11 8 küçüğü yükseliyor azda yükselince etkiliyor ama akşam çok kötüydüm.ölçüyorum canım inş. geçer

üzülmeee sakın tedavini etkilerr bencee
olabildiğince rahat ol sonucu etkiler diye düşünüyorummm
inşşş pozitif sonuçlar alırsın almazsanda dünyanın sonu değil ben kaç senedir uğraşıyorumm 6 yıllık evliyim 3 aşılama 2 micro yaptırdım olmadıı malesef zorlu süreçler inşş senin son denemen olurr

Songulum, canim insallah adet olursun bugun.. kotu oluyor boyle biliyorum, adet olmayi bekleyince birturlu gelmiyor...

meldir cok iyi yapmissin heheh..bir kac sefer daha boyle yapda , bak gor nasil vaktinde sofraya geliyor

dün akşam 12 10 du normalde benim 11 7 hiç değişmezdi
sonra 12 8 oldu bugünde 11 8 küçüğü yükseliyor azda yükselince etkiliyor ama akşam çok kötüydüm.ölçüyorum canım inş. geçer

nevin canim kendine cok dikkat et.. sakin ihmal etme, tansiyonunu sik sik ölc.

valla ii yapmışsın kuzumm bi bebek de bu erkeklerr bakıyoum da hepsi aynıı
bi de kadınlara derler nazlı diyee
ben bazen eşime diyorum sen mi bu evin kadınısın ben mii:)))

hatçemmm ayy mucize bekliyorum bendee
olmasamda hamile çıksam diye dua ediyorumm
hastane yalnış çıkmış desin geç tutunmuş desin ahhh nerdee(

kızlar teşekkür ederim kendime dikkat ediyorumda hava birden çok soğuduya dün burda çok üşüdüm sanırım ondan oldu
bide arabayı bakıma götürdük akşam orada bekledik iyice üşüüm sabaha grip kalktım

nevinim kendine dikkat et

songülüm yaa senin değerin kaç çıkmıştı aşkım nevinim haber verince ben o gün topikle çok ilgilenmedim hayatım

meldirim cnmsın

hatçem kız ne zaman geliyosun

güllüüüşşşşşş

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz tedaviniz hayırlı olsun

valla kızlar aynen bebek bu erkekler herşey ayaklarına gitsin hiç bi şey yapmasınlar sanki bi onlar çalışıyor hem eve hem işe koşturuyorum bi de yetmezmiş gibi misafirlerine... geldiler dün bana bende saç bakımımı yaptım taktım kulaklığımı müzik dinledim erkenden de yattım :) ohh bu günde dinlenmiş olarak geldim işe bu günde yemek falan yok madem yaptığımı yemiyo naparsa yapsın

gizoş geçmiş olsun canım rutin gribini almışın gene :))) sümüklü senii

nevincim tuzsuz ye canım hamur işindende uzak dur aldığımız ilaçlarda tansiyonu çıkarıyor dikkat et kendine geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…