songül nasılsın canım a.s.
dr yumurtalik rezervimin az oldugunu soyledi acaba onun icinmi verdiler lucrin i . cumartesi gunune kadar sabah aksam olucam sonra ctesi bakicak birde fostimon 150 verdi . yumurtalik rezervin az deyince cok uzuldum.
günaydın ben dün tedaviye başladım
nevincim ölçüyor musun tansiyonunu mutlaka kontrol et belkide rutin hamilelik dönmesidir .
Ben tam 1 yillik evliyim . gecen ay esimde sperm azligi oldugunu ogrenince hic vakit kaybetmeden tup bebek e karar verdik cunki beklemek cok stres yapacak ve cok uzulecektik. Esim beklemeyi istemedi o benden merakli ve heyecanli . Once kendi cok doktora gitti herseyini baktirdi sonrada beni goturdu ve hemen karar verdik. Benim yasim 31 . Dun itibariylede bahceci kliniginde tedavimize basladik bu sabahta ilk ignemi oldum . cumartesine kontrol verdiler . rezervimin azligi beni cok uzdu .
diş beni baya zorladı songül hala ağrı kesici almadan duramıyorum çok köklü dişlerim ve çok sağlam :) kaşıyım :) kocaman bir oyuk var.
dediğin gibi şu adet illet bi şey olsa dert olmasa dert bende ilaç almadan hiç olmuyorum sorunumda bu zaten
ahh bu erkekler yok mu her yeri dağıt otur bütün gece pc başında bi şey diyincede yorgunum, yapamam, benden kıymetli mi sanki evi hizmetçi temizliyo bide artislik yapıp yemek yemiyo deli etti dün beni bende yedim yemeğimi topladım sofrayı hiç yapmadığım şey şok oldu şaşırdı illa ye derdim onla mı uğraşacam zaten diş yerim zonkluyo saat 8 olmuş hem acıkmışım hem yorulmuşum bide kapris çekecem
dün akşam 12 10 du normalde benim 11 7 hiç değişmezdi
sonra 12 8 oldu bugünde 11 8 küçüğü yükseliyor azda yükselince etkiliyor ama akşam çok kötüydüm.ölçüyorum canım inş. geçer
diş beni baya zorladı songül hala ağrı kesici almadan duramıyorum çok köklü dişlerim ve çok sağlam :) kaşıyım :) kocaman bir oyuk var.
dediğin gibi şu adet illet bi şey olsa dert olmasa dert bende ilaç almadan hiç olmuyorum sorunumda bu zaten
ahh bu erkekler yok mu her yeri dağıt otur bütün gece pc başında bi şey diyincede yorgunum, yapamam, benden kıymetli mi sanki evi hizmetçi temizliyo bide artislik yapıp yemek yemiyo deli etti dün beni bende yedim yemeğimi topladım sofrayı hiç yapmadığım şey şok oldu şaşırdı illa ye derdim onla mı uğraşacam zaten diş yerim zonkluyo saat 8 olmuş hem acıkmışım hem yorulmuşum bide kapris çekecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?