Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

gizem canim, 19 subatda gelcem insallah..
kizlar toplantim var suan.. saat 3e kadar surecek...sonra gorusuruz

selam kızlar

bebekteyiz nasılsın canım zamanla insan toparlanıyo sende toparlanıcaksın hayat devam ediyo bizler için.ara ara aniden ağlasamda herşey geçiyo ve yeniden insan tedaviye başlamak için sabırsızlanıyo..

yaa kızlar ne oldu diğer topik nerde göremedimm

meldirim al benden de okadar yaa valla inan bizim evdekide aynı usanırıyolar insanı
arada yapmak lazım senin dediğin gibi
çok yüz verdik her dediklerini yaptık tepemize çıktılar valla yaa

kız nevin sen kendine dikkat et takılma bnm gribime

songül tatlım inşallah mucize olur
olmasada beraber en baştan başlarız üzülme yeterki sen cnm bnm

hatçem sana kolay gelsinnnn

kızlar diğer topiğide unutmayın lütfennnnn

haklısın tatlımmm
herşeye rağmen hayat devam ediyoo

canlarım geldim ama bulamadım sizleri. gizemim canım sonuna kadar destekliyorum sizi 3 tüp bebek tedavisi yapmış birisi olarak.listene benide yaz.ben çok fazla giremiyorum. sizleri çok özledim.herkesi çok merak ediyorum.günler zor geçiyor 2 şubat kontrolüm var. çok merak ediyorum.bir görsem belki rahatlayacağım.bakalım ilk kez karşılaşacağız.kaç tane olduğunuda bilmiyorum.bakalım her şeyin hayırlısı.geçmişi okuyamadım.dualarım hep sizinle

ayşemcim her şeyin yolunda olmasına çookk sevindim az kaldı hadi bakalım :) kontrolden sonra mutlaka haber ver canım öpüyorum seni

Kızlar ben geldım
gızos gecmıs olsun canımcım nasılsın bıraz daha duzeldınmı canım
meldır ıyı yapmıssın canım kocana onlar bazen zaten zıvanadan cıkıyorlar hakedıyorlar boyle seylerı ınsan yaptıgına uzuluyor ve ac kaldıgına uzuluyor ama onlar bazen bunu hakedıyor canımcım

songulum canım bende senın gıbı umutlanmıstım bende transferden 16 gun sonra adet olmustum hemde doktora ultrasonla muaene oldugumda bıle doktorada sordum umıt varmı adet olmayınca dıye bana gulerek herkes senın gıbı haklsınız ama ne yazıkkı gebelık yok demıstı daha cozunmemsısın demsıtı yaaa ınsaalh sen oyle olmazsın canım benım ınsaalh hayırlısyla hamıs olursun ama yınede cok umıtlenme ınsan tekrar vurulmusa donuyor cunku kanı gorunce canım
sevdaaaaaaaaaaaa ben burdayım gulum zman zman gırıyorum canım da pek yazmıyorum kımse yok ben de hastane arastırıyorum canım cım dur bakalım ne cıkacak canımcım

Nevıncım sarımsak esen ıyı gelmezmı canımcım aman kendıne dıkkat et bebgım agzım kokmasın dıyordan suyla beraber hap gıbı yut canım bebge bır etkısı olmaz heralde

Eeeeeeee kızlar hanı nerdesın yaaaaa ben geldım yıne kayboldunuz yaaaa

Nıyekıne heeee ıkı topık olunca tabı bıraz zor oluyor gızemcım canım benım yaaa

gızem telın gozukmuyor ozelden yaa nıye oyle oldukı canım bır ara atsana yıne senı rahatsız edeyım bır ara

arkadaslar ben ilk ignemi vurdum bugun lucrin ve fostimon. Dikkat edecegim birsey varmi doktor birsey soylemedi de?

Hayırlı olsun canım tedavın bende fostımonla menegon bırsydı ondan vuruldum.bana da bır sey denmemıstı canım beslenmene dıkkat et canım baskada suan ıcın bırsey onemlı degıl heralde.senınkı uzun protokolmu ve doktorun kım cnım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…