Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

hoşgeldin eylül ablacım sen nasılsın

ahahah güllü meldir kavga edin hadi :))) kız güllü zaten bu meldir arkandan çok konuşuyo :))

ıyım eylulcum yaa artık pek gıremıyon nasıl nobet yıne cok yogunmuydu canımcım zaten bızde pek takılamıyoz bu aralar herkeste bır yogunluk var cnım sen nasılsın

kız meldır oylemıııı haaaaaaa senı yakalayım ıkı tombık <aten tek bız vrız gobeklerımızle tkosuruz barıııı hihihi
kız nevın senın sacını basnı yolarım heeeeee ara katma sanada merdane gelıyor sımdı

meldr benım arkamdan konusmaz dımı meldr
kız gızem ben sana ne dedım kız valla hatırlamıyorum hee meldır bır sey dedı aldı basını gıttı hee kız ne oldu gıttınız yıne

nevin güllücan sağolun kızlar iyiyim gece kötüydü sabah gelince yattım 3 te kalktım anca bi bakiyim dedim kızlar nasıllar

hıc bır sey yapmıyoruz canım cok sukru saglıgımız yerınde ufak tefek gırıbız ıste oyle yanı cok sukur yaa ıyı sende dınlenmısın canımcım ıste burda bırbırımızle ugrasıyoruz ıste baksana bana meldır bır laf dedı kayboldu cevap yazmadı hala hihiihih

gizemim nerde ya özledim seni gizeeeeem
hatice de yok songülle görüşüyoruz zaten canımmm benimmm
meldir sen nasılsın canım

geldim geldim burdayım :) kız güllü oklavayıda çıkarmışsın yaa ahh canım benim akşama bana versen evde lazım olabilir :) kızz nevin bak gelmeyim oraya ara karıştırıyo güllüm bu sen bakma buna :)

eylülcüm diş öekiminden sonra biraz sıkıntım oldu benim dişer çok köklü :) çektirecekler korkmasınlar onun haricinde iyiyim canım sende dinlen bakalım epeydir yoktun

bılıyorum zaten bende sag gosterıp sol vurcam yanı oklavayı nevın ıcek en sonunda heeeeeeeeee nevın ara katma ordada sıcan senı heeee

kızlarrrrrrrrrrr
tüpbebek fiyatlarında indirim topğimizdeki liste ne güzel omuş

ayyy yeter bende agladım osıırı okurken canım bır topıkte okudum dedım bızım kızlarda okusun bı sıısrı dedım buraya tasıdım canım cım cok guzel dımı canım ınsan duygulanladan edemıyor

yaa gizem yeni topikdeki öenerimi eklee haa gelmeyim oraya :)))) gerçekten önemli canım yaa şaka bi yana

artık gızem buraya takılmıyor pek garıbım ıkı tarafı ıdare ettıremıyor ne yapsın zor tabı neyse mecbur bıraz ıdare etcez yaaa

biraz didişmelerinize baktım ama artık kalanını gece okurum
kavga etmeyiiiiin:)))))
meldirim diş sorunu zordur bilirim bende çok çektim hem de çok halende çekiyorum

yeteeer sen nasılsın canım bir yazıp bir kayboluyorsun canım ya

evet bayağı dinlendim
yaaa kızlar ben adet olmadım ya 31 gün bitti bugün hiç geç kalmaz benim 26-28 günde olurum düzenlidir erken olurdu geç olmazdı ne oldu ya hamilede değiliiiim(((( test yaptrım akşam kan testi 0 bilmem kaç çıktı manyak test neden olmadım acabaaaa

ahh canım benım dıkkat et kendıne sen kendı testını kendı yapıyon dımı canım
bır problem olmaz canım ınsaalh yok kavga etmıyoz eylulum oyle bırbırımıze takılıyoz yaa gızemde artık bıze ugrayıp ucmuyor yaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…