ıyım eylulcum yaa artık pek gıremıyon nasıl nobet yıne cok yogunmuydu canımcım zaten bızde pek takılamıyoz bu aralar herkeste bır yogunluk var cnım sen nasılsın
meldr benım arkamdan konusmaz dımı meldr
kız gızem ben sana ne dedım kız valla hatırlamıyorum hee meldır bır sey dedı aldı basını gıttı hee kız ne oldu gıttınız yıne
hıc bır sey yapmıyoruz canım cok sukru saglıgımız yerınde ufak tefek gırıbız ıste oyle yanı cok sukur yaa ıyı sende dınlenmısın canımcım ıste burda bırbırımızle ugrasıyoruz ıste baksana bana meldır bır laf dedı kayboldu cevap yazmadı hala hihiihih
geldim geldim burdayım :) kız güllü oklavayıda çıkarmışsın yaa ahh canım benim akşama bana versen evde lazım olabilir :) kızz nevin bak gelmeyim oraya ara karıştırıyo güllüm bu sen bakma buna :)
eylülcüm diş öekiminden sonra biraz sıkıntım oldu benim dişer çok köklü :) çektirecekler korkmasınlar onun haricinde iyiyim canım sende dinlen bakalım epeydir yoktun
biraz didişmelerinize baktım ama artık kalanını gece okurum
kavga etmeyiiiiin:)))))
meldirim diş sorunu zordur bilirim bende çok çektim hem de çok halende çekiyorum
yeteeer sen nasılsın canım bir yazıp bir kayboluyorsun canım ya
evet bayağı dinlendim
yaaa kızlar ben adet olmadım ya 31 gün bitti bugün hiç geç kalmaz benim 26-28 günde olurum düzenlidir erken olurdu geç olmazdı ne oldu ya hamilede değiliiiim(((( test yaptrım akşam kan testi 0 bilmem kaç çıktı manyak test neden olmadım acabaaaa