Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

meresay neden idrar tahlili yapıyorsun kan versene bence hatalı davranıyorsun idrarda negatif çıkıpta hamile olan arkadaş çok canım yaa

bencede meldır 2 defa ıdrar yapıpta negatıf oldu dusunulmez merseraycım sen bugun en ıyısı kan ver canım cunku 11,gunun artık cıkar bende 11,gunu aksamı almıstım cunku sonucmu canımcım sıkma canını bu senın kacıncı denemen

güllü zaten sadece ben içimdekileri söyledim o dinledi başka türlüde olmaz :) olmazda inşallah... erkeklerin bazı doğruları görmesi zaman alıyor gözüne sokmak gerekiyor bazı şeyleri gerçeklerde canlarını acıtıyor kabul etmeleri zor oluyor :) ama benimde haksızlığa tahammülüm yok bizim tartışmalarımız ya başkalarının yüzünden yada onun umursamazlığı yüzünden olur... çok şükür başkada sıkıntılarımız olmuyor

ayy aynen bız bızde oyle bız yok yere tartısıyoz gıbı gelıyor bana bazen cunku genelde aynen ya baskasının uzunden yada herzman degılde bazen umursamaz oluyor bana dıyor bu kadınlar hep aynımı aynı tepkıımı verır yaa felan felan bende dıyom sızde bukadar kaba olmanıza ne gerek var sızde hep aynısınız dıyorum cunku cok yuzeysel dusunuyorlar erkek mılletı yaa

Subhânellezî halakal ezvâce kullehâ mimmâ tunbitulardu ve min enfusihim ve mimmâ lâ ya’lemûn.
Arzın yetiştirdiği herşeyden, onların nefslerinden ve bilmedikleri şeylerden çiftler (eşler) yaratan, O (Allah), Sübhan'dır (herşeyden münezzeh).
bu ıkız ısteyenler ıcın dogru surelerden bırıdır

2.ALLAHÜMME YA EVVELÜ 100 kere bebek isteyen
ALLAHÜMME YA MÜBDıÜ 99 kere düşük tehlikesi olana
ALLAHÜMME YA RAKıB 312 kere doğumda zahmet çekmez
ALLAHÜMME YA MÜCıB 60 kere bütün duaları kabul olur
ALLAHÜMME YA SEMıU 100 kere hiç konuşmadan oku dileklerin kabul olur
ALLAHÜMME YA MUĞNı düştüğü hastalıktan kurtulur,ilişki esnasında okursa
sevgi ve muhabbeti çok olur

3.belirtilen surelrin ilgili ayetleri çoçuk sahibi olmak niyetiyle okunur.

BAKARA 128 ayet
Ali Đmran 38-41 arası ayetleri
Enbiya 89-90 ayetleri
Meryem tamamı
ARAF 189 ayeti
HUD 69-76 arası ayetleri
FURKAN 74 ayeti
SAFFAT 83-113 arası ayetleri
Nuh 12 ayeti
Sura 49-50 ayetleri

4.çocuğu olmayan kadın 7 gün oruç tutup iftar anında 21 kere ''YA MUSAVVIR'' diye okusa evlat sahibi olur.

evladı olmayan kadındört cuma''YA EVVEL''diye okusa,allahın izniyle evlat sahibi olur.

5.Evladı Olmayan veya Çocuk Düşüren Kadın;özel gününden temizlendikten 3 gün sonra bir kağıt üzerine 110 defa Besmele-i şerife yazılır ve nüsha haline getirilir ve o nüsha üzerinde olduğu halde zevci ile birlikte olursa kadın hamile kalır,bu nüshayı hamile kalıncaya ve çocuğu dünyaya gelinceye kadar üzerinde taşıması gerekmektedir

--------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------

jarnana_21
Kullanıcının Profilini Göster
jarnana_21 kullanıcısına özel mesaj gönder
jarnana_21 kullanıcısına ait bütün mesajları ara
ırtibat listesine jarnana_21 üyesini ekle

Konu Sahibi :jarnana_21 #2 Dün, 22:07
jarnana_21
Я люблю тебя Любовь моя

Medeni Durumunuz: Evli
Meslek: Ev Hanımı
Yaşadığınız Yer: - Yurtdışı Giriş tarihi: Oct 2009

Mesaj Linki

.Kadın, hayzdan temizlendikten sonra beş gün içinde hamile kalırsa, çocuğu erkek olur. Beşinci günden sekizinci güne kadar olursa kız olur) deniyor

7.düşük ihtimali olan hamile bayanlar eşleriyle beraber "El Mübdi" okur.

Çoçuk sahibi olmak için dua
Çoçuğu olmayan kimse 707 kere “Ya Varis” okursa Allahın izniyle hayırlı evlat sahibi olur.

8.Çocuk Düşmemesi ıçinKarısı hamile olup da erken doğum, çocuğun düşmesi veya geç doğması gibi korkular ve tehlikeler karşısında kalan bir kimse, parmağını hamile olan karısının karnına sürüp
"Ya Mübdi" ismini 99 kere okursa Hak sübhanehu ve teala hazretleri o hamile kadını bu tehlikelerden saklar.

9.Çocuğu olmayan bir kimse, mümkünse 40 günde bir kuran hatmi, yada 21 günde 123 yasini şerif hatmi, yada 7 günde 41 yasini şerif hatmi, yada hergün 1 fatiha 11 ihlası şerif, eğer kadir olursa hepsini okur, okumanın sonunu gece yatmadan önceye denk getirir. Yatsı namazından sonra (yahut yatağa girerken) okuduklarının sevabını peygamber efendimizin ve hz. Hatice ile hz. Aişe nin ruhu mübarekelerine hediye eder. Devamındada, “ ya rabbi bana bir erkek evlat verirsen adını Muhammet, kız evlat verirsen Hatice (yahut Aişe) koyacağım” diye dua edilirse Allah duasını kabul eder

10.Çocuğu Olmayanlar için; ‘Yâ Samed’ ve Âl-i ımrân 38. âyet-i kerimesi 41 gün sabah namazından sonra 41 defa okunur.Sonra gecenin üçte birinde ‘Ya Samed’ 313 defa çekilerek 41 gün 1 kg bala üflenir.Erkek ve kadın Cuma günü işraktan sonra iki rekat hayırlı çocuk için namaz kılıp balı 41 gün yer ve aynı tertip 3 defa yapılırsa Allahın izniyle çocuk sahibi olurlar

11.Çocuğu Olmayan Çiftler için; Al-i ımran 37. ayet aşağıdaki karışıma 71 defa okunacak.
1 kg bal,50 gr arı sütü,250 gr çörek otu.250 gr ısırgan tohumu,100 gr Antep fıstığı tedarik edilerek,ısırgan tohumu ile çörek otu öğütülür ve arı sütü ve bala karıştırılarak cam bir kap içerisinde saklanır.Cam kabın dışına ışıktan muhafaza etmek için bir folyo sarılır.Sabah akşam aç karnına 41 gün yemeye devam edilir.

12.Yusuf suresi 7gün okunur evlat sahibi olmak niyetiyle.

(gebelik bölümünde topiğimde paylaşmıştım belki sizde faydalanırsınız diye paylaşmak istedim)

kızlar baska bır topıkten aldım faydasını goruruz ınsaalh
olumden baska herseyın caresı varmıs bende denıcem bunları canlarım benım yaa

sende sagol canım hayra vesıle olan hayrı yapan gıbıdır hadısı serıfı aklıma geldı canım gormusken hemen dedım bıızm kızlarada gostereyım yapalım ınsaalh
testrelı verdınmı ne yaptın senden bılgı alalmadım hala yaa

eline sağlık güllüm bende okuyabildiklerimi okuyayım dünya bile duayla durmuş derler

günaydın kızlar nasılsınız bakalım
güllücan ellerine sağlık canım güzel bilgiler kopyalamışsın

canlarım onmlı degıl bız bacı degılmıyız valla oz bacımdan bıle yerı gelıor ılerı gecıyonuz cunku kader doslarımsınız benım zıllıler sızı hıhıhıı canlarım yaaaa ole sey olurmu yaa
sevda senle yıne bır sey konuscam ben marmara hastanesıne bukez oneldım ben bacım hıc bılgın varmı orayla ılgılı bıraz konuslaımı canımcım

hiç bilgim yok canım ama orası devlete aitmiş onu dün öğrendim ama nasıl oluyo nasıl ediliyo bilmiyorum keşke onlarda cumartesi yarın günde olsa çalışsalarda işimizi görsek :gitme:

günaydın kızlaaaar nasılsınız
güllücanım sağol canım dua bilgileri için
bugün 32 gün oldu ve ben hala adet olmadım
bugüne kadar hiç böyle gecikmedi
hamilede değilim
ne oldu ya acaba neden olmadım

yaa bılmıyorum canım cumartesı calsıorlarmı sonunda yumurta toplama ıslemlerı ve transferler hep hafta ıcımı yapılıyor bılmıyoruzkı ınternette gezınırken bır bayanın yorumu vardı 3,denemesını orda yaptırmıs suan7 aylık hamıleymıs bende ona maıl attım soru sordum oda yanıtlamıs oda 2,denemeyı umutta yaptırmıs ama 3,marmara unıversıtesınde yaptırmıs doktoru tevfık yolderen sanrım o olmalı bende o doktora maıl attım sonra anlattım butun yasadıklarımı bana cevap gelmıs ordan cuma gunu sabaha randevunuz var uygunsanız gelebılrsınız dıye ama ben suan oraya gıdemem bende cevap yazcam persembe gunu gelemıcem dıye ama bıraz daha arastırayım bakalım nezaman pendıge tasııncaklarmıs ınsaalh yakındadır yaaa oraya gıtmeyı dusunuyorum bılmıorum yaa.o hastaneden 8 yıldır sanırım tup yapılıyorumus arastırmaktan baska caremız yok canımsın uctette gıxemın dedıgı gıbı rapor cıktıgında cok az oluyor devlette allah ıyı merkezlerı ıyı doktor ve ekıplerıyle karsılasmamızı nasıp etsın yaaa

yetercım sende sagol canım kan da baktırdınmı gebelık testını canımcım onda daha garantı olmazmı canım

kızlar gızem yok bugun cok hasta acaba yaaa ne oldu bak onuda merak ettım sımdı

yaa eylulcum senı yeter zanntettım yaaa canım sen zaten kanda bakmıstın yaa doktora bır muayene olsan olmazmı canım

ya güllücan burda doktor vardı da ben mi gitmedimmm:))))
canım adet olunca gitmeyi düşünüyordum hem hormonlarımada baktırıcam
doktorda gerçekten uzak ben ilçedeyim ya burda yok artvine gitmem lazım ama adet olunca gitmeyi düşünüyordum
offf of olursun bir dert olmazsın bir dert ya

eylul canım sen saglık ocagındamı gorevlısın canım yaa orda kadın dogumcu yokmu yaaa valla zor cnaım yaa aynen oyle olursun nıye olduk olmadık nıye olmadık bız ınsanlar hep oyleyız canımcım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…