Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

kizlar nasilisiniz? ben evdeyim, simdi ise gitcem ders vermeye... sabahtan belli evde calistim ya.. isyerinin isleri bi bitmedi. isyerinde hic bu kadar yogun olmadiydim..

hatçem kolay gelsn bebm sana çalışmak hem güzell şeyyy hem zorr
çalışınca kafanda dağılır yaa benim eşim izin vermiyo çalışmama yoksa bende istiyorum mesleğimde var ama yapamayınca..

sevdacım songulum tamam sızede gelısmelerden haberdar ederım
ben param olursa temmuza beklemyı dusunmuyorum canım cunku ozmana 7 ay var
onlar oraya gelecek yerlesecek baya uzun surer sonra zmanımız hep gecıyor
songul senın donmusun kalmısmıydı canım
pertcım kromzoom testı ve gen testı ayrımı canım ben ondan bır tane yaptırdım canım

talyacım kolay gelsın canım sana hadı kolay gelsın sana canımsın

yok gullu artık donmuşum yok
yeni baştan başlıyozz artık olsada yaptırmazdım artık donmuş doktor bile inanmıyo yaparken olacağına
o da az buz para değil yanii 2 milyarı buldu boşu boşuna yanii

aahh canım benım hakkımızda hayırlısı canım benım suan ozel hastaneye verecek param yok esımın bır ıslerı duzelsın ben tevfık beye gıdıcem sen ne dusnuyon canım oda kadıkoyde ama mecbur gıdıcem bakayım nasıl oyle cok gıdıp gelmıormussun bır bayan varda ondan bılgı alıorum oda 7 aylık hamıle onada kısa protokol yapmıslar hepsı ıcınde 8 defa gıtmıs olsun canım bakalım hayırlısı senın sımdı bekleme suren ne kadar

kadıköyde hangi hastanedeymiş ben 1 2 ay sonra başlarım tekrar sanırım
para para para kör olsun gözüü yokkkkkkkkkkk

sağol canımmmmm...inş testlerim hemen biter de yine başlarım tedaviye...

canım ayrıymış..gen testinde sadece benden kan alındı..pıhtılaşmaya falan bakılacakmış.öbüründe eşimden de alındı kromozomlara bakılacakmış.hani pgt tedavisi varya bunun sonucunda belli oluyormuş

ahhhhhhhh benım guzel arkadasım ben yokyere dıyorum bu parayı nıye lıdyalılar bulmus dıye
kadıkoyde marmara unıversıtesı bır bakmak lazım dımı o tevfık beyden cok memnun kalmıs 3,denemesınde hamıs kalmıs 2,denemesını oda umutta yapmıs 2sene once ama sımdı dıyorkı keske zmanında buraya gelseymıısım banada sıddetle tavsıye edıyor bende bakıcam belkı dıger ay yada marta baslarım normalde para olsa sımdı baslarım cunku 2 defa adet oldum bugun bıttı canım artık baslayabılrım yanı ama haırlısı bakalım canım

kadıköyde hangi hastanedeymiş ben 1 2 ay sonra başlarım tekrar sanırım
para para para kör olsun gözüü yokkkkkkkkkkk

ayyyy cnm 1-2 ay sonra mı başlayacan?herhalde beraber başlayacaz.ben nisanda diye düşünüyorum bir aksilik çıkmazsa tabi...inş denkleştirirsin..beraber başlasak destek olsak birbirimize güzel olur....

pearcım evet bızde esımle o pgt nın acılımı neydı unuttum yaa onun ıcın verdık kanı temız cıktı canım zaten 1000/2 kısıde cıkıyormus bu gen problemı oyle dıyor doktorlar canımsıkma canını sen hamıle kalmıstın doktor nıye tutunmadıgı ıcın pıhtılasma ıstemsıtır canım sıkma canını allah buyuktur

ahhhhh ahhhhh bizim bebişler çok nazlılar ya kızlar di mi?bir türlü gelmek bilmiyorlar.....

sağol canım arkadaşım.vallah buraya geleli içim bir ferahladı anlatama.hep sizin destekleriniz sayesinde.bizi bizden kimse daha iyi anlamaz diyoruz ya o gerçeğin ta kendisi işte....sağolun kızlarrrr

bende varım kız asagı yukarı mart dıyorum bakalım canım hayılrısı ozele gıdersem bu seneyı unutmam lazımda devlete gıdıcem oyuzden dıyorum mart gıbı dıye c anım

offffffffff gızem nerdesın yyyaaa

yok gullu artık donmuşum yok
yeni baştan başlıyozz artık olsada yaptırmazdım artık donmuş doktor bile inanmıyo yaparken olacağına
o da az buz para değil yanii 2 milyarı buldu boşu boşuna yanii

kıss songül öyle deme yaaa zaten korkuyorum hiç yaptırasım yok ya olmazsa diye donmuşlarlada hamile kalan çok ama bacım yaa neden inanmıyo dr. anlamadım küstümmmmm ...

yaa canımsın basa gelmeyınce anlayanda pek anlaamıyor canım sende sagol bende bılmedıgım konuları hep burdan ogrendım bıızm kızların sayesınde canım herzman sorabılrsın ıllakı bır bılen olur konularımzı

inş her şey gönlüne göre olur kuşummm:Saruboceq:

ama bencede songul yanlıs cunku ulun bey dıyorkı basarı oranı %5 daha cokmus donmusta cunku dıyorkı dondurdugmuz embrıolar cozundugunde dayanıklı cıkanlar la hamıle kalma olasılıgı daha fazla dıyor zaten cozunduugnde olmus olanlar yarı olda kalmıs oluor bence ben konuya katılmıyorum

ayyyyyyyyy canım cok sagol ınsaalh hepımızın gonlundekının hayırlısını versın rabbım canalrım benım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…