kizlar nasilisiniz? ben evdeyim, simdi ise gitcem ders vermeye... sabahtan belli evde calistim ya.. isyerinin isleri bi bitmedi. isyerinde hic bu kadar yogun olmadiydim..
aahh canım benım hakkımızda hayırlısı canım benım suan ozel hastaneye verecek param yok esımın bır ıslerı duzelsın ben tevfık beye gıdıcem sen ne dusnuyon canım oda kadıkoyde ama mecbur gıdıcem bakayım nasıl oyle cok gıdıp gelmıormussun bır bayan varda ondan bılgı alıorum oda 7 aylık hamıle onada kısa protokol yapmıslar hepsı ıcınde 8 defa gıtmıs olsun canım bakalım hayırlısı senın sımdı bekleme suren ne kadar
heyecanlı arkadaşım benim
inşş bişey çıkmaz testlerinde merak etme çıkarsa ona göre tedavi yaparlar sıkma canını
valla ben testleri yaptıralı uzun seneler oldu o nedenle hatırlamıyorum bile ne tesit var ne yok:))))
sevdacım songulum tamam sızede gelısmelerden haberdar ederım
ben param olursa temmuza beklemyı dusunmuyorum canım cunku ozmana 7 ay var
onlar oraya gelecek yerlesecek baya uzun surer sonra zmanımız hep gecıyor
songul senın donmusun kalmısmıydı canım
pertcım kromzoom testı ve gen testı ayrımı canım ben ondan bır tane yaptırdım canım
kadıköyde hangi hastanedeymiş ben 1 2 ay sonra başlarım tekrar sanırım
para para para kör olsun gözüü yokkkkkkkkkkk
pearcım evet bızde esımle o pgt nın acılımı neydı unuttum yaa onun ıcın verdık kanı temız cıktı canım zaten 1000/2 kısıde cıkıyormus bu gen problemı oyle dıyor doktorlar canımsıkma canını sen hamıle kalmıstın doktor nıye tutunmadıgı ıcın pıhtılasma ıstemsıtır canım sıkma canını allah buyuktur
yok gullu artık donmuşum yok
yeni baştan başlıyozz artık olsada yaptırmazdım artık donmuş doktor bile inanmıyo yaparken olacağına
o da az buz para değil yanii 2 milyarı buldu boşu boşuna yanii
bende varım kız asagı yukarı mart dıyorum bakalım canım hayılrısı ozele gıdersem bu seneyı unutmam lazımda devlete gıdıcem oyuzden dıyorum mart gıbı dıye c anım
offffffffff gızem nerdesın yyyaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?