Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

eylülcüm aynen öyle geçen gün yeterde dedi aynı şeyi olsa dert olmasa dert benimde lekelenmem hiç bitmedi 15 gündür var p.tesi gideceğim dr.a normal bi kadın doğumcuya bakalım ne diyecek

doktor hastanede mi randevu verdi sana yoksa özelimi var da oraya mı çağırdı canım.Pendiğe neresi taşınıyo anlamadım doktorun muayenesimi yoksa CADIARZU ben pendikteyim biliyosun. ücret bilgisi vermedi değilmi mailde sana

ayy kafanı ıyıcene karıstırmısım heeecanım doktorun maılıne attım ama doktormu cevap verdı bılmıyorum yok ucret felan bır sey yazmadı orası ozel degıl canım devlet hastanesı belkı oyuzden yazmamıstır.zaten o bayanda 1000 tl ye gelmıyor demıstı obayanın dun hastanede kontrolu vardı bana bılgı alcaktı ama hıc bır sey yazmamıs.hastaneye randevu verdıler canımcım.hastane tasınacak pendıge oyle dedı bayan bılgı alcaktım hastaneden ama sureklı meskul calıyor tellerı konusmamdım ayy keske tasınsa dımı canım hem yakın olurdu hepımıze.kız ben senle boyle nıye herseyı konusmayı sevıyorum dıgerlerıylde sevıyorumda sen yakın oldugundan ve sende hastane baktıgınmdanmı ne senle daha bır degısık gelıyoryaa

güllücan ben hastanedeyim ama k.doğumcu yok burda sağlık ocağında da yok diğer doktorlar da benim bildiğim şeylerden başka birşeylerde söylemezler zaten çok doktorda yok burda

meldircim valla biz kadınlar çekiyoruz böyle hiç gecikmediği için sebepde bulamıyorum seninde inşallah ara kanamaların geçer de gidersin doktora bakalım ne diyecek doktor inşallah biran önce düzelirde başlarsın tedavine canım

KIZLAR HERKESE GÜNAYDIN
geçmişi okuyamadım kusura bakmayın işler çok yoğun anca girebildim
sizi özledim
bide diğer tarafa bakıcam birazdan sonra öğlene kadar yine yokum
nasılsınız bakalım

kızlar ben baya bi gerginim sebebini şimdi çözdüm ilacıma başlamadım dr. başlamadan gel demişti şimdi p.tesi devlet hast. normal bi kadın doğumcuya gideceğim her şey yolunda derse eğer o zaman kliniğe gideceğim eğerki bi aksilik varsa önce ameliyat eden dr.a gitmem lazım hepsi paraya bakıyo 150 den aşağıda muayne yok yaa üff bıktım valla başlamadan geriliyorum.

aaaa süpermiş yaaa delikafadulden sanırım yeni yapılan araştırma hastanesine taşınacaklar daha bitmedi o hastane türkiyenin en büyük hastanesi imiş veeee evimme 300 metre arası var delikafadulden inşallahh yaa yakın zamanda taşınırlar ozaman:Saruboceq:

VALLA ORASINI BEN BıLMEM hiç beni soran yok valla yokluğumda neyse yemeğe gidiyorum

valla kız gızem sen unutulacak kadınmısın yavrum benım beeeeeeeeeee
meldır bende bıkmadımda bıkmak uzereım su parayı nıye lıdyalılar buldukı yaaaaa

sevdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa oarkadasla msn le yazıstım sımdı ayyyyyyy canım yaa temmuza oraya gecıceklermıs ama ben ozmana kadar beklemeyı dusnmuyoırum
ayy canım hep raporlu oldugun zman 1000 mılyara gelmıyormus yaa obayanda 415 formalıteler +ilac350 mı ne dedı canım benım ben oraya gıdıcem karar verdım cok methedıyor doktoru enazından bırde gozumle goreyım orayı doktoruda ozaman tamam derım artık canım ama ıcıme sındı kadında umutta yaptrmıs bundan 2 sene once onunla kıyasladı pek fark yok dıyor canım benım memnun kalmıs dur bakalım bızım kocıs bır maası oturtsa yerıne ben donerım heralde yola yıne canım
yedıtepeye 2060+%50 ılac vermektense bakalım bırde orayı gorurm ondan sonra canım benım ama kafama yattı

dur gıtmeeeeeeeeeeeee gızem hanı en benı arıcaktın aramadın tamam canım

ama gızem kız senı merak ettık ama telın nasıl olmussa sayfamda gozukmuyor yaa yoksa senı arıcaktım nazlı bebegım

meldırım napcan bacım yaaa allah cumlemızın yardımcısı olsun yaaa

benimde kafama yattı canım ben zaten marta kadar dinlenme zamanım var ben beklerim temmuza buraya gelmelerine sanırım.Sen bir git başla her şeyi tüm detayına kadar banada anlat ama tamam mı canımmm.Ayyy ne güzelll para sıkıntısı olmadan hem de kaliteli tedavi olursa çok memnun kalırım :lepi:

ben geldim yinee...mrb arkadaşlar..az önce geldim eve.kromozom testi yaptırmaya gitmiştim..dün de gen testi ve bir kaç tane daha kan testi yaptırdım.sonuç bekliyorum.2 tane daha testim var...inş bir şey çıkmaz...kromozom testi yaptıran var mı aramızda?

cnm sen pendiğin neresinde oturuyosunn hastane yapıldığını bilmiyodum bu konuda benide haberdar edinn mutlaka

kizlar nasilisiniz? ben evdeyim, simdi ise gitcem ders vermeye... sabahtan belli evde calistim ya.. isyerinin isleri bi bitmedi. isyerinde hic bu kadar yogun olmadiydim..

heyecanlı arkadaşım benim
inşş bişey çıkmaz testlerinde merak etme çıkarsa ona göre tedavi yaparlar sıkma canını
valla ben testleri yaptıralı uzun seneler oldu o nedenle hatırlamıyorum bile ne tesit var ne yok:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…