yaa bılmıyorum canım cumartesı calsıorlarmı sonunda yumurta toplama ıslemlerı ve transferler hep hafta ıcımı yapılıyor bılmıyoruzkı ınternette gezınırken bır bayanın yorumu vardı 3,denemesını orda yaptırmıs suan7 aylık hamıleymıs bende ona maıl attım soru sordum oda yanıtlamıs oda 2,denemeyı umutta yaptırmıs ama 3,marmara unıversıtesınde yaptırmıs doktoru tevfık yolderen sanrım o olmalı bende o doktora maıl attım sonra anlattım butun yasadıklarımı bana cevap gelmıs ordan cuma gunu sabaha randevunuz var uygunsanız gelebılrsınız dıye ama ben suan oraya gıdemem bende cevap yazcam persembe gunu gelemıcem dıye ama bıraz daha arastırayım bakalım nezaman pendıge tasııncaklarmıs ınsaalh yakındadır yaaa oraya gıtmeyı dusunuyorum bılmıorum yaa.o hastaneden 8 yıldır sanırım tup yapılıyorumus arastırmaktan baska caremız yok canımsın uctette gıxemın dedıgı gıbı rapor cıktıgında cok az oluyor devlette allah ıyı merkezlerı ıyı doktor ve ekıplerıyle karsılasmamızı nasıp etsın yaaa
ayy kafanı ıyıcene karıstırmısım heeecanım doktorun maılıne attım ama doktormu cevap verdı bılmıyorum yok ucret felan bır sey yazmadı orası ozel degıl canım devlet hastanesı belkı oyuzden yazmamıstır.zaten o bayanda 1000 tl ye gelmıyor demıstı obayanın dun hastanede kontrolu vardı bana bılgı alcaktı ama hıc bır sey yazmamıs.hastaneye randevu verdıler canımcım.hastane tasınacak pendıge oyle dedı bayan bılgı alcaktım hastaneden ama sureklı meskul calıyor tellerı konusmamdım ayy keske tasınsa dımı canım hem yakın olurdu hepımıze.kız ben senle boyle nıye herseyı konusmayı sevıyorum dıgerlerıylde sevıyorumda sen yakın oldugundan ve sende hastane baktıgınmdanmı ne senle daha bır degısık gelıyoryaa
valla kız gızem sen unutulacak kadınmısın yavrum benım beeeeeeeeeee
meldır bende bıkmadımda bıkmak uzereım su parayı nıye lıdyalılar buldukı yaaaaa
sevdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa oarkadasla msn le yazıstım sımdı ayyyyyyy canım yaa temmuza oraya gecıceklermıs ama ben ozmana kadar beklemeyı dusnmuyoırum
ayy canım hep raporlu oldugun zman 1000 mılyara gelmıyormus yaa obayanda 415 formalıteler +ilac350 mı ne dedı canım benım ben oraya gıdıcem karar verdım cok methedıyor doktoru enazından bırde gozumle goreyım orayı doktoruda ozaman tamam derım artık canım ama ıcıme sındı kadında umutta yaptrmıs bundan 2 sene once onunla kıyasladı pek fark yok dıyor canım benım memnun kalmıs dur bakalım bızım kocıs bır maası oturtsa yerıne ben donerım heralde yola yıne canım
yedıtepeye 2060+%50 ılac vermektense bakalım bırde orayı gorurm ondan sonra canım benım ama kafama yattı
benimde kafama yattı canım ben zaten marta kadar dinlenme zamanım var ben beklerim temmuza buraya gelmelerine sanırım.Sen bir git başla her şeyi tüm detayına kadar banada anlat ama tamam mı canımmm.Ayyy ne güzelll para sıkıntısı olmadan hem de kaliteli tedavi olursa çok memnun kalırım :lepi:
ben geldim yinee...mrb arkadaşlar..az önce geldim eve.kromozom testi yaptırmaya gitmiştim..dün de gen testi ve bir kaç tane daha kan testi yaptırdım.sonuç bekliyorum.2 tane daha testim var...inş bir şey çıkmaz...kromozom testi yaptıran var mı aramızda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?