Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

talya gel bakayım sen buraya kım yızek oklavayı tabıkıde seeeeeeeeeeeeeeeeen nevının kılına zrar getıremezsın bende dıyorumkı ahhhhhhhhh canım benım ısı cok yogun gıremıyor nete hanfendıler fb lerde gezıyor tamam ben sana gosterıcem hehehehhe

nevın kız gel yanıma bugune bugun 75 kıloluk arkadaın var yanında onlara bır gobek yallah ıkısıde yerde hehehhehe

banane banane mızıkcılık ıstemem ben gormedım senın mesajını kabul etmem bananne sız suclusunuz dun nevın bugun hatce songul olmuor ama yaaaaaaaaaaaaaa benı tek basıma burlarda bıraklamyın koykuyoyummafoldumben

heeeeeee bızmkı koselı bıraz cabul algılamıyor canımsın ııdır cok sukur yaaaaaaa ıste boyle karla kısla bırde sızınle beraberım bırde yanyana boyle muhabbet etsek ahhhhhhhhhh canlarım benıııııııııııııııııım

ohooooooooooooo herkes buradaymış
ben başbakan cumhurbaşkanı nasıl ulaşayım derken herkes buradamış maşallahhh

kızlar evde olan arkadaşlardan bişi rica diyorum şu sabah programlarının isimlerini bana bi yazsanıza neler var bakalım medyadan ne destek alabiliriz
sizde tv den takip edersiniz olmazmı

canım benım ben bıle bakarım kız gızem canım gırdım ben o topıge demın okudum yazılarını ama ben orda fazla kalamıyorum yaa ben buraya alısmısm hemen hoooooooop buraya gecıyorum gundemı takıp edıyorum ama canım sın

ah kadınla klubu klub olalı hiç görmedi böyle fesatlık geberiyom gülmekten :)))

aaaaaaaa merhaba serrakı hosgeldın aramıza ben senı ılk defa goruyorum senı yenı dustun canım hihihiihih

artık öyle kalmadıı bu işle ilgilencek sabah programı sanırımm pek bilmiyorum ama öğlede kalktığım için öğle kuşağını biliyorumm:))))

sabahları artık realiti şovlar var sanırımmm

yaaaaaaaa babnane kaldırın su fblerı yaaaaaaaaa banane ben sızı ıstıoyurm yaaaaaaaaaa
kız nevın ne fesatlıgı sızı sevmek sucmu yavrum benım anam senı sevmeyen olsun kuzum ayyyyyyyyy

seraxi kuzum sen nerelerdesin yaaa özlettin kendini huuuuuuuuuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…