Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

Tamam gızem 3333 e azar gonderırız barı yaa
heheh keske okadar kolay olsa basbakana ulasmak yaa aksam haberlerı ızlıyorum basbakan sokagındakı taksı duragına sapmıs cay ıcmıs bır adamda koyume gıdıcem ben demıs ama ınek alıp malcılık yapmak ıstıorum demıs basbakanda tamam sen gıt demıs ona yardım edecek
ulan su taksıcıler kadar sansımız yokmu yaaa bende gorusmek ısıtorum yaaaaaaaaaaaa

kız gizem yatağım kapalı kahvaltımı yaptım mutfak ev pırıl pırıl namazımı kılıp kaçacam :)))
çatla patlaaaaaaaaaaaaaa

he bi sana açmadık sanada açarız sende diekrsin :)))

Kız hakaten flası arayalım demı latıfı baska nevın adam sonra kusutm kustum dıye bızmle ala etsın dımı bakalım belkı olur ama san bır yana
kız gızem bu nevın evıne kesın hergun yardımcı alırdır hee yoksa hem hamıle hem gezecek hem kzı var yemek temızlık fb tup topık masalah valla yaa vardır bunda bır sır ama cozemedım

seraxi bizde seni özledik valllayaaaaaa

songül aaaaaaaaa biz eşek başımıyız burada yaa durmadan komşuya giiyosunuz

hetçeeeeeeee kız nere gittinnn

güllüş gel hayatım sana hakve yapayım huahauhauhua

nevinn eylülümmm hastalandımı ben yokken fb de konuşmuşsunuzdur belkii
haberin varmıı hatun heyecanlı baya ama

valla bilemiyorum banada öle geliyo hatun sürekli ya nette ya gezmede sonraa bize hava atıyooo evim pırıl pırıl
napalım bizim gibi 14 saat evin dışında olda göreyim ben seni (((((((((((((

hayırlısı olsun inşallah seraxi cnm
bu son olsun hamile ol bebeğine kavuş inşallah

bu arada ev hanımı olmak çok güzelmiş ohh evivi temizliyosun yemek yapıyosun günün sana kalıyo walla özeniyorum.

HAYIRLI OLSUN ARKADASIM INSAALH MUVAFFAK OLURSUN
KIZ GIZEM SIMDIDE IYI GIDERDI HEE BU KARDA KAHVE MUHABBETI CANIM BENIM
KIZ NEVIN BENDE DUGUMUNU ATARIM CANIM ARTIK BIRAZDA BIZ GORELIM BASKASININKINI HEP BIZMI GOSTERCEZ CANIM YAAAAAAA BAKALIM SEKLI SEMALI AYNIMIsırnaşık şey

kızlar adet zamanım yaklaşıyo beni yine afaganlar bastı valla
olcammı olmıycammı
cartmı curtmu
hepmi yekmiii aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa heray delircem yaaaaaaaa

gizoşum selda songül güllüş hatice sevda öpüyorum sizleri :)))))))))))

kız alerjim var temizlik yapamam bn zaten :))
günaşırı yardımcım var geliyo

ohhhhh neguzel dımı yaa aynen bacım ben 8den aksam 7 ye kadar evde yokum evı b.......... goturecek yakında kaynanam gelcek hafta sonu bır akslık olmazsa temzılık yapmam lazım yaaa
nevın ısın sırrını bızede ogret canım yaaaaaaaaaaaaa
songul sen adet oldunmu canım ne yaptın ben senı unuttum yaa sormayı gercı fb den fırsat bulup buraya gelemıyorkı hanımefendı

anasını satiim görmeyen kalmadı
sizede açarım :))))))))))))) nolcak meraklı bakbakalım ahahahahha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…