Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

olsun bebekteyiz ya sağlık olsun.bi gün olucak hepimizin.güllücan sağol bu arada sen beni tanımıyosundur.ben de bi aralar burdaydım.

bak nevın ısın sırrını soyledı kuzum sen yıne sukret ımkanın olamsa mecbur yapcaktın bak bız bır yapıp 2 yapmayarak carkı donduruyoruz canım benım
kız gızem kasma kendını bak rahımımız denız gıbymıs kendımızı kastıgımızda uzdugumuzde oda dalgalanırmıs tutncagı varsa bızde zaten bu stresle cocuk yuvarlanıp gıdıyor canım hayırlısı olsun canım yaa

nevın cok karanlık goremıyorum canım bır seey
canım evet bende 2 oldu heralde katılalı canım benım deılk denemem negatıf beklıyoz ıste sen nerde yaptırcan 2,yı canım ınsaalh bukez olur hepımızn ınsaalh

allahım bu gizeme tüpsüz bebişler ver 33 tane sözü vardı allahım artık ver başlasın anca menopoza kadar 33ü tamamlar

songul kac bakalım sen kac yıne ben es gecıldım be nne sordum sen ne yazdın bakım gel senın sacını basını olayım ben
kızmeeeeeeeldır nerdesın kızz yaa
gızem sıkma canını benım bıle bu ay 3 gun gunum gectı acabamı dedım ama esım bıle kız heycanlandı onceden hııc boyle degıldı yaa hayırlısı ne palaım canım yaa ınsan artık gelsın dıyor ama elımız kolumuz baglı yaa ne yapalım canım allahtan

abo kız dogur allah dogur bıtermı kız ancak 3 tane dogursa her dogumda 10 defa da cıkar ancak 33 yuh sankı gızem kedı yavrusu doguracak peeeh nevın 33 gectım 2 tane dogursa yeterdı canım

neyse arkadaşlar sizi çokk öpüyorum şimdi ben çıkıyım
yemek yapıcam ne yapacağımıda bilmiyorum ama görüşürüz yine

songul ADETTT OLDUNMU DEDIIIM DOKTORA GITTINMI DEDIM YOSMAAAAAAAAAA

valla güllü yaparım inan rabbim ol desin yeterkii
33 tane yaparımda bakarımda ver allahım verrr cümlemize bol bol verrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…