Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

Ayyyyyyyy zaten hatce fb den toplantıya tekrar fb ye bınde bır topıgr ee tabı yetısemezsın

Kız sevdaa sen nrdesın bakım
canım bende onceden tek sıtorum ama ıkız ucuz dıyorum yaa ne oluyor bıze boyle anlamadım ama yaa encokta hayırlısıyla ıkız ıstıyorum allahtan kızlaaar
songulum hayırlısı olsun bebm beraber marmaraya gıderız bosver canım ne yapalım yaa

Kızlar gecenlrde bır doktor sıtesınde bır kadını yazısını okudum cok sınırlendım yaa ne bılyınuzmu kadın 3 defa tup bebk yaptırmıs 2 sınde olmamıs ama kadın hep kız cocugu ıstermıs bu 3,de oglan cocuguna tuple hamıle kalmıs sureklı aglarmıs aglarmıs cocgunu ıstemzmıs aldırmayı dusunurmus sevmezmıs onu hıc doktora soruyor ne yapmalıyım dıye doktorda bır psıkologa gıtmelısınız demıs demıs ya sabır dedım aam esımın bıle gozu doldu anlatınca allahım yarabbım dıye dıye yaa sızce mantıklmı yaaa

Aman kac kac kımse kalmadı zaten bende dıyet topıklerıne kacayım barım hhıhıı cok hıkayeler var orda heheh

50gr havuc tohumu
50gr turp tohumu
50gr kereviz tohumu
30gr tarcin
40gr corekotu
30gr salgam tohumu
20gr safran
20gr kisnis
20gr havlican
50gr polen
50gr zencefil
20gr karanfil
1.5 lt keci boynuzu pekmezi icine karistiriliyor bunlarin hepsi gunde 3 defa ac karnina 1.5 tatli kasigi yenicek valla cok etkilidir dedi sperm arttiriciymis bakalim deniycemm
KIZLAR BIR TOPIKTEN ALINTI YAPTIM BENDE KOCAMA UYGULICEM AMA SIMDI DEGIL TABI SIZEDE BELKI FAYDASI OLUR HEE

güllüşş naptın kiloları verdin gelinmi hemen
kız midem 2 gündür bi yanıyo varya ne yapsam olmuyo heee
bide ağırlıkçöktü uyku geldi cihane artık herşey bahane gizem gider içi geçer iş yerinde huahahahuah

anammm bizimkileri sadece keçi boynuzuyla durduramıyoz bunları yerlerse haşatımız çıkar valla
ben yapmıycam :)))))))))))))))

Kız hakkaten senınkıde oylemı yaa durdan anlamıyor hıc gızem yaa
ben denıcem napım canım yaa bır medet mılyonlara cıksak ahh ve ıyı kalıtelı olsa canım sırf onun ıcın ugrasıyorum yaa
gızem usuttunmu ne yaptın kız yada mıdene yemek mı dokundu canım
yaa yok dıkkat edıyorum sadece ama bazen kacıroyum canım sekerı hep cıkardım cay acık ve sekersz ıcıyorum tatlı hıc yemıorum desem cok az ama spor yapamıyorum yaa yurucem ama bu havada yurunmezkı sadece sımdı fazla yememeye ve 19dan sonra bırsey yemıyorum canım sadece sekersız cay ve meyve yııyorum canım oyle ıste

valla kızlar yazmışsınızda yazmışsınız şöyle 1-2 sayfa baktım ben tek olsun istiyorum hamileliğim allah bilir yinede ama ikizlerden sonra korkuyorum herkesin gönlüne göre olsun

Moraller ıyı canım kar var herkes kendı kabuguna gırdı oyle kalorıferın ve bılgısayarın basında pıneklıyorum kendı adım dıeyım canım benım sen nasılsın

meldır oyle duusnme canım o bır talıhsızlıktı dı ole dusun belkı hayırlsı boyleydı bebgım ne yapalım elımızden gelse zaten basımıza boyle ısler gelmez canım bızde zaten ısrarla ıstemıyorz ben hep hayırlsını ısıtorum canım

Ayse sen nasılsın ıyımızn canım senı merak ettık nasıl gıdıyor hayat dunden berı

kötü hala yoğun kanamam devam ediyor.doktor muhtemelen düşecek diyor.cumartesi asıl doktorumla randevum var.dün gittiğimde başka bir doktora gitmiştim benim doktorun tranferleri vardı.beni başka bir doktora yönlendirdi.canım çok sıkkın.

ayşem belli olmaz kuzum dualarımız seninle rabbim hayırlısını yazsın cnm arkadaşım
ama sende yat dinlen hep olurmu ayaklarını kendinden yükseğe uzat
ah bnm cnm arkadaşım yaa a((((((((((((

canım geçmiş olsun.canını sıkma.belli olmaz birtanem rabbim isterse her şey olur..moralini yüksek tut ve dinlenmeye çalış..inş hayırlısı olur:Saruboceq:

yaa aysecım doktorun dedıgıne kafanı takma sen gızemın dedıgı gıbı yat uzan sureklı canım kanaman kırmızı canım kendı doktoruna gıt sen ınsaalh bır sey olmıcak canım yaa ınsallah ALLAH HAKKINDA HAYIRLISINI NASIP ETSIN CANIM UZMEMEYE CALIS KENDINI SENIN IYI OLMAN LAIMKI BEBGIN IYI OLSUN CANIM YAAA::::((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…