Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

kızlar merhaba ben eskiden beri burdaydım ama uzun zaman ara verdim ve tekrar döndüm bende tüp bebek yaptıranlardanımm ve şükürler olsun ilk denemede tuttu ve şuan ikiz annesi olcam inşallah 3 ay sonraaa kısmt olursa tabiii allah isteyen herkeze tattırsın bu sevinci

hayırlı olsun cnm.ne güzel böyle harika haberleri alıyoruz.darısı bizim de başımızda...

canım meraba bende ilk zamanlar 3 aylık falandım birinin düşeceğini söylediler suyum falan gelmişti ma arabbime dua ettim hayırlısı neyse onu ver dedim şuan inan düşecek dedikleri bebişim diğer sağlık durumu iyi olan bebişimide geçtiii sen bol bol dinlen ve ayaklarını devamlı yukarıda tut allahın dediği olur sıkma canını ve düşünme pskoloji çok önemli canım unutmaaa opuyorumnanaktan

Ayy canım ne guzel ınsaalh allah tammaına erdırıır canım bızde bole olumsuz olup bekleyenlerdenız sen hangı hastanede yaptırdın canım tupu

kızlar yine burda acayip kar başladı akşama nasıl gideceğiz bakalım allah yardımcımız olsun

hayırlı olsun cnm.ne güzel böyle harika haberleri alıyoruz.darısı bizim de başımızda...

çok saol canım inşallah rabbim sizlerinde yüzünü güldürsün ama sizlerden tek dileğim moralinizi yüksek tutun ben inanın transferden sonra bi gün yattım ve normal yaşamıma devam eim herkez yat tutmaz falan dedi ama ben kendimi ona yoğunlaştırmadım lütfen taransfer olduktan sonra rahat hareket edinnn ve düşünmeyin iananın o zaman herşey yolunda gidecek herşey beyinde bitiyoooo:1hug:

Erken cıksan olmuyormu canım yanı hepberaber deseen sen bu aksam eve gec gıdıcen allah yardımcın olsun kardesım

Ayy canım ne guzel ınsaalh allah tammaına erdırıır canım bızde bole olumsuz olup bekleyenlerdenız sen hangı hastanede yaptırdın canım tupu

çok saol bitanem ben süleymaniye devlet hastanesinde yaptırdım ama lütfen böyle karamsar olmayın rabbim sizlerede inşallahhhh nasip etsinnn lütfen kafanıza takmayınnnn:1hug:

Evet yasemencım bende 3gun raporluydum ama sonra ıse basladım hemde baa bır yogun ama nasıp ıste olmayınca olmuyor canım hayırlsı ınsaalh hepımızın tup denemelerı hayırlısıyla ıyı bır sekılde sonuclanır yaa

Aaaaaaaa devlet hastanesınde canım ssenden bılgı alabılırmıyım bende ılk denememı umutta yaptırdım ama maddı yonden sımdı hazır degılız bende ıstanbula yakın yerde oturoyurm ve marmara unıversıtesınde denıcem 2,cı tupumu bu konuda bılgın varmı canım arastırmadayım da

kızlaaaaar merhaba dedim cevap veren olmadı ha
işten gelmişim bi bakiyim bizimkiler napıyor demişim hiiiiiç takan da yok
ben de bir süre gidiyorum o zaman
fb a takılayım bari belki ordan merhaba diyen olur(((

kızlaaaaar merhaba dedim cevap veren olmadı ha
işten gelmişim bi bakiyim bizimkiler napıyor demişim hiiiiiç takan da yok
ben de bir süre gidiyorum o zaman
fb a takılayım bari belki ordan merhaba diyen olur(((

mrb cnm.hg.nasılsın?

Ayyyyyyyy eylulcum yerım ben senı hemsom benım yanı sayılırız dımı nasılsın ıymısın canımsonradan gordum kız nasıl gectı ıs mesaı varmı yıne bu hafta bebem nasıl adet oldunmu bugun bahsı bıle gectı bunun ask olsun bız senı merak edıoz ama sen yoksun
sen ne guzle erkenden eve gelıyon bızım daha 2 saat var eve varmaa ınsaalh
karla aran nasıl canım

slmmmmmmmmm kızlar nasılsınız

patron mileti çıktı gitti bizde dağın başında olduğumuz için ana yollara uzak dağ dediysem :) mecburen servisi beklemek zorundayız erken çıkın diyende olmadı nasolsa giden gitiii ... allaha havaleee :)

aman.... yeter bende her gün yemek düşünmekten helak oldum yaa ne yapsam ne pişirsem ama bu gün canım şöle sıcak çikolatalı kek istedi galiba yapacağım eve sağ salim vakitli gidersem burası kara büründü hamileler okumayın kıssslarr canınız çekmesin :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…