Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

ayy medlrım canım benım nasıl karla nasıl eve gıttın aksam uzun surdumu gıtmen burda cok yogun bır yağmur yagıor hemde coook cok hızlı canım kendıne dıkkat et naptın pazartesı doktora gıdıcenmı canım
gızeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem nerdesın

ahh o nevin yok mu ahhh :)
güllüm akşam çok kolay gittik yağış durmuştu birde arabalar sabah çıkamadığı için trafik yoktu :) burda da yağrurlu görünüyor ama hava bakalım ist. 1 gün sonrada bize geliyo yağış :)

canım p.tesi gideceğim dr.a hem diş taşlarını tamizletmeye gün verdi dr. hemde onun saati gelene kadar hazır izin almışken kadın doğumcuyla görüşeceğim bakalım dediklerimi yaptırabilirsem içim rahat edecek

ahhhhhhhh o nevın yokmu o nevın yapmıs benı bos karı cen cen sureklı konusan bırı olmus adım
meldrcım ıyı cok sukur gıtmısın eve evet canım burda cok yapıyor cok sukur bereket olsun
sevdacım ve hatcem gunaydın canlarım sızede nasılsınız
meldır gıt canım doktora en ıyısını yaparsın canım benım ınsaalh testlerı yaptıran bırıne denk gelırısnde rahat rahat donmusları kullanırsın canım benım

gullu canim iyiyim..bir kac gecedir iyi uyuyamiyorum. Isler cok fazla, onlari dusunmekten galiba...
bugunde butun gun derste olacam sayilir.. yani fazla yokum yine
sen napiyorsun?

günaydınlar nasılsınız
ne çok yazmışsınız arkamdan ya cık cık cık
ben hiç sizin arkanızdan konuşuyormuyum ya :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:

cumanız mübarek olsun şekerler

hatçem kuzum görüşemedik yine yaaa
kendine ikkat ett

güllüşüm ne oldu yaa ne dedi cadı nevin sana

meldirim kuzum inşallah sorunsuz bir pazartesi geçirir ve dr dan güzel haberlerle bize gelirsin cnm bnm

sevda şeker nasılsın yaaa

nevin geçmişi okumadım kuzum ne dedin naptın bakalım hııııııııı

ay kuzum felan yazdın şimdi hiç karıştırmayalım geçmişi :)))) tatlımmmmmmm
iftira atıyolar işte herzmanki gib ibana

hiç kimsecikler yok
ne çok bilmiş gizem
ne çok geveze güllü
ne tüpsüz meldir
ne face ci songül
ne sidikçi eylül
ne çok döküntü hatice
ne faturacı sevda
ne s.o.s yeter

gızeeeeeeeeeeeeeeem bak gooooooooor nvın ne yazmıs bızeeeeeeee zıllı nvıııııııııııııın

kız nevin bide iftiramı diyosun kızım güllüş belgelemiş bize ne yazdığını

çok bilmiş gizem heeee
ah ben sana ne diyimki şimdi
sen yeğenciğime dua et yoksa seni evire çevire döver saçını başını yolardım huahuahauhaua

sen varya sen nevın azz dıyılsın heeeeeeeeeee senı elıme gecırmeyeyım bır kasık suda bogcam yanlıslıkleyın sen ıstanbula ben elazıga gelırsem muhakkak senı gorcem haberın olsun heeee sen sımdı hamılesın elımden kurtuldun yoksa ısın kotuydu
kız gızem maralla gorusuonmu yaa hıc ondan ses seda yoook bır baksana ne alemde duzelmemısmı yaaaaaaaaaaa

kız ben gevezemıyım sadece hepınızden fazla soru soruyorum okadar hihihihi:roflol:

güllüşüm sor bacım bilmemek değil öğrenmemek ayıp

maralımı aradım kuzum açmadı teli belkide uyuyodur yada iştedir bilemiyorum
aklınıza kötü bişey getirmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…