Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

evet ya yapan var yapamayan var hehe bizimde canımızı çektirip avucumuzu yalatmayın heee :))) kızıyo oluşlarım tekmeleyip duruyolar teyzelerii:)))

yerim ben o oğluşlarıı yaaa
grşş kızlarr byyyy
allahıma emanet olunnn hepinizz yeğenlerimi üzme ne istiyolarsa yap yedirr
yoksa sen yersin klava:

afiyet olsun songülüm sana canım benimmmm kız aklımdan geçmedide değil 2 tane kızartayım dimi yoksa içimde kalıcak
görüşürüz canımmm

kızlar ben az önce adet oldum buraya kadarmış, birkaç saatlik de olsa Allah bana bu heyecanı yaşattı, hakkımda hayırlısı buymuş demekki hepinize çok teşekkür ederim
beni listeden silebilirsiniz arkadaşlar

merseray canım çok üzüldüm inanki diğecek bir şey bulamıyorum hayırlısı buymuş demekten başka inşallah bundan sonraki denemende herşey daha güzel gider

cnmmm yaaaa
böyle haberler aldıkça acım tazeleniyor benimde
ama dediğin gibi hayırlısı böyleymişşş
listeden neden silincen ki saçmalama yaa
hepimiz bu yolda emek veriyoruz bizimde allah ın izniyle adımızın karşısında bigün hamile yazılacak ALLAH tan umut kesilmezz cnmm bnimmm

canım yyaaaaaaaaa
ben bu durumlarda konuşamayanlardım
sağlık olsun
rabbim başka acılar yaşatmasın inşşşşşşşşşş
çok üzüldüm

hiç kimsecikler yok
ne çok bilmiş gizem
ne çok geveze güllü
ne tüpsüz meldir
ne face ci songül
ne sidikçi eylül
ne çok döküntü hatice
ne faturacı sevda
ne s.o.s yeter

canımmm benimmm çok üzüldüm.senin şu anda ne hissettiğini öyle iyi anliyorum ki..söyleyecek bir şey bulamiyorum.sadece demek hayırlısı buymuş canım diyebilecem..rabbim en yakın zamanda inş sevindirir hepimizi.pesetme nolurr

merak etmeyin arkadaşlar toparladım kendimi hemde 3 yıldır aldığım negatiflerden daha hızlı toparladım Allah razı olsun hepinizden desteğiniz arkadaşlığınız samimiyetiniz hiçbirşeye değişilmez gerçekten
benim bebeklerim tutunamadılar maalesef yani tüp bebek maceramda burada sona erdi ve artık bu bebek konusunu kafamdan çıkarmaya karar verdim mastır falan yapıcam dil öğrenicem, selülit için kürler uygulayacam, 1 kaç ay içinde evden taşınacam spora başlıcam bir müzik aleti ile ilgilenmeye başlıcam vs.. vs... yani yeni bir hayat kurcam kendime canım eşim yanımda olsun yeterki hayatımı yaşıcam bu yaşlara bir daha gelmicem ne de olsa ve ne de olsa sebepsiz infertiliteyim belki bir gün sürpriz bişey olur ama bununla hiç ilgilenmicem ne hesap ne kitap yok, tam 3 yıldır hayatımı yaşamadım herşeyi ama herşeyi bebek yada hamileliğe göre ayarladım napalım takdir Allahtan tevekkül bizden
sizde umudunuzu kaybetmeyin canım arkadaşlarım Rabbimiz bizim için neyin hayırlı olduğunu bizden daha iyi biliyor

canımm yaa
belki bikaç sene böyle yaparsan sende rahatlarsın ve kendiliğinden gelir bebişlerinn
RABBİM tez zamanda versin inşş hepimizee
off ne zorr konular bunlar yaaa

hiç kimsecikler yok
ne çok bilmiş gizem
ne çok geveze güllü
ne tüpsüz meldir
ne face ci songül
ne sidikçi eylül
ne çok döküntü hatice
ne faturacı sevda
ne s.o.s yeter

hahahahahaaa
face deydim gülüm ondannn
orda arkandan konuştuk döküntü hatçeyle

eveeeeeeeeeeeeeeeet demekkı adım geveze gullye cıkmıs ozman gevezenızden sıze gunayyyyyyyyydııın canlarım benım santral gorevlınız olarak ılk ben geldım patronlarım ve mudurlerım daha bakıyotumda gelmemısler hadı bakalım gelınde soyle haftanın son ış gununde su yağmurlu havada sıcak sohbetler edelııııııııııım cumanız mubarek olsun buarada

kız peart senı kım almıyor arasına hemen dal konuya bak ozman nasıl katılıon bekleme canımsın ole sey yok bızde canım
merseraycım olsun canım kafanı dınle bıraz calısıyosan ısıne bıraz konsantre ol bekle bakalım dedıgın gıbı belkıde dogal yollarla hamıle kalırsın bebem
yasemen teyzesı yer yegenlerını ay canlarım benım canım ben suleymanıye gııdp gelme ısım cok zor cunku herzman nasıl gıdıp gelıcem karsıya ben bır aksılık olmazsa marmara unıversıtesını kafaya koydum bakalım allahtan hayırlısı canım
nevıııııııııın buarada senın lakabın nee canım senınkıde tıpalı nevııın yada gecgıc nevın olsun hehhehhe
gızos meldr secda eeeeeeee hadı yaaaaaaa yeter kız sen nerlerdesın yaaaaaaaa

herkese hayırlı cumalar
rabbim dualarınızı kabul etsin
gönlünüzden geçenleri nassip etsin
sağlık ve huzur versin
iinnnnnşşşşşşşşşşşşş

canım ne kadar güzel kararlar almışsın
innnşş bunları hayatına geçmeye çalşırken
bebeğinde sana süpriz yapar ve kendiliğinden gelir
iinşşşşşşşşşşşşşşş

yeeeeeeeeeeter naber kız bugun nereye gıdıyon ne yaptın doktora nezman gıdıcen canım

günaydınn bu gün herkes erkenci :)
cumanız mübarek olsun allah ettiğimiz tüm duaları kabul etsin inşallahhhhhhh

kım erkencı kız ben herzman ve yeterde erken gırer o sonra ucar gıder ben tek basıma burda tek kısılık oyun oynarım aaaaaaaaa ama olmazkı

bende giriyorum ama pek kimseler olmuyor sonra biraz iş yoğunlaşıyor ö.sonra çok gelen oluyor diye daha çok o zaman açıyorum neyseki bu gün cuma dün yediğimiz soğuktan sonra pek keyfim yok fena üşüttük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…