evet ya yapan var yapamayan var hehe bizimde canımızı çektirip avucumuzu yalatmayın heee :))) kızıyo oluşlarım tekmeleyip duruyolar teyzelerii:)))
kızlar ben az önce adet oldum buraya kadarmış, birkaç saatlik de olsa Allah bana bu heyecanı yaşattı, hakkımda hayırlısı buymuş demekki hepinize çok teşekkür ederim
beni listeden silebilirsiniz arkadaşlar
kızlar ben az önce adet oldum buraya kadarmış, birkaç saatlik de olsa allah bana bu heyecanı yaşattı, hakkımda hayırlısı buymuş demekki hepinize çok teşekkür ederim
kızlar ben az önce adet oldum buraya kadarmış, birkaç saatlik de olsa Allah bana bu heyecanı yaşattı, hakkımda hayırlısı buymuş demekki hepinize çok teşekkür ederim
merak etmeyin arkadaşlar toparladım kendimi hemde 3 yıldır aldığım negatiflerden daha hızlı toparladım Allah razı olsun hepinizden desteğiniz arkadaşlığınız samimiyetiniz hiçbirşeye değişilmez gerçekten
benim bebeklerim tutunamadılar maalesef yani tüp bebek maceramda burada sona erdi ve artık bu bebek konusunu kafamdan çıkarmaya karar verdim mastır falan yapıcam dil öğrenicem, selülit için kürler uygulayacam, 1 kaç ay içinde evden taşınacam spora başlıcam bir müzik aleti ile ilgilenmeye başlıcam vs.. vs... yani yeni bir hayat kurcam kendime canım eşim yanımda olsun yeterki hayatımı yaşıcam bu yaşlara bir daha gelmicem ne de olsa ve ne de olsa sebepsiz infertiliteyim belki bir gün sürpriz bişey olur ama bununla hiç ilgilenmicem ne hesap ne kitap yok, tam 3 yıldır hayatımı yaşamadım herşeyi ama herşeyi bebek yada hamileliğe göre ayarladım napalım takdir Allahtan tevekkül bizden
sizde umudunuzu kaybetmeyin canım arkadaşlarım Rabbimiz bizim için neyin hayırlı olduğunu bizden daha iyi biliyor
hiç kimsecikler yok
ne çok bilmiş gizem
ne çok geveze güllü
ne tüpsüz meldir
ne face ci songül
ne sidikçi eylül
ne çok döküntü hatice
ne faturacı sevda
ne s.o.s yeter
merak etmeyin arkadaşlar toparladım kendimi hemde 3 yıldır aldığım negatiflerden daha hızlı toparladım allah razı olsun hepinizden desteğiniz arkadaşlığınız samimiyetiniz hiçbirşeye değişilmez gerçekten
benim bebeklerim tutunamadılar maalesef yani tüp bebek maceramda burada sona erdi ve artık bu bebek konusunu kafamdan çıkarmaya karar verdim mastır falan yapıcam dil öğrenicem, selülit için kürler uygulayacam, 1 kaç ay içinde evden taşınacam spora başlıcam bir müzik aleti ile ilgilenmeye başlıcam vs.. Vs... Yani yeni bir hayat kurcam kendime canım eşim yanımda olsun yeterki hayatımı yaşıcam bu yaşlara bir daha gelmicem ne de olsa ve ne de olsa sebepsiz infertiliteyim belki bir gün sürpriz bişey olur ama bununla hiç ilgilenmicem ne hesap ne kitap yok, tam 3 yıldır hayatımı yaşamadım herşeyi ama herşeyi bebek yada hamileliğe göre ayarladım napalım takdir allahtan tevekkül bizden
sizde umudunuzu kaybetmeyin canım arkadaşlarım rabbimiz bizim için neyin hayırlı olduğunu bizden daha iyi biliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?