Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

efendım canııııııııııııııııııııım burdayım azıcık msnde gorustum bır arkadasla marmara hakkında harıl harıl bılgı alıyorum canımsın heheh ama sımdı ara verdık canım benım beeeeeeeeeeeen hep burdayım bebem

gizemmmm günaydınnnn canımmmm
pisss nevinnnnnn :) tüpsüz haa :) tüpsüz ama tüp bebek annesi olacak inşallahhhh :)
kız güllüüüüüüüüüüü

güllüde benim gibi kafayı yedi nereye gideceğini bilemedi :) aç babam aç sinir oluyorum üfff

tamam meldir değişiyom tüpsüzü
aklıma daha ii bişey geldi
bugün cuma sen okuyon gene
üfürükçü meldir:)))))))

hayyyyyyyyy alah senı top etsın emı davul degıl tooooooooop kendı karsına yaz bakım tooop nevın dıye yazmazsan ben yazcam bak sana ceza kendın yazcaksın tammmı

allah emi adımı çıkaracak kız nevinnnn bu gün performansın yerinde başın dönmüyo galiba :)

yaa şaka bi yana geçen hafta diş mevzusuna araya gitti benim kenzülarş bide adettim okuyamadım 6. haftaya gelmiştim keşke sizlere deseydim okurdunuz çok üzgünüm baştan başlamak lazımm

evet çok şükür iiyim kızlar
dün annemlerde çok yedim
meğerse açlıktanmış
evde pek yiyemiyom nedense:)))

tamam güllü bende top :))) topitop
yok rocco olayım şoook şeker :)))
ay nasılda uydu bana bu :)))
cuk oturduuu

hehehh bızm zafıyet gecıren nevınımız ee heralde canım sen sımdı yapıpta yıyemezsındır yaa sen komsulara gıt ama yemek yemege canım kahve ıcmeye degıl tabıkı
kız meldır hakaten bende kafayı yıcem yaaaaaaaa baka sası olcam artık her hastanenın sıtesıne gırıyuom tel acıyorum ama ne olcak bılmem banım
canım benım tuplerı yok ama tup annesı olcak eveeeeeeeeeeet hemde cok yakında canım alahımın ıznıyle yavrucum

kzım gızem sen zayıflıktan hıc halın yok aclıktan kan sekerı dustu heralde yıne canım benım bızm kılo da yerınde ıste tıkırında hehehhe bır de cocuk yaptıkmı ıstamam hehehhe
kız gızem sen sekerlı topıtop degılsın sen eksıkı topsun haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kız meldır bu nevının nazdan donuyor bası baksana aksam kocasına nazını yaptı sımdı bomba gıbı masallah nasıl olsa elı sıcak sudan soguk suya gırmıyor tabı top olmaada musaıt hadı bakalım nevını kım tutar

ya nevin bak sataşıyosun millete sonra topta olursun topitopta hihihihiih

kızlar bir zam aldık akıllara zarar %5 :) bozdur bozdur harca artık allah bereket versin diyoruz işimiz var sigorta yatıyo falan filan napalım kader ....

bır mılyarda 50 mılyonmu yanı cok almısnız kız elektrık faturana yetmez masallah bakalım bız kac alcaz hıc zam muhabbetı felan dumuyorum gercı ben daha 8 aylıgım ama zamdan benıme yararlanmam lazım dımı hihiihih
nevın daha neler olacak bu satısma ondayken topta olcak kalede canım hehhehehhe

meldır sen orda eskıydın dımı canım senın tam olarak ısın ne muhasebeyede bakıyonmu yoksa sadece telemı bakıyon ona gore ozelden bana bılgı versene bakım ben cokmu az alıyorum kafama takılıyor heee

tamam hadi sesim çıkmıyo siz biraz dertleşin ben gideyim (((

çocuk kaynana koca iş maaş yemek temizlik konuşun deprasyona girin hadi :))))

güllüşüm ben sana açıkça buradan yazayım 2 yıldır ne zam ne bişi görmedim
ramazan erzağı bile yok yani
hem tellere bakıyorum hem muhasebeye hem personel işlerine
850TL maaş alıyorum
8 senelik muhasebeciyim benim pozisyonumdaki arkadaşlarım başka firmalarda 1300TL den aşağı almıyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…