Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

Kız eylul yap bır pancar corbası sole yarmalı yarlamı ye gıtsın kız severmısın
bende sabahtan yarmalı barbunyalı pırasa corbası yaptım sen bılırsın dımı bu corbayı canım

Kız songul artık cocugun babası kaynanamı olcak kız amma olur heeeeeeeee

gizemim tamam canım bakıp yazıcam özeline senin tamam mı
bu arada hem kaynana hem görümce hem de hamile hemde velet bir oğlan yazık yaaa acıdım sana şimdi hangi birine üzülesin dimiii

Banada kaynanam ogrettı yapmasını ben bılmezdım onceden bızde ole yemekler yoktu ama aldık lazı ogrendık herseyı hehehe

ben o çorbayı bilmiyorum ya ama güzel olur nede olsa pancar var içinde
artık napiyim peynir ekmek yerim bişeyler ay dolap dolu tek başına yemek yapılmıyor kii

songül bana gönder kızartmadan tamam mı

ya kızlar hepinize afiyet olsun daha da ne diyeyim

Ama artvınlılerde pancar yada pırasa corbası yokmu bebm ahh canım kıyamam ben sana bır tost yap barı yee
kızlar ben kacar bayyyyyyyyyyyyyyyyy

kız güllü biz laz da değiliz ki ama lazlar çok yapar öyle şeyleri
benimde annem yapar pancar çorbası ama içinde yarma yok bizim buranın meşhur peyniri var onu katar yine birşeyler katar işte çok güzel olur ama

canım ben ist da süleymaniye hastanesinde yani ssk da yaptım ve çok memnun kaldımmm ilk denememde tuttu şükür hemde iki tanee allahım silzerede nasip etsin inşallahh tavsiye ederim ben çok memnun kaldım dr şener yalçın kaya var prof oğuz bey var inan çok güsel ilgi alaka ve araştırma hastanesiii gelip gitmeni taviye ederim

maşaallah arkadaşlar ne tatlı konuşuyorsunuz..hızınıza ulaşılmıyor vallah...inş her zaman böyle moraliniz yerinde olurr

kızlar burası yemek programına döndü ya..... neyse konuyu değiştireyimm....
ben adet olmadım daha..:))))))
tamam tamam yazmadım......

evet ya yapan var yapamayan var hehe bizimde canımızı çektirip avucumuzu yalatmayın heee :))) kızıyo oluşlarım tekmeleyip duruyolar teyzelerii:)))

ben katılamiyorum size..yeni olunca kimse takmiyor mu beni yaaa((((((

canım ya arada böyle oluyor bende herzaman olamıyorum arada kızmak gerekiyor hatırlanmak için:)) biz bazen konuyu değiştiriyoruz sıkılmayalım rahatlayalım diğe
yeni olmakla alakalı değil canım

arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bennnnnnnnnnnnnnnn de varımmmmmmmmmm.....bakın hatırlattım işte kendimiiiiiiii..........................................

evet ya yapan var yapamayan var hehe bizimde canımızı çektirip avucumuzu yalatmayın heee :))) kızıyo oluşlarım tekmeleyip duruyolar teyzelerii:)))

teyzeleri yesin oluşlarını emi:)))
ya işte böyle kızartma benden çıktı yasemin açım evde tekim hiçbirşey tekde yapılmıyor öylee bir kızartma olsa yesek dedim işte konu açıldı yoksa kimsenin yapacağıda yok..
ama songül de tesadüf yapıyormuş işte....

herkes gitmiş birden ya pearlheart ama başka kızlar gelmişler akşam altı olnca genelde herkes gidiyor

eylül aklım sende kalcak yaa
biraz patates kızart da ye barii

ben kaçar kızartma yicez:)))
kocişim geldi kızlarr öpüyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…