Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

Arkadaslar merhaba . Az once doktordan geldim tedavimin ve ignelerimin 4. gunu. ilk ultrosonumda sagda 1 solda 3 yumurta goruldu doktorumda yumurta sayimin az oldugunu soyledi ileriki gunlerde ne yapacagimiza karar verecegiz dendi belki dondurabiliriz dedi. . Ben bu duruma cok uzuldum sayi gercekten az mi? Tedavim de en yuksek dozdan devam ediyormus bu benim ilk denemem ne dersiniz?

sevdacım birazdan uzuncana ilgileneceğim diğer topikle cnm tşk edrm

ayy güllüm ya arkadaş yerine geçmedi onun yerine baktım soruları döktürmüşdsün şimdi geldim kusura bakma canım benimde gizemden farklı değil onun şimdi aldığının üzerine zam aldım sadece telefon işine bakıyorum. 3 senedir burdayım 2 sene önce çok zam vermişlerdi o yüzden piyasadan biraz yüksek benim çok şükür c.teside gelmiyorum ya zam vermeselerde olur yani :)

gizem sen az alıyormuşsun canım bizde ki iş bölümükesin hatlarıyla belli kimse kimsenin işini yapmaz yaptıramazsında :) bende öyle oldum burda önceden herkese yardım ediyordum baktım kimse kılını kıpırdatmıyo bende bilmiyorum deyip geçiyorum :) sadece telefon dışardan gelen hatlar muhasebenim telefonlarıyla ilgileniyorum personele sadece dışardan bağlıyorum....

aa bütün kızlar yok olmuş küstümmm
krishazel benim yumurta hakkında pek bilgim yok canım genelde bende doz ayarlaması yapamıyorlardı inşallah her şey yolunda gider 1 yumurtası olan arkadaşım bile oldu senin yine daha çok canım takma kafana olacak olduktan sonra 1 taneylede oluyor.

kızlar ben ÜŞÜtÜm sanırım mıden bulanıyor bıraz uzanayım

YA yeterim o mide sorunu bende de var valla yaa
3 gündür midem yanıyooo yediklerimden dedim ama değil sanırım üşütmüşüm bende

meldirim burada benden başka kimse yok patron sürekli dışarda herşeyi bana yıktı
aşağıda elemanlar var tabi ama herkes kendi işini yapıyo valla ellerinden gelse alüminyumları bile bana döküm yaptıracakalr
ben ilk zamnalar imalata bile yardım ediyodum iş sıkışık olduğundan sonra baktım kıymet bilen yok herkes kullanmaya çalışıyo yok artık dedim
çok işim var diyorum kimse bana bişi demiyo zaten
allahtan dediğin gibi cumartesileri çalışmıyorum sırf ondan çekiliyo burası yani yoksa 1 gün dayanılcak gibi değil

işte insan bi şeyler içinsabrediyor evde oturnaktansa çalışıyoruz allah yardımcımız olsun

meldirim azıcık sermaye ayarlayabilsem
hemen yapıcam bişiler inşallah

bak bak bak hanfendı topıge gelmez soruları sorarlar kacarlar der sızı beklerken umurtalrım catladı burda
kzım bugn ne oldu yaa ıs ıs kafaı yıcem geberesıce hıccsusmuyor yaaa benımde tek ısım telefon ama fatura hazırlayım kargo yapıyorum ve fakslar felan var ben buraya gırlı 8 ay oldu 700 tl alıyorum ehh ıste ıdare eder benım ısımı kımse yapmak ıstemıyor cunku patronlar dahıl 18 tane memur var tel hıc susmuyor hele ıs oldumu ımkansız susması ama bırde sustumu rahatım tabı.cok sukur bedenen yorgunluugm yok bıze zam herade bır dahakı aymıs galıba cunku maas aldık artma yok canalrım
kız nevıne nıuye acıyonuz hamıleyse hamıle bıze takılamsın heeeeeeeeeee
canım gızemım senınkı az bızım burda muhasebecı var sadece fatura kesıyor ve mutabakat yapıor sadece tl hesabına bakıyor dolara fınans bakıyor 5 yıllık maası 1250 dıye bılıyorum zaman zman yogunlar canım hayırlsı yaaa

GÜLLÜCAN ben eşek gibi çalışıyorum
benim tek rahat yönüm patron çıktımı işi gücü salabiliyorum okadrda olsun ama dimi

ınsaalah gızemım seramye ayarlarsında kendı ısın olur
benım kendı meslegım degıl kendı alanıma gırsem maasım zamanla artar ama ıstemıyorum ben meslegımı yapmak tatıl yok bayram yok devam enazından burda kısları 1,5 gun tatıl yazları 2 gun tatıl bızım ısyerı okulla bır hafta sonunu 2 gune cıkarıyor okul acıldımı 1,5 gun cok sacma cunku cumartesı bız bosu bosuna gelıyoruz tel belkı 5 defa ancak calardır ama personel calısıyor ıste onlara mesaı vermemek ıcın hepımız gelıoruz hayırlısı bakalım

ee heralde canım senın tel cok calmıor ama demı
sen baska hangı ıslere bakıyon fınansada bakıoynmu
canım dunya fanı olum anı dedıgın gıbı bıze ıs ev cok patrona ıscı cok

baska memur okmu sızın orda sen tekmısın cnım az kısımısınzı
bızım burda 35 kısısyız ama 18 memur patron gerısı personel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…