kız güllücan ben idari bölümde tekim yaaa
burası fabrika
imalat yani araba parçası üretiyoruz
imaltta müdürü cartı curtu var
ama idari işlere karışan kimse yok
herşey bnm üstümde
imalat müdürü gelir şu bitti aldır der gider
para varmı alınabilirmi kimsenin işi olmaz ben uğraşırım manyak gibi işte ((((((((((((((((
heee canım benım bızde oyle degıl elımı sallasam kolum mudure carpıyor hepsınden hep cıfter cıfter cnım benım ne bıleyım bıızm de agır sanayı hep erkek ısı bız 4 kadınız canım gerısı heruf ayyyyyyy cok ıgrenc sen bırde tektın
BENıM ODAM ONLARLA ÇOK ALAKASIZ Bı YERDE serviste ve yemekte görüyorum bitek adamları
bide çaycı ablamız var arada geliyo yanıma 2 laklak yapıyos hihihihi
kız sen hep tarıflerı ınternettenmı alıyon ben aksamdan ham maddesı hazırladım buzlukta fasulyem vardı yaptım onu sabahtan etlı fasulye yemegı gıttı zaten dunden corbam vardı ohhh bu aksam rahatım
kızlar kaynanm yolda gece gelcek allah ızın verırse artık ben aksamları cok yogun olrum ne yapcam ıse geldımmı kesın pestıl gıbı olrum
merhaba peartcım
gızem sana cay servısı yapılıormu yoksa cay yokmu
güllü yaa biz yemek sevmiyoruz çocukda olmayınca hep aparatif yiyoruz salatalar, börek,kızartma,balık ,tavuk çabuk pişecek şeyler 1 gün önceden yapmıyorum yemek yapma diyo zaten benimki böylesi daha zor aslında hep değişik bi şeyler aramak yapmak
bende buzluğa bezelye bamya közlenmiş patlıcan közlenmiş kırmızı biber vişne erik koyarım. menemenide şişelere yapıyorum tarhanamaı eriştem reçelleri annem yapıyor. ama yemek sevmiyoruz öğlemleri burda hep sulu yemek piştiği için bezelyeden mesela hi yemek yapmadım hep rus salatası :) böyle şeyler onlarda el oyalıyo
aa o kotu yaa bızde yıyoz onalrı canım kızartmada yıyoz balıkta ama hergun degıl canımsın et urunlerı ıllakı yenır ama ben ıllakı 1 cesıt olsun bır gun onceden hazırlarım oksa cok sıkıntı verıyor ınsana eve gıttıgımde onunla ugrasıoyrum bukezde yemek cok geçe kalıyor olmuor yaa zor canım senın ısın
kışın domates salatalık hiç almam hormonlu diye menemenler yeter :) bende bi gayret yazdan hazırlarım yiyecek turşularımı artık kendim kuruyorum eşim başkasına yaptırma senin daha güzel diyor :)
hazır olunca çok kolay oluyor tabiki z.yağlı falan pek sevmez eşim anca brokoli karnabahar haşlıyorum onları yiyor. sulu yemeği bende çok sevmem çorba iyi oluyor ama böyle türlü tarzı şeylerden hoşlanmıyorum kuru bakliyatta işde yeterince çıkıyor geriyede bunlar kalıyo zaten :)
recel ve ackılarımı kendım acarım cunku annem bana bır sey gondermez bılıyonuz mevzuu ama bız oyle alısmısız ben hep aparatıf yıyemem benı sıkar bazen kahvaltı yada aparatıf olur ama esımde oyle sevmez herzaman bu konuda aynıyız ama saglıklı beslenmenız lazım canım oyle dusnme ben evlendıgım guınden berı hıc evımde tek kalmadım canalrı mbenım ıllakı bırı oldugndan yazdan baya bır hazırlık yapıyorum
mesela ramnazanda 20 kg yufka actım bıttı saylır kaynanamla acalım dıcem cunku kahvaltılarda ıyı oluyor
hee evet bayagı secıcı bır aılesınız canım sız
bızde karadenızlı oldumuzdan dıyeım sırgan yemegı.kara lahananın her cesıdınden yaparlar ben pek apmam ama ıllakı yaparım cok olmasa severım yemesını canım
oo maşallah güllü yufka açamam o kadar bilmem anca mantı kadar yada börek kadar açıyorum hamur işinede bayılırız ikimizde sağlıksız ama öğlen nasılsa yiyoruz diye akşamada böyle oluyor