Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

kozladıkten sonra domateslı soganlı kavuruyonmu
annem hep oyle yapardı ben pek yapmıyom dedıgın sebepten dolayı kım ugrascak onla ocagın basında
gercı tost makınasında olur heralde dımı bıber oluyor patlıcanda olur heralde

yoğurtlu salataları severiz ikimizde sandöviçler yaparım tost bile yesek öğün geçer bizde eşimde çok bekar kaldığı için öyle alışmış benimde yemekle pek işim olmaz :) işte allah herkesi birbirine yazmış yemek seven biri olsaydı işim zordu :)

yaa ufkaı kendı ıhtıyacım kadar canım ama okumus ınsan olarak ev kızlarına gore daha ıyım kımsee muhtaclıgım ok cok sukur gecen ramazan ben actım esım sacda pısırmıstı ama ben oyle marıfetlı bır ınsan degılım oyle servıs yapmasını felan cok bılmem alah ne verdıyse yaparım cok sukur ama cok cesıtlı degıl tabı canım

şu ocak aparatları çıktı ya onlar çok rahat oluyor ben 3.5 liraya almıştım yazın hem hünkar beğendi yaparım hem közleyip salatasını yada soğanı sarımsağı kavurup salatasını her çeşidini severiz. ali nazik yaparım eşim etçi birazcık :) ama şimdi alamıyorum korkudan at eşşek olayı çıktı ya köfteeeee diyo :)

anı benım esım oyle degıl gercı bende degılım
ben unıversıtede bıle evde kaldım bız 5kızdık evde sıstemlıydı hersey olyle abur cuburla gecıstırmezdık herkes bırgun nobetcıydı herkes yemek yapardı bılmeyen ogrenırdı cok guzeldı ogunler yaaa

bizimde ikimizin zevkine göre bi beslenme alışkanlığımız oldu annemde hep yemek yapardı z.yağlı ağırlıklı sağlıklı olsun diye ama şimdi benim mutfağım daha farklı
benim arkadaşlarım ne menemen yapar ne turşu ben buzluğada atarım bezelye falan hazır sevmem konserve kızarlar banada ne uğraşıyon diye ama ben severek yapıyorum

3,5 mılyarmı yok canım ben yanlıs anladım demı 3,5 milyon yanı
evet bende ete duskunum ama esım pek yemez cok yıyınce onu kasındıror ama yemeklere katarım oyle secer bana verıır.bızım farketmıyor yaa zmanına gore bıldıgım yemekelrden yapıorum canım benım olsun saglıklı beslen bebk ıcn cok onemlı esınde oyle olmalı ama

ayyyyyyyyy oglanlar geldı kız naber nerdesın bugun gırmedın pek
kız ısten cıkıs satı geldıya yıne bız tutstuk canım oyuzden yemekten konusuyoruzcanım

yaaaaaaaaaaaaaaaa:)cnm çekti yaaaaaaaaaaaaaa(((yazmasanızaaaaaaaa...!

mesela koca bi tencere yemek yapıpda 3 gün yemem en fazla 2 gün ben çok pimpiriğim ya bozulduysa ya bi şey olduysa huylanırım :)

ayy canım artık aynen keselım bız tek kaldıgmızda konsuruz canım kız ne bılım ben 3,5 yazınca bıran ucutm okadar ucuzmu nasıl bır sey o usten bır tanıt canım yoksa bırıcıkle yasemne bızı kesecek

evet yaaa kapatalım konuyu heheh şaka bi yana çalışan için eve gelip yemek yapmak çok zor güllücüm bende bundan 3 ay öncesine kadar aynen senin gibiydim allah yardımcın olsun :)))
gerçi evde olan içinde zor yaa ben ne yemek yapacağıma karar veremedim daha üfff

ya varya benim oluşlarım bugün hiç oynamamışlardı şimdi nette girdim sizinle konuşmaya başladım attırıyolar valla bi sağdan bi soldannn

kızlar bu arada sizin tedaviler ne aşamada sonuçmu bekleniyor yoksa tedavi süresi devammı ediyorrr

kız bende oyle vcanım 3 gun yemek coook nadır canım sın genelde ben ortalama 2 gunluk yapıyorum oyuzden oyle bır korkum olmuor canım zaten kıs sımdı hemde koca tencereyle yemegı ısıtmamamk lazım tavayla ısıtoryum gerısı hoooop buzdolabına bebgım ozman bır sey olmaz yavru kusum

zaten adını koymak zor olan yapması kolayda :)
kız güllü yemekteyiz diye bi programda çıktı ya közmatik adı kızartma tencereleri var ya siyah onun şapka gibi olanını düşün içi delikli ocağa koyuyorsun sonra içine patlıcanları ohh :) közlensinler çok basit hemde temiz oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…