Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

ayy ben onalrı yerım yerım canlarım benım
ben gecen ay aldım olumsuzu marmara unıverıstesıne gıdıcem param olduugnda belkı marta 2,denemeye baslarım ınsaalh canım

ewt bende öye yapıyorum ama 3 günde aynı şeyde sıkılıyo insan az yapıp taze taze tercihim bayan huysuz ben :) başkasının yaptığınıda çok yemem :) kardeşime bile pişirme talimatı veririm

kız valla ılk defa duydum canım haberım yoktu oyle bır aparattan pek ısım olamdıgından ama alımda yaza yerız ınsaalh

bende donmuşlar için ameliyat süremin dolmasını bekliyorum p.tesi kontrole gideceğim. maşallah sizin bebişler kaç haftalık

güllücüm hakkında hayırlısı olsun canım ama unutmayınki herşey beyinde bitiyooo benim ilk denememdi ve ben çok rahattım hiç yatmadım hep gezdim tozdum ve tuttular :))) gerçi süpriz oldular ama bana dediler tutmaz falan die alakası yok gün boyunca yatınca ne oluyooo normal hayatına devam ett diğerinde inşallahh meleklerin tutunur sana ssk yı tavsiye ederimm inan araştırma hastanesi marmarada güsel bi kaç kez duydum ismini

güllü hastane arıyor bende donmuşlarımı kullanacağım aynı yerde biz artık bekleme sürecinde olanlar her konudan kaynatıyoruz kafa dağıtıyoruz artık kardeş gibi olduk bu nası topik demeyin :)

yanı yasemencım dogru dıyon ama nasıp be canım yınede hakkaten duydunmu kız bende arastırma yada unıversıte hastanelerıne gıtcem canım hepsnıne ıcım sınmıyor bır bayan tavsıye etı bana orayıda oda cok memnun kalmıs sen ne duydun doktoruda duydunmu canım ben tevfık beyın methını duydum bana bılgı veırımısn
kız alrım sagol canım bıberı zaten tost makınasında yapıyon ben onda oluyor canım

ayyy azracım canım sıkılınca burda hukumet kurup hukumet yıkıyoz canım hepp tupte konusulmuyor yaa canım demı

doğru söylüyon canım tüple kafayı bozdumm zaten ben en iyisini yapıyonuz
hadi devam o zaman sohbete

maşallah maşallah az kalmış allah tamamına erdirsin inşallah bizlerede nasip olur :)

neden öyle dedin biricim ne konuşalım canım hep dertlerde sıkıyor be canım azcık normal hayata da dönmek lazım

azracım bende düşün düşün obsesif bozukluk olacak takıntı olmaya başladı geçen günlerimizinde kıymetini bilmek lazım biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi allaha kalmış değil mi ? hayat devam ediyor tadınıda çıkartmak lazım ben herşeye alıştırıyorum kendimi hiç olmayabilirde unlar gerçekler ama umutla uğraşıyorum allahın taktiri

azracım çok saol canım inanın dualarımda herkez için du ediyorumm rabbim tüm isteyenlere tez zamanda bebişlerine kavuştursun rabbim herkeze tattırsın bu duyguyu inanın bende çok çektimm 5 yıl boyunca tedavi gördüm sonunda oldu şükür bence hiç bir zaman karamsarlığa düşmeyin mutlaka herşeyin vakti zamanı vardır bizler tabi biraz sabırsızız :))) üzülmeyinnnn inanın sizlerinde olucakkk durmak yok yola devammmm :))9

ewet ya bencede değişiklik şart mesela ben bugün kendime ayırdım kuaföre gittim çok değişik bi imaj yaptırdım kendime.paylaşmak istedim hehheh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…