ayyyyyyyy yogundu benım kv geldı meldırım cumartsı ısten eve gıttım 14,00 da hava sıcaktı hep berber dısarda bıraz dolastık sonra bır mısafır hooooooooop geece12 ye kadar 2 yattık sonra pazar tekrar 10 da kalktım yıne yogundu gece 1,30 da yattım ıyı fena sayılmaz ama yogundum ıste evdeeeeeeee
amin kzlar öyle tabiki allahım hayılısını versinde sağlıkla kucağıma almayı nasip etsinde tek çift hiç farketmez,
kan idrar deerlerde sorun yok, 6+1 di dr a gttiğimde dr sorun yok dedi, ama bilmiorum ki inşallah öledir bu drlar dedim ya fazla rahatlar
ahhhh yavrum benım nokta kadar hee kız maral gozumden yası getırdın cok duygulandım yaa masallah canım benım nezman kalp atıslarını duycaksınız bebgım bızede dua et canım
cnm bnm saol etmezmiyim allahım hepimizin gönlüne göre versin inşlallah, ya ben ilk defa gördüğüm için anlamadım dr kalp atışları başlamış dedi çok şükür allahıma, ultrosonu pek ii değil zaten, bi ışık yanıp sönüodu ama net göremedim, bide nette baktım çok hızlıydı, bnm galiba okadar hızlı değildi, ama dr normal dedi,
yaa canım oyle dusunme cok pınpırıklı olmakta ıyı degıl ınsan kendını yeyıp bıtırıyor aman dıs gebelık olmasın cok sukur keseyı gormusunuz artık o korku yok cok sukur sızde oyle sıkma canını rahatlar deyıp
meldır evet canım kayınvalıde gıdene kadar benım ısler hep ogun olur bıde gıderken mıllet bır hucum eder ondan sonra ınsaalh rahatlıcam bakalım
kızlar esım 3 aydır hanı maas almıyor demıstımya tasoranlarla patronların bugun toplantısı var bakalım ne dıcekler tamammı devammı bılmıyorum bugun bellı olcak heralde dua edermısnz allah onlara ınsaf versın ınsanlar ne hallerde yaa su krız hakıkaten varmı oksa bızmı krız var dıyoz yaaa
kızlar yaa ben hiç hazır değilmişim dr. gitmeye bir türlü kendimi teklin edemiyorum sinirlerim bozuluyor böyle oluncada ya olmazsa diye korkuyorum eşimde şubatta yaptıralım diyip duruyor napacağımı şaşırdım bana bi akıl verin nolur
yaa meldır nıye boyle yapıyon canım yaa hepımızde o korku var ama ne yapalım kendımızı toplayıp tekrar denıcez bırde senın donmus nıye bu kadar stres yapıyon kendıne kuzum.tabıkı hazır olmadan olmaz kafanda hazır olman lazım canım yaaa bılemıyorum bence cok uzatma dahada sogukluk gelır ıcıne canım benım tabıkı tamam deyıp baslamalısın kız bukadar ınsan ara vermeden baslayan bıle var hamıs olanlara bak ınsan hemen tekrar denesem dıyor ama benım donmuum yok bılıon olsa coktan denemıstım.hem sen hamıle kalmıssın nıye korkuyon kız korkma yavrum bence cok uzatma hazır hıssettıgın an yola gır hemen
meldirim kuzum eninde sonunda yaptırmayacakmısın hazır değilimde ne demek bak oklava merdane ne bulsam kapıp gelecem şimdi yaaa
eşin ne diyosa onu yap cnm benim beklemenin bi anlamıyok
sağlık açısından bi sorun yoksa hadi cnm başla sende dondu kuzucuklar ama yaaaaaaaaaaaa :))
canımsın bozma moralini topla kendini bi koşu al gel meleklerini ay valla böle durumlarda hep yanınızda olmak istiyorum yaaa
mehaba kızlar nasılsınız
maralım allah bebeğinede sanada sağlık versin demek noktacığın var senin bende yerim o noktacığı...
gizemim nasılsın canım halen kayınvaidemisin yoka evine yerleştinmi canımmm..
güllücüm sen nasılsın canım inşallah eşin alır maaşını bitanem...
meldir sen nasılsın canım psikoloji gerçekten çok önemli kafan rahat olunca gitmen bencede daha iyi...