Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

günaydın kızlarrr
yoğun ve yorucu bir haftasonuydu azıcık kendime geleyim sizlerle ve deiğer topikle ilgileneceğim

ayyyyyyy gızemım cokmu yoruldun canım bende yaaaaaaaaaa kv.gelınce cumartesı ev yogundu pazarda bız gezmedeydık ıste oyle o gıdene kadar epey bır yogun gececek ama huzursuzlugumuz yok cok sukur aramız ıyı elhamdulıllah ama cok anlayıslı bır kadın sınırlı ama anlayıslı allah herkese oyle bırını denk getırsın tabıkı ıyı gelınlerde canlarım benım
eeeeeeeeeeeeee dıgerlerı nerde

günaydın kızlar kahvaltı yapıyorum 10 dk sonra çıkacam..inş herşey yolundadır çok merak ediyorum

günaydın kızlar kahvaltı yapıyorum 10 dk sonra çıkacam..inş herşey yolundadır çok merak ediyorum

günaydın canım
innnnnnnnn şşş her şey yolundadır

kızlar bende çıkıyroum misafirlerim gelicek

yeterim naptın bacım misafirlere heee ohh pastalar böreklerrrr

nevinim allahımın izniyle bişi yoktur herşey güzelir inşallah
hadi git gel slm söle yeğenime mucksss

güllücan bacım ne güzel huzur olsunda gerisi yalan valla

ben hep diyorum aç kalırım susuz kalırım herşeye dayanırım pazarda limon satarım evimi geçindiririm ama huzur olmadımı sevgi olmadımı herşey boş geliyo insana

bu ara bnm valide sultanda iyi kızı yanında keyfi yerinde hauhahuahua
bana bulaşmıyo fazla

ayyyyyyyyyyyyy canım gızemım canım sız yoksunuz dıye bende dıyet sayfasındaydım
ayyy kızlar sıze bırsey dıcem cok mutluyum 2 gundur bana mıllet zayıflamıssın dıyor ayyyyyyyy cok sevınıyorum bende ama bılmıyorum bana gore aynıyım ama herkes oyle dıyor ama daah cok gaza geldımm ayyyyyy kızlar havalar ıyı olsa yurumek ıstıorum yaa ma ımkan ok yaa bazende yemegı kacırıyom ama ıne dıkkat etmeye calışıorum kızalr bana dua edın tedavıye kadar zayıflamam lazım yaaa
gızem acaba meldır ne yaptı yaaa hem diş hem kadın dogumcu bakalım halledebıldımı ıslerını

gızeeeeeeeeem ıyı canım gozun aydın kv.ıle aranda gorumcen var cok sukur evde huzur cok onemlı ınsan huzurla herseyı atlatıyor canım benım yaa odalarca paran olmus neye yarar evde huzur ve mutluluk yoksa cok zor yaaaaaaa allah hepımıze yardım etsın

güllüşüm hastayım yavyummmm sana hahahahha

kız meldirimden bana geçti valla diş ağrısı
ben hiç kurtulamıyom yaa hastalıktan
midem ağrıyodu yanıyodu o geçti
dişim başladı offf bide azıcık kırıldı dişim neden oldu bilmiyorum sakız çiğniyodum kıtır kıtır bişi dedim bune bi baktım dişim azocok ucundan gitmiş şimdide ağrı yapıyo ara ara
maşallah karnımın ağrısı hiç geçmez zaten oooooooooffffffffffffffffff

ya bugün herkes neredeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Burdayım ben yaaaaaaaaa mılllet hep gıtmıs bılmıorum gızemım
kız gızem hava alıyordur dısın orayı hemn dolgu yaptırman lazım yoksa hep arır canım benım gecmıs olsun nıye boyle karnın agrıyor mıdenden de doktora gıt canım yaaa

Yaaa gızem canım sıkılıyor yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kımseler yooooooooooook

kızlarr ben geldimmm sadece diçiye gittim kadın doğumcuya gitmedim bütün gece kabus gördüm gerildim kendimi hiç hazır hissetmiyormuşum sinirlerim daha çok bozulacaktı gitmedim bende iyimi yaptım bilmem bekleyeceğim biraz daha ....

Hosgeldın canım benım gıtsen ııyıdı ama tabıkı senın rahat olman lazım canım benım hakkımızda haırlısı yaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…