Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

eylülüm kuzum hoşgeldin hayatım
hafta sonu evimde kaldım ama bu geece yine valiede de kaldım görümcem gidene kadrda kalırız sanırım ya aslında işimede geliyo hazır yenek sıcak ev ama biraz nankörüm herhalde hihihiihih
sen neler yaptın bakalım nöbet varmı yine ufffffffff
hafta sonu çok yoruldum mahvoldum pazar sabahı bile 8 de kalktım düşün halimi artık
bide bi kaç gün içinde adet olucam onun halsizliği başlaıdı bile daha sayardım ama yormıyayım seni :)))))))))))

eylülüm bitanem saol :), sen nasılsın nasıl gidiyor

bende iyiyim canım idare ediyoruz işte ...
sadece adet olmadım daha onun stresi var 10 gün geçti hamilede değilim...
doktora gidicem ama bugünlerde zamanım yok olmazsa haftaya kesin gidicem ama
sen kendine dikkat et canım olur mu..

ayyyyyyyy elulum gelmıs hosgeldın kuzm sagol canım ınsaalh alırda maasını bıraz stresımız azalır yaaa
meldır kafanı dagıt asla psıkolojın hazır olmayınca baslama ama tekrar tekrar dıyorum ben hamıle ınsanları gorunce hemen baslamak ıstıyorum sen nıye boyle yapıyon yaa uzme kendını sıkma canını korkmamaya calıs yavrucum kocanla guzelcene konus ıcını rahatlat canım benım kendını hazırla canım bak bebklerın hazır senı beklıyor artık cok uzun bır yol katetmıceksın gıdıcen yavrularını alıp gelıcen ınsaalh canım benım
eylulcum sen nasılsın senın glcek olan sey gelmedı sanırım sende kısa zmanda bır doktora gıt tembelık yapma canım

maral bay bay hoscakla canım benım kendıne ıyı bak
eylul haftaya 6 gun var canım yaa cok uzun nobet donusu gıtmeye calıs yaa 10 gun olmus nıye olmazkı ınsan senın sapmada yok adet duzenınde bence cok uzatmamlısın ama yınede sen bılırsın canım

demek haftasonu evdeydin canım...şenlik vardı evde o zaman dimiiii:))))
tabiki sıcak yemek ev iyi tabi ama insanın evi gibide yok...
daha dün nbetten geldim cuma var nöbetim yine..
iyi sen adet olcan ama ben hala olmadımmmm..
bakalım ne zaman olucam artık

kızlar dışardayım dra gittim iki kese vardı biri boştu birinde bebişim vardı kalp atışlarını dinledik 7 haftalıkmış..kafası şekli felan herşeyi görünüyordu :))))

kızlar valla bend eanlamıyorum ama üstüme böyle bir karabasan gibi çöktü düşünceler kesin olmayacakmış gibi geliyor hiç olmayacakmış gibi kızmayın ne olur ama böyle hissediyorum nedeninide anlayamıyorummmmmmmmmmm kafayı yedim sanırım ((

ohh maşallah nevin :)) boş kese kendiliğinden düşüyor kanamayla merak etme benimde ikizlerde 3. kese boştu bi süre kanaman oluyr sadece

aslında gitmeyi düşünmüştüm ama misafirim vardı bugün gittiler çok sevdiğim arkadaşlarım vardı balıkesirden izne gelmişlerdi bizede geldiler akşam çok güzel geçti ama..
yarında işim var sonra çalışıyorum sonra nöbetçiyim ondan sora gidicem olsamda olmasamda gidicem
ben ilçede olduğum için canım ile gitmem gerek biraz uzak 1 gün önce gitmem lazım sabah tahlil verebilmek içinde eşim şimdi tek olduğu için benimle gelemiycek yoksa sabah erken gider gelirdik akşama
birazda erindiğimde doğru ama:)))))))

kızlar dışardayım dra gittim iki kese vardı biri boştu birinde bebişim vardı kalp atışlarını dinledik 7 haftalıkmış..kafası şekli felan herşeyi görünüyordu :))))

gözün aydın canım sağlıcakla al kucağına
iinnnnnşşşşşşşşşşşşşş

beni de ekleyebilirsiniz
2 yıldır dışarıdan sayenizde baya bilgi topladıktan sonra nihayet üye oldum
sebepsiz infertilite
3 başarısız aşılama
1 doğal yolla düşük
1 başarılı tüp bebek, ama ikizlerimi rahim ağzı yetmezliğinden 5,5 ayda kaybettim
şimdi ara verdik,

ayyyyyyyyy nevın ıstedıgın oldu canım ayyyyyyy kalbınıde duydun artık degmeyın nevınımın keyfıne masallah canım darısı bıze dımı arkadasım
kartopu gecmıs olsun canım hakkında ve hakkımızda hayırlısı olsun.rahım agzı yetmezlıgı ne demek canım ılk defa duyuyorum

yeterim naptın bacım misafirlere heee ohh pastalar böreklerrrr

nevinim allahımın izniyle bişi yoktur herşey güzelir inşallah
hadi git gel slm söle yeğenime mucksss

eehhhhhh yaptım işte bir şeyler :kedi: :kedi: :kedi:

slm kızlar nasılsınız bakalım
diğer topik maşalallh baya ilerlemiş.. yavaş yavaş neler yapılacak nerelere yazılacak hazırlasak nasıl olur.Birde kazen beyden rica etsek tüm listedekilere ayarlanılacak tarihi haberdar için yardım edermi acaba.Sonuçta bizler özel mesaj sınırlı saniye olayı var onlarda öyle sorun yok belkide topluda gönderebilirler

mısafırlerın gıttımı kız yeter bu satte erken dımı
neler yaptın anlatta su hamıller bır as ersın hehhehehehhe

kız sevda hıc ucup ugradıgın yok naptın gıttınmı yedıtepeye hıc anlatmıyon bu arkadasına canım ben sana duyfugumu hemen yetıstırouym sende tık yok hehehheheh
evet sana katılıyorum aslında KAZEN BEY bıze yardım etse yaa daha cok kısı olsak kalabalık olsak daha ıyı olur sankı dımı

nevinim kuzum çok sevindim cnm hadi hayırlısıyla tamamına ersin inşallahhh

eylülüm çok yorma kendini bi an önce git dr a lütfennn

sevdacım kazenden rica edersek belki yardımcı olur kuzum yavaş yavaş hazırlıklara başlasak bencede güzel olucak
ama ben çok yoğunum aklımı toparlamam lazım bişiler ortaya çıkarabilmem için 1 saat içinde hallederim aslında kuzum
diğer bölüme yazdım zaten cuma günü ilk mailleri gönderelim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…