Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

kız maral ben seni evire çevire dövmezmiyim heee
nerdesin bakim sen ne zamandır aradım telinide açmadın oklava geliyo şimdi heeee

meldirim kuzum ne zamn istersen ozaman git hayatım

ayşem listeye yazdım adını heee
bu arada çok sevindim cnm hayırlısıyla tamamına ersin inşallahhh

ya herkes burada aslında ama herhalde alttaki yazıda birbirimizi göremiyoruz
anlamaım ben bişi

kızlar diğer topiği inceliordum çok ii düşünmüşsünüz benide ekleyin listeye, tam okuyamadım ama fırsat bulunca daha detaylı okuyacağım,

meldircim allaha emanetiz cnm bnm ya pembeler bende halen geliyor, arada kasık ağrıları gerçi ağrılar için normal diyor, dr sorun yok dedi ama bilmiyorum dr lar fazla rahat davranıyorlar daha önceki kayıplarımdan biliyorum,

annem heyet raporu almam ve yatmam konusunda ısrarcı, enazından ilk 3 ay, yarın dr la görüşücem bakalım uygun görecekmi,

sizce ne yapmalıyım?

gizoşum valla ne desen haklısın, döv anacım döv :))))) ama çok hastaydım, sonra tam iyileşmek üzereyim derken evi su bastı öle böle değil, hala uğraşıyoruz :))

maralım cnm bnm rapor alabiliyosan al yat bebeğim işler nasılsa yürür
hiçbirşey senin ve bebeğinin sağlığından daha önemli değil kuzum
senide ekleyeceğim diğer listeye cnm özledim seni yaaa

bende burdayıııııııııııım aaaaaaaaaaaa ayse maral hem hıııııııııııııııııc gelmıyonuz hemde gelınce kımse yok dıyonuz aaaaaaaaaaaaaaaa bak maral senı ngormeyelı heralde 1 ay oldu sen nerelerdesın bakım bebek nasıl

ya sen işmi yapıyosun bide valla şimdi çok kızdım yaa
sen yapma işleri imkan varsa bi yardımcı al yanına
offffffffff yaaaaaaaaaaaaa dikkat etmiyomusun sen kendineeeeeeeeeeeee

maralcım sevindim iyi olmana bencede imkanın varsa rapor alabilirsin ama dr. gerek yok diyor hemen :)
evin içinde geçmiş olsun.

ayşemin sorunları düzeldi mi kızlar geçmişe bakamadım.

güllüşüm kimse olmasa ben burdayım aşkımmmmmmm güllüüüüşşşşş

ya nevin nerde kaldı yaa merak ettim

aaaaaaaaaaa kız maral evı nıye su bastı yagmurdanmı cesme felanmı ayyyyyyyyyy canım sakın sen bırsey yapma sınırlenmemeye calıs canım bencede raporunu al yat yaa bu bebek olayı sakaya gelmıyor yaaaaaa

ayyyyyyyy canım benım sagol gızemım bız zaten burda demıs basız baksana hep aynı kadro evet bugun nevın yok bır ara 10 da kahvaltı hazırlıyom dıye yazmıstı kesın gezxmeye gıttı topum benım zıllı top hehehhe

saolun kızlar valla ne zormuş bu işler, stresi yetti ben bişi yapmadım ama, o halde görmek evi ,

yok cnm çatıdaki boru patlamış, kombiyle alakalı sanırım sıcak suydu gelen ama her yer batmıştı,
valla kuşum evde nete girmek bi işkence bnm için, zaten hiçte fırsat bulamadım hastalıktan,

sen iyi olda varsın nete girme
kendine çok dikkat et biz senden başka bişi istemiyoruz şeker

ayyyyyyyyy canım allah yardımcın olsun aman germe kendını rahımın gerılmesın hıc bır seyı gormemezlıkten gormeye calıs.canım benım daha kan testı verıp deger bakıyonuzmu nasıl sımdı ıyı gıdıyor ınsaalh canım benım nezmn kalp atısını duymaya gıdıcen

p.tesi nasıl oldu anlamadım kızlar yaaa ama güzel geçti hafta sonum :) sizler neler yaptınız

gızem nevın bugun bebgın kalp atısını ve keseyı gormeye gıtmıcekmıydı ben yanlıs mı hatırlıyorum yaa

ayyyyyyy ggızem sen yazarken bende yazıyorumsum evet nevının doktora gıttıgı sonradan aklıma geldı ayyyyyyyyyy yegenımızı gorucek bugun kac tane oldugunu ayyyyyyyy neguzel bır dugu yaaaaaaa ayyyyyy ınanmıyorum bugun 1 subat yaa bız hala bır arpa boyu yol alamadık yaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…