Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

kızlar dışardayım dra gittim iki kese vardı biri boştu birinde bebişim vardı kalp atışlarını dinledik 7 haftalıkmış..kafası şekli felan herşeyi görünüyordu :))))

newincim çooook sewindim bitanemmm ya!darısı çrşmbya bana olsun=))))

ah yetercim cnm feda ediyosun kendini bizim için ay kıyamam git bacım git donma oralarda hihihhi

biricim hoşgeldinnnnnnnnnn

ne oldu hatçem sorun ne
gebertirim hepsini heee sana bişimi diyolar kuzum cnm bnm

newincim çooook sewindim bitanemmm ya!darısı çrşmbya bana olsun=))))
İNNNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ CANIM HAYIRLISIYA GÖR KESEYİ
ah yetercim cnm feda ediyosun kendini bizim için ay kıyamam git bacım git donma oralarda hihihhi

biricim hoşgeldinnnnnnnnnn

YYAAAAAAAA BAK SİZİ NE ÇOK SEVİYORUM opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

yeteeeeer, aysun64, biricim, gizem_im, Nihan1979, talya83BEN ŞİMDİ NASIL GİDEYİM

gizem, canim, subatda universiteye baslayan ogrenciler var... cok fazla yazilan olmus... simdi onlara sinif falan ayarliyoruz...

yetercim çok iyi yapmışsın kazenden destek alarak
gizemim yavaş yavaş mail adreslerini belirlesek listenin altına yazsak ve tarihide yazsak olmazmı canım.Sonra kazen beyde listedekilere haber verse diyorum

eğer mail adreslerini bulamadıysan akşam eve gidince bende bakarım canım hem gazete maillerini de bulalım,tv maillerinide ne bulduysak gönderelim :roflol: birde yazıcağımız mail aynı içerikli olsunki anlasınlar hepimizin birliğini her yere aynı mailli gönderelim

ben tekrar gedlım bıızım ınternete bugn bırseyoldu sınır oluyorum yaa bazen gıdıp duruyor
hatce ne oldu kız ısyerınde ne problemı cnım
kız gızem bızım hepımızı atarlar sonra f tıpı cezaevıne artık hakkını nıye savnuyon dıye atsınlar kız ıcerı aman bosver atsın

evet talya sen unıversıtedemı calısoyn canım zor tabı allah yardımcın olsu canım benım

bırıcık sen nasılsın artık hamıle olnalr pek gırmıyor yanı ama nevın hep gırıyorda sızlerı pek goremıyoz canım benım ınsaalh senınde kalp atıslarını ve kese haberını ıyıy bır sekılde duyarız canım

sevda cnm bu gün bakamada artık ayrın elimden geleni yaparım cnm acele etme
ben diğer topiğe yazdım zaten ekleyeceğimi ve 5 şubatta toplu mail atacağımızı

evet cnım cok sukur kanaması durmus
haftaya doktora gıdecek tekrar cok sukur allaha sukur bınlerce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…