Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

wallahi fırsat buldukça giriyorum kızlar ya!yoksa hep aklımdasınız wallahi:))korku sardı beni kızlar ya neden ki?keselerim inşlh görünür ya bi arkadaşın ikizdi keseler boş çıkmış ya((çoook üzgünüm ve korkuyorum ben=(((

selam arkadaşlar .bende erkek infertilitesi yüzünden hamiş kalamayanlar topiğindeyim.bu topikte çok samimiymiş.okudukça imrendim valla.bişey soracadım.bu yeni açılan tüp bebek tedavisinde indirim istiyoruz topiği varya onu bulamıyom bugün.gözlerim bugün puslu puslu görüyo ondanmı göremedim bilmiyom.bana linkini yazabilir misiniz.

geldim kızlar dışardayım yazmıştım işyerinden girip yazıp çıktım hemen size haber vemek için..
yeni geldim eve
çok mutluyum inş. allahın izniyle bundan sonra sorun çıkmaz artık...
adepeli tekrar bak canım aktif bir konu hep birinci sayfada veya ikinci sayfadadır

adepelı hosgeldın canım sende katıl bıze bızmde cogumuz erkek ınfertılıtesı canım ama bız genelde bu topıkte takılırız alıstık artık bırbırmıze.canım o dedgın topıkte sureklı ılk sayfada ama ıstersen azcık daha dıkkatlı bakabılrımısın canım benım
nevın ayyy canım benım bende cok mutluym yaa senın adına canım.ıgne vurlmaya devammı nezmana kadar boyle devam edıor canım benım

allahım sizlerede yaşatsın bu çok güzel duyguları en kısa zamanda
hayatın en güzel yanı en güzel tadı.....

kız cocugun kafasını kolunu gordunmu ayyyyyyyyyy yavrum benım ınsaalh rabbım bızede enkısa zmanda hayırlısıyla nasıp etsın

ilgilendim diğer topikle ilk sayfada görünüyor şuan bulamayan arkadaşıma sölüyorum orayı bulamazsan braya gel şekerim hepsi bizim hihihiihih

ammmmmmmmmmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

hatçem kuzum çok yorma kendini cnm arkadaşım
seni özlüyorum
mümkün olduğunca gel hayatım

resmini yüklerdim sizlere şimdi
ama scanerim yüklü değil (((((((((((
olmazsa tlfnla çekip atayım

nevinim delisin sen valla yaaaa
çek kız gönder bize teseleri bi görsün kuzucuğum bnm yaaa

ayyyyyyyyyyy kız gonder bızde bakalım keslere acep anlarmıyız kız
ayy kız gızem hakketen teyzoşları gorsun yegenını
hatcem gule gule yavrum
bıızm meldır bugun bır geldı pır gıttı nerd bu yaaaaaaaaaaa

kız nevin çok alemsin valla
ben anlamam ama tarifte yaz altına olurmu

[/URL][/IMG]

sol taraf bebiş sağdaki boş kese kafası görünüyor güllüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…