Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

hay allahım su mucızeye bak kapkara bırsey sudan et oluyor et sekıllenıyor ve ınsan oluoruz ne buuyksun allahım senın hıkmetınden sorgu sual sorulmaz masalah nevıncım allah tam sekıllenıp saglıklı bır sekılde dunyayya gelmesını nasıp etsın bacılarım

ben pek anlıyamıyorum canım benım kafası hangı taraf kız gulme sakın anlamdıgımdan ayyyyyy ama cok farklı bır sey yaa acaba rabbım bızede nasıp edıcekmı ınsaalh yaa

sanırım yan yatıya bize göre sağ taraf kafası sol taraf vucudu ve bacak kısmı
rabbim sen ne büyüksün allahım

sol taraf büyük süyah boşluğun içinde aşağı taraf sırt kısmı yuvarlak kafa sağda

merhaba güzel yeğenim hihihihiih

ben çıkmak zorundayım canlarım öptüm herkesiiii

tmm ben anladımmmm
dünya güzeli yeğenimiz geliyor yupppiiiiiiiiiiiiii
hahahahhah
navinim hadi cnm allah tamamına erdirsin duaların kabul olsun inşallah peşindende biz gelelim hhiihihihi

hsdı kızlar ıyı aaksamalr kendınıze ıyı bakın allah emanet olun bayyyyyyyyyyy

teşekkür ederim canım artık bu topiğede sık sık uğrarım.şu sayfaya tekrardan bakim bakalım.

[/URL][/IMG]

sol taraf bebiş sağdaki boş kese kafası görünüyor güllüş

nevin canım allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.ne güzel bir duygudur şimdi.fotoya hayranlıkla bakıyorum.bebişe benzetmeye çalışıom ama benzetemiyom.malum ilk defa böyle foto gördüm.
rabbim bizlerede tez vakit nasip eder inş.

[/URL][/IMG]

sol taraf bebiş sağdaki boş kese kafası görünüyor güllüş

canımmmm benimmm arkadaşımmm bi tanemmm ne güzel şey yaa buu
ALLAH ım nazarlardan saklasınn inşşş
inşşş oluşumunu da görürüüzzz cnmm benim ya
darısı tüm isteyenlere olsunnn

nevincim bu günleri bu resimleri görmek ne güsellllll Allahım tüm isteyenlere nasip eder de bu topikler usg resimleri dolar inşallah..... Rabbim sorunsuz gebelik, sağlıkla kucağına almayı ve hayırlı evlat olmasını nasip etsin inşallahhhhhh.... :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kısssssssssssssslar gunaydın cooooooook uykum var dun aksam evde tıklım tıklım doluydu cook yorgunum hadı gelınde bıraz acılayım yaaaaaaaaaaaaaa

günaydın güllümmmm ben geldim benimde acayip uykum varrrr anlat bacım seni okuyorum :)

kız meldır ne anlataım ıste hafta sonuda uykumu alamadıgım ıcın dun fenaydım eve gıttım ağzım kapanmıor esnemekten sonra esımın arkadası aradı zıyarete gelcez kv yı dıye tabı ben artık ayaklandım daha sonra zıl hıc susmadı ve baska habersız mısafırlerde geldı esımın amcası kılzarı oglanları felan evde 13 buyuk 6 kucuk olmak uzere dolduk tastık valla bende halsızlıkten eser kalmadı mecburluktan
sonra 12yı gecıyordu yattıgımıda ama uykumu alamadım anlıcan havada coook kapalı tam oluyor yanı meldır gelde yuzyuze konusalım canım
sen ıyımısn sımdı kafanı topla artık zamana bırakma bak omrumuzden hergun bır gun gıdıyor bu gunler daha gerı gelmeyecek canım daha fazla bekleme bebgım

kar varmı ankarada meldrım ben bıle suan param olsun unıversıte hastanesıne gıdıp tedavı olucam dusn taa bastan bende umıtsızlıge dusuyorum ama rabbım bu kadar ınsaan vermıs bızede ınsaalh verır deyıp tekrar 2,ye umutla bakıoyrum canım hayat boyle umutsuzlukla umut arasında yasıcaz mecburuz

kızlar dışardayım dra gittim iki kese vardı biri boştu birinde bebişim vardı kalp atışlarını dinledik 7 haftalıkmış..kafası şekli felan herşeyi görünüyordu :))))

nevinnnnn ben sana ne dedim, iki dedim dimi , hadi allah tamamına erdirsin, bnm arkininde öyleydi bidaki gidişine ikincininde kalp atışını gördüler, bayağı büyütmüşsün bebişi hadi Allahım hayırlısını versin,

güllü çok kafam karıştı neden anlayamıyorum galiba çok korkuyorum olmadığı anı sen biliyorsun dağıldığımız an ama arkadaşlarımda destek oluyor hemen git diye kliniğe bu hafta sonu gideyim diyorum konuşmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…