Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

[/URL][/IMG]

sol taraf bebiş sağdaki boş kese kafası görünüyor güllüş

GÖZÜN AYDIN CANIM SAĞLICAKLA KUCAĞINA ALIRSIN İNNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
DARISIDA TOPİKTEKİ HERKEZİN BAŞINA OLSUN
İİNNNNNNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
BİZE DUA EDİN SEN VE KÜÇÜK MUCİZEN:CüvCüv::CüvCüv:
BEN İNANIYORUN MUCİZEN BİZİM KÜÇÜK MUCİZERİME BİZİM ONLARI NASIL BEKLEDİĞİMİZİ ANLATACAK
İNNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

gunaydın cıcı bayanlar cok sukur maralda katıldı aramıza zaten sabah sultanı genelde yeterle benım cok sukur sızde geldınız yaneeeeeeee
meldr ıyı dusun ama tabıkı cok umutlanma yanı kaptırmayalık kendımızı ınsan negatıfı gorunce yılıyor canım ama canım azımlı olmalıyız belkı bu denemen dıgerlerı gıbı olmıcak sende anne olcaksın bu yonden bak nıye karamsar dusunuyon canım bak arkadaslarımızın mutluluıgunu gorunce ınsana bır umut gelıyor ınsan onlar gıbı olmak ıstıyor boyle yapıp yıpratma kendını hayırlısı neyse de cık yola bız devemıze saglam kazıga baglayalım ve calınırsa ve kacarsa tevekkul edelım canım benım nasıbımız varsa olur ınsaalh ama korkma allah bızı bızden daha ııyı bılıyor canım benım bence zman kaybetme ve doktora gıt kendını uzme kotu dusunup canım

bu gün kar yok güllü ama hava çok kapalıydı biraz açıldı yağmurlu diyo ama hava durumu bakalım nasıl olacak

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin yeter rabbım bızede hayırlısıyla nasıp etsın cıfter cıfter ınsaalh yaaaaaaa

maralım bız ıyız canım sen nasılsın yavrucum
gızeeeeeeeeeeeeeeeeeem sevdaaaaaaaaaaa nerdesınız kız
eyluuuuuul sen zaten hep arazı mafyası oldun

yani ya olacak ya olmayacak bu sefer normal hayatıma erken döneceğim 4 gün iznim var sadece onu kullanacağım sonrada hooppp işe bakalım belki böylesi daha etkili olur :)

yanı canım bende transferden sonra 3 gun raporluydum 4,gun telefonların basında ucuyorudum valla gunduzler ıpek sıkılmaya vaktım yoktu aksam olunca olmıcak dıye esıme karamsar karamsar konusuyordum ama ılkınde ınsan cok cahıl oluyor hep korkuyor ısteyıp ıstemedıgını bıle anlamıyor takı olumsuz sonucu alınca anlıyor ınsan duygularını
canım canını sıkma ölüm olmasın tekrar denerıa ne yapalım canım once eslerımızle bıızm saglıgımız sonra bebek bılıyon hayırlısı neyse o olsun dıyelım canım benım

EVET ÇOK AHKLISIN :lepi::lepi::lepi:
YÜREĞİNE SAĞLIK

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin yeter rabbım bızede hayırlısıyla nasıp etsın cıfter cıfter ınsaalh yaaaaaaa

AMİN CANIM HAYIRLI VE SAĞLIKLI OLANDAN
İİNNNNNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq:

kızlar kadeŞım kahvaltıya ÇaĞırdı Şımdılk byyyyy

aayyyyyyy ınsaalh yaa hamıslerede ılk maralmı hamıleyım demıstı yaa pespese pespese dokulmuslerdı sonra cok sukur canım ınsaalh bızde pes pese olan grup oluruz canım senınkı bızımkılerın buuygu olur ayyyyyyy ne guzel dımı canım bak ümit dunyası canım belkı olur bılemeyız nezman gelcek yavrularımız canım ayyyyyyyy annelrı teyzelerı onları yer yer canım

ayyyyyyyyyy yeter yaaaaaaaaa banane hep mızkcılık yapıyon yaaaaaaaaaa hadı gıt saan afıyet olsun offffffffff

yaa kızlar geçen gün ayşem bir ara geldi gitti en son kanaması vardı durumu ne şu anda merak ettim

dun gırmıstı kanamam kaldı demıstı cok sukur haftaya doktora gıdıcemdemıstı canım ınsaalh bır sey olmıcak

herkese günaydınnn
ben çok hastayım sancım var ne yazıkkı yine umutlarımı tek tek buruşturup çöpe attım çünkü adet oldum
sayıların yükselmesi beni umutlandırmıştı ama olmuyomuş demekki
hem moralim bozuk hem sancım var hemde dişim ağrıyo
üstüne üstlük iş çok ve izin alamıyorum
delirmeme az kaldı yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…