Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

yeni gelenler hoş geldiniz bu topik herkese açık katılın tabi bize :) güllü sor soruları önce güllüyü geçmek lazım sorulara cevap sonra başlayın sohbete :))

kızlar herkese iyi akşamlar
ben gidiyorum yemek yapacağım

ama sen bana cevap yazmamıssın bungeeeeeeeeeeee hadı bakalım kocısını dour bızde gıtmezsek gorusuruz canım

Canim benim daha sanada cvp yazacakttim ama iyiki hemen kalkmisim esim geldi.Yemek hazirligina anca yetistim.Birde sen isim olarak belirtmemistin banami yazdigidndan emin olamadim.Bana yazanlari cevapsiz birakmamaya calisiyorum.Cok hossunuz.Görüsmek üzere.
m

bungee, ben hollandadayim ve sadece 1 tane transfer ediyorlar..sana iyi 2 tane transfer etmisler.demekki kurallar farkli

merhaba gulen arkadasımız
evet soralım sorularımızı
problem nede sıze tup dedıler bebgım
nerde denemeyı dusnuyon kız
canım bız baya bıre haraketlıızde bıızm lıder pek gırmıyor ozman bızde boyle gıdıyoz ıste daha sendır bıızm topıgımız
sıkam canını bız hep o kervandan gecenlerdenız canım bılgı almak ıstersen bakınız tup bebek ansıklopedısının meldr sayfasına bakarsan o arkadas sana baya bır bılgı veırı ehhehhehhh

heee evet ben sana sey demsıtım buarada sızde ne problem var demıstım canım benım

güllüm seni seviyorummmm bu kadar çok bilmem başıma gelenlerdennnnn sizler yaşamayın inşallah işin şakası bilmediğimiz çokkk şeyler var anma elimden geleni yaparım hoşçakalınnnn

hadi meldir gorusuruz canim. Hayirli aksamlar..

bungee, benim yasim 26.. 1 embryo birde dondurulmus negatif... ama yinede 1 taneyle israr ediyorlar..kabul etmediler 2 taneyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…