Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

gullu canim insallah bu sene hepimiz hamile kaliriz...
bungee canim hadi kolay gelsin.. Canim sana kactane transfer etmislerdi?

kızlarr ankara inanılmaz güzelllll lapa lapa kar yağıyo sanki gökten elekle eliyorlar camın önünden kalkamıyorum azcık seyredeyim :)) bungee çok tşk. ederim canım talyacım hadi inşallah donmuşlarla yüzümüz güler :)

ayyyyyyyyyyy ben sana demedımmı sızede gelcek dıye hehehhe eeeeeeee sen eve gıtmeyı dusn sımdı bızdede baya kar var ama evın orda yokmus aradım sordum ama kar cok guzelde cok soguk olmasa sabahtan berı ayagım yenı sındı valla yaa usutmezsek ıyıdır kız

aklıma şu dilekçeyle ilgili bi şey geldi tüp bebek kanunları genel bence hastalığa göre değişiklik göstermeli bir hipolu olarak bunu sıkıntısını çok çektim rapor çıktı eczane ilaç vermek istemedi bu rapor eksik şöyle olacak böyle olacak hastane raporu düzeltmedi.... herkesin sorunu farklı ve zaman ilaç olarak farklılık gösteriyor bunlar göz önünde bulundurulmalı diye düşünüyorum. dilekçe belli olsun çiderdeki arkadaşlarımlada irtibata geçeceğim ordan da belki mail atmak isteyen olur.

CANIM İİNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
BAL DAMLIYOR AĞZINDAN
AAAYYYYYYYY NE GÜZEL OLURDU
ORTALIK :CüvCüv::CüvCüv: SONRADA :ecrin_bebek::ecrin_bebek: DOLAR TAŞARDI
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ RABBİM İNŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

iş yeri bu sebne sıcak oluyor kalın kalında giyiniyorum :) sabahları ve akşam üşüyorum sadece o da yetiyo zaten :) neyse çok şükür işimiz var diyoruz.

yyaaaaaa evet sana katılıyorum kişilerin şatlarına göre hastalıklarına göre ayrılmalı 5 milyon sperm sayısı olan kşiyle azosperm olan kişli ne ya kanaları tıkalı bir kişi aynı şartlarda bunlar ayrılmalı ve şatlar iyileşirilmeli neden tüp bebekten başka şansı olamyan bir çift 3 yl evlilik süresini beklem zorunda tüp bebkten başka çare yoookkkkkkkkkk

ayyy inanmıyorum biricimin dördüzü mü olcakkkk
ohhhh ALLAH versin maşallah

ayyy dördüzz yaaa hem güzel hem zorrrr:))))

tabı canım cok sukur ısımız var
yetercım ınsaalh canım ben demedımmı hısım olcaz dıye cnım valla kzın oldumu gelın ederım ama anan gıbı oyle cok gezmek yok dıye bastan tembıhı dıkerım oyle oglumu ac bırakmak yada baska baska yerlerde yemek yemek yok bellı saatlerde bellı gunlerde gezılecek o ne oyle sureklı annemde teyzemde kız kardesımde aaaaaaaaaaaaa kızarım kız ayoool bende cok kotu kaynana oldum dımı kız ben onlara kıyamam canlarım benım aayy hayalı bıle guzel kızlar yaa

kız songul ne bıtmez ev temızlıgını var yaa kıtlıktan mı cıktın kızım yaaa
dun utu bugun ev temızlııg kıızm bu ne yaaa aksam oldu daha temızlık yapma nasıl olsa 5-6 saat sonra yatarız ınsallah gel katıl bıze tabı fb takıla takıla ıslerı geçe bıraktın dımı
nevııııııııııııııııııııııııııııııııııııın nerdesın ya merak ettım senı

:roflol::roflol:a.s:roflol::roflol::dance::dance::dance::roflol::roflol:

slm kızlar ben geldimmm nasılsınızz bakalımmm bugünnn ben süper valla gerçiii uyku uyumadım gene ama sabeh kalktım kahvaltıdan sonra annemlerde güsellll ce uyumuşummm hehe yeni kalktık kuzularımmm laaa anam bide acıkmışızz benim velettlerde hiç durmadan oynuyolarda karnımızı doyurduk yaaa şimdi sakinleştilerrr teyzeleriiii

Bende tüp bebek tedavisini düğşünüyorum ama tam anlamıyla karar veremeyen biriyim

hoş geldin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…