ınsallah yeterım sıra meldır de sonra sen sonra ben ve talya olabılır pesımızden sevda olur baska varmı heeeeeeeee gızem ınsaalh dogal yolla kalcak ama olmazsa bızm gurupta oda olur ayyyyyyyyy bu sene hepımız ınsaalh hayırlısıyla hamıle kalsak ve bebklerımızı kucagımıza alsak yaa
aklıma şu dilekçeyle ilgili bi şey geldi tüp bebek kanunları genel bence hastalığa göre değişiklik göstermeli bir hipolu olarak bunu sıkıntısını çok çektim rapor çıktı eczane ilaç vermek istemedi bu rapor eksik şöyle olacak böyle olacak hastane raporu düzeltmedi.... Herkesin sorunu farklı ve zaman ilaç olarak farklılık gösteriyor bunlar göz önünde bulundurulmalı diye düşünüyorum. Dilekçe belli olsun çiderdeki arkadaşlarımlada irtibata geçeceğim ordan da belki mail atmak isteyen olur.
tabı canım cok sukur ısımız var
yetercım ınsaalh canım ben demedımmı hısım olcaz dıye cnım valla kzın oldumu gelın ederım ama anan gıbı oyle cok gezmek yok dıye bastan tembıhı dıkerım oyle oglumu ac bırakmak yada baska baska yerlerde yemek yemek yok bellı saatlerde bellı gunlerde gezılecek o ne oyle sureklı annemde teyzemde kız kardesımde aaaaaaaaaaaaa kızarım kız ayoool bende cok kotu kaynana oldum dımı kız ben onlara kıyamam canlarım benım aayy hayalı bıle guzel kızlar yaa
SAĞLICAKLA İNŞŞŞŞŞŞŞŞayyy inanmıyorum biricimin dördüzü mü olcakkkk
ohhhh ALLAH versin maşallah
ayyy dördüzz yaaa hem güzel hem zorrrr:))))
kıslarr arada giriyom ama ev işi yapıyomm bennn yaaa
birazdan yine gelirimm öpüldünüzz hepinizzz
slm kızlar ben geldimmm nasılsınızz bakalımmm bugünnn ben süper valla gerçiii uyku uyumadım gene ama sabeh kalktım kahvaltıdan sonra annemlerde güsellll ce uyumuşummm hehe yeni kalktık kuzularımmm laaa anam bide acıkmışızz benim velettlerde hiç durmadan oynuyolarda karnımızı doyurduk yaaa şimdi sakinleştilerrr teyzeleriiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?