Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

sevdacımmmmm ellerine sağlık çok güzel olmuş daha bile dili ağırlaştırılabilir onlar bize bu kadar kibar değiller :)

yok meldıre cevap verme burge bu topıkte soruları ben sorarım bana danısması gerekıyordu once hehehehhekaydirigubbakcemile3

sevdacımmmmm ellerine sağlık çok güzel olmuş daha bile dili ağırlaştırılabilir onlar bize bu kadar kibar değiller :)

sonunda biriniz tepki verdiniz sağol meldir tabiki sadece gizem yardım istedi bende aklımdan geçeni hemen yazdım üzerinde çalışmalar yapılması gerek

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ŞIMARTACAKSINIZ BENİ
YOK CANIM 10 ŞUBATTA BİR MERKZLE GÖRÜŞMEM VAR ONDAN SONRA BAKACAĞIZ TESTLERE

GÜZELOMUŞ :lepi::lepi::lepi:

kızlarrrrrrrrrrrr bırıcım kalp atıŞlarını ve keseyı gÖrmeye gıdecektı ne oldu
haber varmı

ayyyyyyyyyy sımar kız sen sımarmaya layıksın canııııııııııııııııııııııııım
sevda aklına bılegıne saglık canım guzel olmus bende okudum yanı fıkırlerımız hep aynı ancak gızem gelırse ıstersek hep beraber katkı yaparız ama genel anlamda her konuya degınmıssın
bırde bır bayan azospermlılerde teseyı ucretsız edın dıyordu onuda katsakmı acaba konuya canım benım
meldırrrrrrrrrrrrrrrrrrr nerdesın angaralı yavrum benım

ayyyyyyyyyyyyy yeter bırıcıgın dorduzlerı olcak ınsaalh oyle demıs doktor canım kalp atıslrını duydu ama hepsını duydumu bılmıyorum canım

ayyyyyyyyyyyyy yeter bırıcıgın dorduzlerı olcak ınsaalh oyle demıs doktor canım kalp atıslrını duydu ama hepsını duydumu bılmıyorum canım

MAŞŞALLAH
DÖRDÜZMÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ :1shok::1shok::1shok:
SAĞLICAKLA ALSIN KUCAĞINA İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
RABİM HEPİMİZE ANNE OLMAYI NASİP ETSİN İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

hadı bakalım canım benım ınsaalh senınde donmuslarla olur talyacım allah yardımıcmız olsun ınsaalh

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2delikafaduldendelikafaduldenhihoyyyt:kedi::kedi:

evet canım yınede ılaveler olur belkı ama kızlar hep burdayken bır ıstısare yapsak ama senın yazın mukemmel olmus tam anlamıyla derdımızı anlatmıs

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

KKIIZLARRRRRRRRRR
RABBİM BÖLE GÜZEL HABERLERDEN MAHRUM ETMESİN BİZLERİ
İNŞŞŞŞŞ SIRAYLA HEPİMİZ GÜZEL HABELER VERELİM VE
ALALIM
İİNNNNNNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ınsallah yeterım sıra meldır de sonra sen sonra ben ve talya olabılır pesımızden sevda olur baska varmı heeeeeeeee gızem ınsaalh dogal yolla kalcak ama olmazsa bızm gurupta oda olur ayyyyyyyyy bu sene hepımız ınsaalh hayırlısıyla hamıle kalsak ve bebklerımızı kucagımıza alsak yaa

aa bungeee bende donmuşlar için bekliyorum anlat bakalım nasıl bir tedavi uyguladılar :) güllü gibi başlayım sorulara hangi ilaçları kullandın canım devlet ödüyor mu bunları cevaplarsan sevinirim

Canim ben almanyada yasiyorum.Sigorta yarisini ödüyor ve 3 hakkimiz var.Ilk baslamamda 1.5 ay kadar dogum kontrol ilaci kullandim.Sonra ultrason kontrolünden sonra puregon igneye basladim.Olgutran igne yaptim en son catlatma inesiydi.Yumurta toplandiginda vagnal tablet basladim..Test gününe kadar devam ettim.Negatif sonucunu alinca tabletler birakildi.Simdi dondurulmuslarla beraberim.Bu tedaviye baslarken flaster göbegime yapistirdim.Transferden 4 gün öncede vaginal tabletlere tekrar basladim.Flastere ve tabletlere hala devam ediyorum.Ben pc yi acik biakiyorum ama simdi kalkmak zorundayim cünkü esim isten gelmek üzere yemek hazirlaycagim.Sonra yine gelicem görüsmek üzere.

ama sen bana cevap yazmamıssın bungeeeeeeeeeeee hadı bakalım kocısını dour bızde gıtmezsek gorusuruz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…