Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

hatçemm bi sen mi varsın yaa nerde bu hatunlarrr

yeterrr cnmmmm benimm sağolll bitirdim işleriii öyle üsten üsten:))))

meldirr güle gülee cnmmcımmm

yeni katılanlarlar olmuş onlarada hoşgeldin diyorummmm

ıyı aksamlar canım benım sık gıremıyon sen canım zamnın pek olmuyor hadı allaha emanet ol

GÜLLÜCANIM canim benim senin mesajindan alinti yaptim o yüzden yazmadim adini kizma canim benim.Bundan sonra hep adinida yazaarim

hadi meldir gorusuruz canim. Hayirli aksamlar..

bungee, benim yasim 26.. 1 embryo birde dondurulmus negatif... ama yinede 1 taneyle israr ediyorlar..kabul etmediler 2 taneyi.

Ben 35 yasindayim.17 yumurta toplandi.6 tanesi saglikli gelisti.Ilk sefer 2 tane transfer yapildi.4 tanesi donduruldu.2 taneside simdi transfer edildi ve geride 2 tane var.Insallah simdilik onlara gerek kalmaz

Arkadaslar benim tedavimin ilk 67 gununde 4 yumurtam vardi 9. gunumdeyim arkadan 4 kucuk yumurta daha olusmus. Toplanmaya kadar onlarda buyur mu?

Ayyyyyyyy canım hadı ozun aydın ınsaalh buur canım sen kısa protokolmu oluyon canım allah senınde hepımızın ardımcısı olsun
canım ben sana kızarmıyım masallah yumurta baya varmıs ama ınsaalh bu transferden sonra gerek kalmaz dıgerlerını kullanmadan sımdı hamıs kalırsın ınsaalh
songul ne yapaım yoksunuz dıye gırmedım ne bılım ben sıklıdın bos bos durmaktan bende ılahı dınlıyorudum
gıdenler gule gule bırazdan bende cıkıcam canlarım benım

Ben 35 yasindayim.17 yumurta toplandi.6 tanesi saglikli gelisti.Ilk sefer 2 tane transfer yapildi.4 tanesi donduruldu.2 taneside simdi transfer edildi ve geride 2 tane var.Insallah simdilik onlara gerek kalmaz

tedavin hayırlı olsun canım
ne güzel 6 tane döllenmiş şimdi dondurulmuşlarla denedin demek az kalmış sonucunuda almana inşallah kavuşursun bebeklerine de bir daha denemen gerekmez
bu arada bende 35 yaşındayım

sağollll bitanemmmm:)darısı sana olur inşlahhh yarını sabırsızlıkla bekliceeeem=)))

Arkadaslar benim tedavimin ilk 67 gununde 4 yumurtam vardi 9. gunumdeyim arkadan 4 kucuk yumurta daha olusmus. Toplanmaya kadar onlarda buyur mu?

3 günün daha war hayatım onlarda işe yararrrr benimki öle oldu=))sayısınaaaaaaaaa takılmaaaaaaaaaaaaa:)))nededim ben sana?

gullu demek ilahi dinliyodunn ne güzel terapidir dimee
bende bu ara senai demirci dinliyorum ark tavsiye etmişti sonra cd aldımm süperr yaa kıl beni ey namaz insan kıl benii off bitiyorummm bu şiire tavsiye ederim dinlemediysen tabi:)))

eylül balım geldin mii yaaa
nevin hiçç yoktu bugünn hatunn doktordan izin çıktı geziyo sanırımmm
gezgiç nevin :)))))

geldim songül ben bugün pek girmedim öğlen biraz baktım sonra çıktım bir sürü ütü yaptım 3 saat sürdü sonra dışarı çıktım yeni geldim sayılır
sen nasılsın canım biraz stres var herhal kaynana hanım gelmiş bu konuda artık yorum yapamıyorum:)))
evet bugün nevin yoktu yazısınıda görmedim
bol bol geziyor
nevin hanıııııımmmmm çok geziyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…