hadi meldir gorusuruz canim. Hayirli aksamlar..
bungee, benim yasim 26.. 1 embryo birde dondurulmus negatif... ama yinede 1 taneyle israr ediyorlar..kabul etmediler 2 taneyi.
Ben 35 yasindayim.17 yumurta toplandi.6 tanesi saglikli gelisti.Ilk sefer 2 tane transfer yapildi.4 tanesi donduruldu.2 taneside simdi transfer edildi ve geride 2 tane var.Insallah simdilik onlara gerek kalmaz
Biricim senin icin o kadar cok sevindimki sanki ben bu sonucu almis gibi oldum inan. Allahim ins saglikli kucagina almayi nasip etsin.Bende heyecanla saatleri saymaya basladim.Yarin sabah kan vermeye gidicem.Insallah bende pozitif sonuc alirim.Kendine iyi bak canim.
Arkadaslar benim tedavimin ilk 67 gununde 4 yumurtam vardi 9. gunumdeyim arkadan 4 kucuk yumurta daha olusmus. Toplanmaya kadar onlarda buyur mu?
Ayyyyyyyy canım hadı ozun aydın ınsaalh buur canım sen kısa protokolmu oluyon canım allah senınde hepımızın ardımcısı olsun
canım ben sana kızarmıyım masallah yumurta baya varmıs ama ınsaalh bu transferden sonra gerek kalmaz dıgerlerını kullanmadan sımdı hamıs kalırsın ınsaalh
songul ne yapaım yoksunuz dıye gırmedım ne bılım ben sıklıdın bos bos durmaktan bende ılahı dınlıyorudum
gıdenler gule gule bırazdan bende cıkıcam canlarım benım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?