Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

geçmişi anca oku oku bitti canım :)) yeni gördüm
sabah 10 gibi annemlere gittim kahvaltıya misafirleri vardı bende gittim
tlf hattında arıza vardı orada nette yoktu ya giremedim
ama hepiniz merak etmişsiniz beni
edaya çok şaşırdım ağzım açıkta kaldı
çok güzel bişey allahın ne güzel işleri var ya

arkadaslar merhaba benıde eklermısınız ıstanbul danım ıstanbul tup bebekte tup bebegı yaptırcam benım hersey yolunda adetlerım duzenlı kıstım falan da yok tuplerım takılı yalnızca gonal f ye basladık yakında yumurta toplama ısı yapılcak herseyın hayırlısı

arkadaşlar benide yazdınız syrmana tüp bebek merkezinde tedavi görüyorum şu anda 21/01 de histeroskopi oldum şimdi göbekten iğne oluyorum bu ayın sonunda önümüzdeki hafta tekrar gidicem bu ay sonu embriyolar yerleştirilicekmiş hayırlısıyla bu ayın sonunu bi görsem günler geçmiyo sanki Allah hepimizin yardımcısı olsun...

sevilhan tedavin hayırlı olsun canım herşey güzel gider inşallah bir an önce bebeklerine kavuşursun inşallah

ilayda seninde tedavin hayırlı olsun canım inşallah yumoşların iyi vekaliteli olurlar ve bebeklerine kavuşursun histereskopi olmuşsun fakültedemi oldun yoksa özeldemi ne kadar fiyatı yazarmısın canım

eylül çok teşekkür ederim smyrna tüp bebek merkezinde 500 tlye oldum doktorum funda hanım ve personel çok ilgili çok memnun

hekese günaydınn
kızlar dün için çok özür dilerim
hiç gelemedim nete yaa
tabi nevin gibi gezmeye gittiğimden değil işlerin yoğunluğundan
ama inşallah bugün buradayım kuzucuklar

günaydınnn
gizmecim çoğunluk çalışıyor tabiki işini yapacaksın sen merak etme canım biz idare ediyoruz seninle daha bir keyifli oluyor ama babamızın işi değil ya mecburen işlerimizi yapacağız hiç özüre falan gerek yok :) bence....

günaydın fıstıklarım, nasılsınız :)))
iki gündür deli gibi çalışıorum mesai falan... şimdide yanlız çalışıcam iki gün... yoruldum çok, hafta sonunu iple çekiyorum... heyet raporu derken kendimi yoğun temponun ortasında buldum
geçmişi okuyamadım fırsatımda yok açıkcası okumak için, ama edaya ne olmuş çok merak ettim :))))

Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU > Kadın & Çocuk Sağlığı > Tüp Bebek Özel Bölüm
Tüp bebek fiyatlarıda indirim istiyoruz

kızlar yarın mail atıyoruzzzzzzz

maralım kuzum hoşgeldin cnm dikkat et kendine
eda nın 4 üz müş huahuahuahaahu

günaydın maral eda 4üz bekliyor :) 1 kesede 2 tane bölünme olmuş 2 tanede ayrı bebek varmış :))

maralım kuzum hoşgeldin cnm dikkat et kendine
eda nın 4 üz müş huahuahuahaahu

günaydın maral eda 4üz bekliyor :) 1 kesede 2 tane bölünme olmuş 2 tanede ayrı bebek varmış :))

oooooooooooooooo, maşallah maşallah :)))))))))))), ya şaka gibi eee napıcak doğuracak herhalde, Allahım sağlık versin onada bebişlerinede...

aloooooooooooooooooo gunaydın hımm gızem hanım gelmısmı affetmıyorum senı nıye gırmedım o ne oyle bızı hatırladııgn sordugun yok varsa yoksa ısın ısın
bırde nevın hanım gel gelemı sana sen nıye haber vermeden gıdıon ınsanı meraka koyuyon
bundecım hadı bakalım senden ıyı haberler beklıyorum
maral yeter gunaydın canım
kız gızem saka yaptım heeeee tabılı once ıs ondan sonra zman olursa nette gorusuruz canım benım
sevdanın yazısı hakkında ne dusunuyon
foksada gondersekmı yaaaaa baksana hersabak maıllerı okuyor denesekmı acaba ne dersınzı kızlar

ayyyyyyy maral kız benımde dorduzum olsa ıyı gıtse bende dogururdum heralde suan oyle dusnuorum canım ben yaa

güllücüm günaydın şeker... ay düşünsene karnını nasıl olurdu kimbilir, Alah sağlıklı versinde hiç farketmez ama...

utkum tedavın hayırlı olsun kardesım
nerde tedavı goruyon ve kacıncı denemen bıraz anlatabılırmısn canım benım

aaaaaa evet maralım once saglık sonra bebek amerıkada bır kadın 7ız dogurmustu gormusmuydun haberlerde ayyyyyyyyyy kadının karnı dev gıbıydı yaaaaaaaaa dogurdu ama sonraa yasadımı bılmıyorum cocukları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…