Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

meldircim gördüm maalesef canım yok gmailim :)))
gizoş yaparız ama nerden toplayacaz hayranları :)))
maralcım tek çaren su içmek birde mide ilaçları veriyor dr gaviscon veya rennie

gizoşum sorma zaten hazır poğaçalar mahvetti normalde bile yapıyordu azıcık, ama dün fenaydı,
Nevinim dr.a söliyim bakalım cumartesi ilaç yazırmaya gidecektim zaten,

gizoş bence face de katılım olmaz, mesela bnm kimse bilmior, o yüzden katılamam, eşimde kızar...

ama hergün topiği takip eden yokki CADIARZU yani kısım kısım göndermek için
yarın gerekirse 10 mail adresi verirsin herkes kopyalayıp gönderir her tarafa bence tek seferde bitmesi daha iyi sonuçta dediğim gibi listedekilere her zaman ulaşamayız

nevin profilde yayınlayınca ne bilim etkili bi başlık yazarsa herkes kendi listesindekilere dağıtsa çoğalır herhalde bilemiyorumm

meldirim kuzum çider den destek almak çok güzel olur bu konuyuda sana bırakıyorum kuzum sağolasın

maralım kuzum yerim ben seni ttmmm vazgeçtim faceden hihih

sevda tmm cnm ozaman ben eklerim bugün mail adreslerinide

gizem arkadaşım nasılsın neler yapıyon pek katılamıyorum topiğinize.ben bebekteyiz arkadaşımızı merak ettim en son deneme yapmıştı sonucu aldı mı acaba?

kizlar gunaydin... ben hemen geri cikcam. evdeyim suan, birazdan ise gitcem, ve butun gun derste olacam. Yani giremem bugun maalesef. optum hepinizi.

HATÇEM MESAJINI ALDIM CVP YAZDIM KUZUM

BıRıCıM hoşgeldin
4 üz annesi hahah

HULYA cnm ben beklemedeyim eşim 3 ay ilaç kullanıcak daha yeni alabildik ilaçları

bu yazıyı görürmü bilmiyorum.görse anlarmı onuuu hiç bilmiyorum,bukadar zammı kim yapıyor sanıyorsunuz?ayyy nebilim ya böyle bir ülkede yaşadığım için çook üzgünüm insanlarımızın haline bakın ya=(bebek sahibi olmak için uğraşan okadar çoooook anne adayı varkii çıkıpta kimse kılını kıpırdatmıyor!benim hiç umudum yok bu mailden inşlllllllh ben yanılırımda hepimizin yüzü güler tek dileğim bu arkadaşlar.inşlh görür okur ve ben utanırımmmm.

Kızlar ekledım dılekÇeyı ve nereye gÖnderıleceĞını bılgınızeee

ARZU DEĞERLı Bı ARKADAŞIMIZ
kendi değil kardeşi tüp hastası
bende de ekli cnm sıksık görüşürüz özelden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…