Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

güllüm gelmiş anlatın bakalım :) sorduklarını aferin yaa hiç üşenmiyorsun :) sormaya ihi canım benim

gizem sen mail at çiderdeki sibel hanıma mail atacağım aynısını o da siteye yaysın 10 kişi bile olsa ordan bizim için yeter yani :) damlaya damlaya göl olurmuş

kız ne usencem aaaaaaaaa ben ogrenmeye cok meraklı bırıyım ama herseyı sadece bu konuları degıl canım ama bu merakla yınede cahılım cnım ben yaa ama derslerde saısalı calısmayı hıc sevmezdım yaaaaaaa bak aklıma kpss geldı offffffffffffffff yaaaaaaaaa

amma ya kulanmısm heeeeeeeee hakkaten gızem hadı olusturalım maılıde cıderdekı ınsanlarada ılan edelım canım benıııııııııııııııııııııııım hadı gızem zaten sana kusum meldr kardesıymıs onu sormus sankı bız le hatce sormadıııııııııııııııııııııı tamam al meldrı tepe tepe kullan
aaaaaaaaaaaa bak yıne kıskalnclık damrım kabardı yaaaaaaaaaaaa saka saka yaa

ama bak boyle olmuor soru sorduklarımın genelı soru sordugum zman kacıyor ama boyle olmazkı ozman selam vermeyın yaaaaaaaaaaaaa hanı bız kader arkadasıydık ama selma ver soru sorunca kac
hatırlıyonmu meldr eylul01 vardı sen sormustun kız ogunden berı ok uctu gıttı canım bızım sorularımıza gelemıyor mıllet heeeeeee

kızzzzzzzzzzz ohhooooooooooooooooo ben 07 den berı aıgım heeeeeeeeee cok sukur ıkı gundur saatımde yatıyom yoksa sandalyede ekşir dururdum heeeeeeee erken yat sende canım dınlen

gunaydııııııııııııııııııııııın sevda sen boyle erkenden buraya gelırmıydın canım

gunaydııııııııııııııııııııııın sevda sen boyle erkenden buraya gelırmıydın canım

işlerim var ama burada da işler olunca geldim normalde müsaitsem açıyorum zaten erkenden siteyi canım.gizem çıkmış yaa ne zman halledilecek bu işleryasakkelime

güllücüm bnm karın kasık ağrılartım oluyo adet ağrısı gibi birde bel normalmi ki bilmiyorum, yanlız sabahları hafif bulantım oluyor, gün boyunca ara ara hissediiyorum, biraz yaşantımı etkiliyo,olsun şükürler olsun, dün poğaca yedim nerden yedim pişman oldum, reflü galiba gırtlağımda yara var gibi ne biçim yandı yaaa...

günaydınlar...
maral çok erken başlamış kız mide yanman çok zor o yandın :)))

gizemmmm ne zaman halletcez taslakları herkes soruyo bak.mail içeriğini oluşturalım mail adreslerini yazalım ve listedekilere hepimiz mesaj bırakalım bugünden..

ya nevinim sorma çok fena bu gün yazğsız simit yedim daha az ama yine yanıyo ne yiyeceğimi şaşırdım,

sevda cnm yazdım sayılır az kaldı kuzum öğlene kalmaz biter merak etme valla destansı bişi oldu ama napıyım anca anlatabiliyorum bende
bu yarın sadece başbakana ve cumhurbaşkanına gönderelim sonra hergün biyere göndeririz bende liste bayaaa uzun hergün bi mail adresi vericem huahauahauh

maralım kuzum cnm dikkat et susamda yakar mideni
hele o dışardan alına poğçalar falan mahveder bebem

ya nevin facede hani böle gurup yapıyolarya mesela
gizemi sevenler gurubuna katıl falan onu nasıl yapıyolar
sen yapsana bi tane
tüp bebekte indirim için hihihiih
bakalım kaç kişi destek verecek

T.C BAŞBAKANI SAYIN RECEP TAYYıP ERDOĞAN’IN DıKKATıNE!!!

Sayın başbakanım bu maili göndermemizdeki en büyük gerekçemiz anne baba olma özlemimiz. Bizler tüp bebek hastalarıyız. Gerek prosedürler gerekse özel tüp bebek merkezlerindeki dudak uçuklatan fiyatlar yüzünden çok mağduruz.Özel tüp bebek merkezlerinin bu işi ticarete döktüklerini düşünmekteyiz artık. Evet hastalığımız ölümcül değil Allah a şükür ama evlat sahibi olamıyoruz. Rabbim belki de bizlere bu yolla anne olmayı nasip etmiştir ama maddi imkansızlıklar yüzünden ve fiyatların sürekli artması ve devletinde destek vermemesi yüzünden umutlarımızı kaybetmek üzereyiz.
Bir tüp bebek tedavisi sürecinde kullanacağımız ilaçların maliyeti en az 2000 TL buna hastane masrafları ve tahlilleri de eklersek özel hastanelerde yaptırmak 10.000TL yi buluyor ve tutacağının da garantisi yok tabiî ki…..Tıp Fakültesi ve Araştırma hastanelerinde yaptırabilmemiz içinde heyet raporu gerekiyor ve bu raporu almak sadece dilde kolay.Azosipermi ( menide hiç sperm yok ) hastalarına bile heyet raporu vermek için 3 yıl evli olma şartı aranıyor. Doğal yolla çocuk sahibi olması imkansız biri için bu çok saçma bir gerekçe değilmi sizcede ?

Ülkemizde ilk tüp bebek 1989 yılında yapılmaya başlanmış ama hala 60 binden fazla kişi tüp bebek yaptırmak için çaba gösteriyor. Ve yine ülkemizde 65 Tüp Bebek merkezi bulunduğu söyleniyor bunların 26 sı ıstanbul da 15 i Ankara da 24 ü diğer illerde sizce 60 binden fazla Tüp bebek hastasına 65 merkez yeterlimi? Sayın başbakanım bizlerde bu ülkenin vatandaşları olarak sizlerden yardım ve destek bekliyoruz.
Tıp fakülteleri ve Araştırma hastaneleri binbir zorlukla çıkartılan heyet raporuna bile şart koyup eğer burada yaptırırsan sana heyet raporu veririz diyorlar bu ne kadar etik bir davranış.
Çoğumuz çalışan bayanlarız tüp bebek tedavisi sürekli hastaneye gidip gelmek gereken bir süreç istiyor bizler işyerlerimizden bunun için sürekli izin alamıyoruz alsak da zaten maaşlarımızdan kesiliyor yani her taraftan etrafımız kuşatılmış durumda. Çaresizlik içinde yıllarca para biriktirip ya tutarsa diye özel hastanelere mahkum olmak zorunda bırakılıyoruz.

hadi bişiler daha ekleyelim kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…