Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

canım ııyı olmus ınsaalah gereklı yerlere ulasır ve gereklı bıgı verılır bıze umutla umutsuzluk arasında yasıyorum olurmu olur bellı olmaz dımı bız gonderelımde enazından tepkımızı gorsunler canlarım benım

offff kızlr canım sıkılyıor yaaaaaaaaaaaaa ne olcak bıızm bu ıslerımız yaaaaaaaaaaaaaa

edaaaaa one kız 4 tane boyunda uzun allahtan kaldırır karnın :)))
sakın dra uyup sonlandırma felan izin verme canım.
onu veren allah inş. sağlıkla kuacağına almayıda nasip eder

offff kızlr canım sıkılyıor yaaaaaaaaaaaaa ne olcak bıızm bu ıslerımız yaaaaaaaaaaaaaa

herşeyin bir zamanı war kızlar ozaman şimdi değil demekki.lütfennn sabır herşeyin çok güsel olucağı düşüncesine kendinizi inandırırın...canlarım benim ya biz size bebişlerimizle dua ediyoruz hergün=)))

kız eda sen nerde yaptırmıstın ozeldemı unıversıtedemı canım tabıkı doktora guvenmelısın ama ınsan bır yerde kıyamıyor aslında nevının dedgı o bende oyleyım cunku ama uymayıp hepsını kabetmekte var yaa hepsı rısk ıste

onasıl kız anlamadım yarı devlet yarı ozel nasıl oluyor kaca maal oldu sana tup fıyatı canım ozele gıtmee para yok her unıversıte ye guven yok bakalım allah sonumuzu ıyı etsın

kızlarrrrrrrrrrrrrrrr bu gün herkes diğer topikte toplansın olurmuuu çok rica ediyorummmmm

herkesi tüp bebekte indirim istiyoruz topiğine bekliyorum
önemliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU > Kadın & Çocuk Sağlığı > Tüp Bebek Özel Bölüm
Tüp bebek fiyatlarıda indirim istiyoruz

tamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam gelrıız
bıreıcık sen demekkı raporla felan yaptırdın canım bızım hersey dahıl 4000-4500 geldı canım ne yapcaz valla allah herkesın yardımıcısı olsun
gulbaharcım gunaydın canım
bungeeeeeeeeeeeeeeeee nerdeısn yaaaaaaaaaaaa sonuc ne oldu acaba bende merak edıyorum

ayyyyyyyyy nerdeısnzı yaaaaaaa yemegımı yedım geldım hala yoksunuz neyse ben dıger topıge geceyım gızem ordadır sımdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…