Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

Nevincim sabah gittim idrar ve kan aldilar.Yarin alacakmisiz sonucu.Dayanamadim artik gelirken idrar testi aldim.Ama tek cizgi cikti.Eger hamile degilsem neden kanamam gelmedi.Bu testlerin ne kadar dogruluk payi var acaba.Idrar testi negatif olupta kan testinde pozitif olan varmiki.Cok canim sikildi.

bungee sıkma canını kan tahlilinden sonra bile negatif çıkabiliyor hiç üzülme

şaka mı yapıyosunnn
ne yarına yaaa
bi saate veriyolarr bi aksilik olmazsa
idrar testleri yanıltabiliyooo ama geç de adet olabiliyosunnn ben cuma negatif almıştım salı günü hastalanmıştım
yani bunlara takılmaaa
eğer öyleyse başka yerde baktırr bencee heen al sonucunuuu

songül hanım nasılsınız
o alamanyada eli mahkum öle yapmıyolar işte gavurlar :))
bizler cennette yaşıyoruz ya :)))

iiyim nevin kuşummmm napimmm malummm((
hımm almanya da olduğunu bilmiyodumm
evet yaa yerimizin kıymetini bileliimmm bi de derler ya böylesi ancak türkiye de olurr alın görünn nerde nasıl uygulamalarrr

canım avrupada kurallara uymak ne bilim herşey çok zor stres yapıyor
biz özgürüz :))))))))))))

Burasi türkiye degil canim.Istedigin yere gidipte test yaptiramiyorsun.Bizim tedavi yaptirdigimiz klinik 80-90 kilometre.Sadece kan vermek icin bu karda kista oraya gitmeyelim dedik.Kendi kadin doktoruma gittim.Orda bile doktor yardimcisi sadece idrar yapican dedi.Ben doktorumun kan vermem gerektigini söyledigini dedim.Öyle aldi kani.Buradkiler anlayacagin bir acayipler.Eger tedavi oldugum yere kan verseydim 2 saat sonra arayacaklardi.Gecen sefer öyle olmustu.Bide ne diyo biliyomusun yarin olmazsa öbür gün.Yanindaki yardimci hemen öbür gün cumartesi deyince yarin olur dedi.Biz türkiyedeki kolayliklari cok ariyoruzda elden bisey gelmiyor.

gizem orayada bakıyorum fıstık ama anlamıyorum pek okuyamıyorum :)))
şimdi orada konu ciddi :)) beni sarmıyor anlayacağın :))

hee nevinimmm özgürüüüzzzzzz:))))

bungee inşş canım yarın güzel sonuçlar alırsın hakkında hayırlısı nasılsa öyle olsunnn

gizem orayada bakıyorum fıstık ama anlamıyorum pek okuyamıyorum :)))
şimdi orada konu ciddi :)) beni sarmıyor anlayacağın :))

:roflol::roflol::roflol:

ya bende baktım gizem yoktuuu konuyu tam takip edemedimmm dediğin gibi anlamadımmm bişiiiiiiiiiiiii

ama gızem baktım baktım bıe sye yok bende yenı geldım topıge yazmadım bırsey ne yapcaz ben anlamdım baya bır uye varmıs ama onu gordum onlara ulassaak nasıl yaparız bızde yardım edelım gızem canım benım
bunger sıkma canını canım nevının dedıgı gıbı bazen kan pozıtıf cıksa ıdrarda yıne negatıf cıkabılıor canım allah yardımcın olsun
evet turkıye demekkı cenetmıs canım yenı anladım kıymetını ama su tup fıyatalrına bır duzenleme gelse dah ııyı olcak kızlar

kız gizem kızma bitanem
şimdi konuya girmek için bilgli olmak lazım :)) ne yazacam kız orada saçma olursa :))
ama bekliyom mail at ne bilim bişeyler yap de yaparım

Evet kizlar yasadiginiz yerin kiymetini bilin valla.Buranin adi avrupa ama cok seyde geri kalmis.Ben imkanlar olsaydi istanbulda yaptiracaktim ama sigortamiz ordakini karsilamiyor.Burada 3 hkkimiz var ama her seferinde yarisini karsiliyor.Esimde burda bir deneyelim olmazsa istanbula gderiz dedi ama her seferi ayri bir sabir istiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…