Burasi türkiye degil canim.Istedigin yere gidipte test yaptiramiyorsun.Bizim tedavi yaptirdigimiz klinik 80-90 kilometre.Sadece kan vermek icin bu karda kista oraya gitmeyelim dedik.Kendi kadin doktoruma gittim.Orda bile doktor yardimcisi sadece idrar yapican dedi.Ben doktorumun kan vermem gerektigini söyledigini dedim.Öyle aldi kani.Buradkiler anlayacagin bir acayipler.Eger tedavi oldugum yere kan verseydim 2 saat sonra arayacaklardi.Gecen sefer öyle olmustu.Bide ne diyo biliyomusun yarin olmazsa öbür gün.Yanindaki yardimci hemen öbür gün cumartesi deyince yarin olur dedi.Biz türkiyedeki kolayliklari cok ariyoruzda elden bisey gelmiyor.
hee nevinimmm özgürüüüzzzzzz:))))
bungee inşş canım yarın güzel sonuçlar alırsın hakkında hayırlısı nasılsa öyle olsunnn
Canim ciok sagol ya.Ama biraz umudum kirildi
niye kız hiç belirti yokmu yaz bakalım
bi umut işte adet olmadın ya
Benim transferden beri kasiklarimda adet öncesi agrilarim var ve halen devam ediyor.Bir haftadirda cok halsizim ve ara ara bulantim oluyor.Bu belirtiler belkide psikolojik de olabilir diye düsündüm.
gizoş görmeden hemen cevpa yazayım :))
daha ne olsun işte :)))))))))))))yeterli bunlar inş. sende gebesindir canım
kızlar gizem acil olarak çıktı dedesi ağırlaşmış bence yarın için toparlanma olayı olmayacak amacına ulaşmaz kazende yardım edecekmiş bence haftaya ertelemekte fayda var herkes sürekli onlıne değil ....
slm kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?