Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

oo herkez burda...bende simdi derse girecem ... fazla yazmasam bile son zamanlar, aklim hep burda..
sizi seviyorum kizlar

bungee canim, burasida nerdeyse ayni maalesef...

offfffffffff basım dondu bır oraya bır buryaa yaaaaaaaaaaa nerdesın bır karar varın kızlar

niye kız hiç belirti yokmu yaz bakalım
bi umut işte adet olmadın ya

Benim transferden beri kasiklarimda adet öncesi agrilarim var ve halen devam ediyor.Bir haftadirda cok halsizim ve ara ara bulantim oluyor.Bu belirtiler belkide psikolojik de olabilir diye düsündüm.

Benim transferden beri kasiklarimda adet öncesi agrilarim var ve halen devam ediyor.Bir haftadirda cok halsizim ve ara ara bulantim oluyor.Bu belirtiler belkide psikolojik de olabilir diye düsündüm.

gizoş görmeden hemen cevpa yazayım :))
daha ne olsun işte :)))))))))))))yeterli bunlar inş. sende gebesindir canım

evet çok zor ya valla kanını havaalanında birine verip göndereydin ist da yapsalardı daha erken alırdın sonucu :)))))))))))

Ben 4 senelik evliyim.Evlendikten bir ay sonra esim almanyaya döndü bende bir ay sonra geldim.Hemen hamile kaldim.Günüm gecti ve evde test yaptim pozitif cikti.Hemen doktora gittik ve ultrasonda bebegi gördük.8 haftalikti.Doktorum tekrar kontrole gelmemi söyledi bebegin gelisimine bakicam dedi.Ve kontrolde bebegin kalbinin durdugunu ve normal gelismemis oldugunu söyledi.Kürtaj yaptilar.Ozamandan beri bekliyorum ben.Her ay o stresi yasamak cok zor bisey.Insallah yarin pozitif sonuc alirim.

slm kuzucuklar, şimdi yarın ne yapıyoruz son olarak, nasıl yapıyoruz birde...

sürekli online olamadığım için takip edemiyorum

kızlar gizem acil olarak çıktı dedesi ağırlaşmış bence yarın için toparlanma olayı olmayacak amacına ulaşmaz kazende yardım edecekmiş bence haftaya ertelemekte fayda var herkes sürekli onlıne değil ....

canım eğer kavuşamaycak eksik kalacaksa haftaya yada hafta içi başka bir güne erteleye biliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…